Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-93 από 93.
-
Αγορά από Vickmall
isaacgr - - Ο καφενές μας
ΜήνυμαΕμένα ή κουνιάδα μου που πήρε από vickmall πριν από 2-3 μήνες της ήρθε με τον από miui.gr!!! Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
να ρωτησω κατι και εγω?? στην μεγιστη ταχυτητα στο δικο μου redmi note 2 prime ειναι τα 2.2 MHZ γιατι στις πληροφοριες συσκευης εμφανιζει 2,1 MHZ???
-
Antutu score από τα xiaomi
ΜήνυμαΠαράθεση από giangosgr: “Παράθεση από isaacgr: “προσωπικα εχω παρατηρησει οτι αν το εχεις φορτωμενο και σε πτηση με εκκαθατιση μνημης οτι πιανει παραπανω ” αυτο ειναι το θεμα ,να πιάνει ενα καλο σκορ οταν τρέχουν ολα ,εγω προσωπικά οταν κανω μέτρηση τα εχω ολα ανοιχτα wifi data ..... ” Προτιμω ετσι ωστε να εχω ενα μετρο συγκρισης απο rom σε rom,να ξερω τις διαφορες στην ταχυτητα,και εχω δει τιμες στην ιδια κατασταση απο 47000 εως 52000, οι οποιες ειναι μεγαλες αποκλισεις!!
-
Antutu score από τα xiaomi
Μήνυμαμετα απο αλλαγη απο dev σε stable και ξανα dev ειπα να κανω και εγω ενα τεστ!!! forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/14418/ προσωπικα εχω παρατηρησει οτι αν το εχεις φορτωμενο και σε πτηση με εκκαθατιση μνημης οτι πιανει παραπανω
-
ευχαριστω για την ενημερωση!!! το εβλεπα και νομιζα οτι ειναι μονο για ιδια κινητα!!
-
ΨΉΦΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Μήνυμαακομα μια ψηφος και απο μενα!!
-
Mi5 Black vs Mi5 White
isaacgr - - Mi-5 (Gemini)
ΜήνυμαΑσπρο απο εμενα!!Τοσα χρονια ολα μαυρα ηταν
-
XIAOMI MI4 3GB Qualcomm Snapdragon 801 Quad Core 2.5GHz 5.0 Inch FHD Screen MIUI 7 4G Smartphone online - coolicool
-
καλη τυχη!!!!
-
το εριξα το ψηφαλακι μου!!!! αντε για ΤΗΝ ΝΙΚΗ!!! με το ιδιο ονομα ειμαι και στο miui
-
ΕΤΟΙΜΟΣ !!!!Senior Member