Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-69 από 69.
-
παιδία σας από την ημερά που έχω βάλει την νέα έκδοση GTV5,1,10 κινητό του χωρίς να κάνω οτιδήποτε βγάνει από το δίκτυο και μου αναγράφει ότι ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΡΤΑ SIM. Δεν καταλαμβάνω πιο έγινα το πρόβλημα...Μερικές φορές ήταν κάθε 2 με 3 μέρες...ειδικά σημερνά μου το κάνει συνεχώς ....Μπορεί κανείς να με βοηθήσει?
-
Σε ευχαριστώ.... για την άμεση απάντηση σου. ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΌΛΟΥΣ
-
Ευχαριστώ... Όμως θα χάσω οποιεσδήποτε φωτογραφίες μου?
-
Πως κάνω καθαρισμό δεδομένων στη εφαρμογή κάμερα?
-
Έχω εγκαταστήσει την νέα ROM ελπίζοντας ότι το προβλήμα θα διορθωθεί με την κάμερα αλλά διαπιστωσα ότι παραμένει. Συγκεκριμένα όταν ανοίγω το πρόγραμμα της κάμερα και βγάλω φωτογραφία μου αναγράφει το μήνυμα "δεν είναι δυνατή η σύνδεση με την καμερα" και η φωτογραφία δεν αποθηκεύεται. Τι πρέπει να κάνω έχει κάποια ιδέα!!!
-
Παιδία να ρωτήσω κάτι...Αν τοποθετήσει κάποιος στο κινητό του την stable ROM, όταν βγει νέα stable ROM θα γίνεται ενημέρωση αυτόματα ότι υπάρχει διαθέσιμη νέα ROM και με το πάτημα ενός κουμπιού θα γίνει update?
-
File exo pi oti eparchi provlima stin explorer (to ikonidio pu grafi explorer k vlepis ta file su) my k den anigi Gia na dilekso to axetiko file Gia na kano upgrade to tilephono my.