Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 279.

• Καλησπερα Διαβασε σε αυτο το θεμα την απαντηση μου. 7ο μηνυμα ειναι. Θα βοηθησει πιστευω. Redmi 3 με MIUI 77.1.1.0 (LHPCNCK)

• Redmi 3 με MIUI 77.1.1.0 (LHPCNCK)

ianpan24 - - RedMi 3 & PRO (Ido)

Μήνυμα

Καλη επιλογη κινητου εκανες Επειδη προσφατα εκανα την διαδικασια που θελεις να κανεις κι εσυ θα σου την περιγραψω για να γλιτωσεις χρονο. 1. Ελεγχεις αν ο bootloader σου ειναι κλειδωμενος. Καλο ειναι να ειναι κλειδωμενος και μαλλον θα ειναι. Ο τροπος που το ελεγχεις αυτο περιγραφεται εδω ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ - ΠΡΩΤΟ ΒΗΜΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ - ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ​ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ CHECK Αν ειναι κλειδωμενος προχωρας στο βημα 2 2. Δημιουργεις ενα mi account και κανεις αιτηση στην xiaomi για να δωσει το δικαιωμα στο …

• Καλη επιτυχια σε ολους! Ευχαριστουμε.

• Παράθεση από blackm76: “ianpan 24 από το γέλιο σου κατάλαβα ότι υπάρχει λύση και την ξέρεις. Μπορείς σε παρακαλώ να μου την πεις; αν θες φυσικά. Για τα Capital control μιλάω. ” Παρεξήγηση... Δε γελάω, ο τίτλος είναι αυτός. Κάνε κλικ πάνω του, λινκ ποσταρα.

• YouTube στο background

ianpan24 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

OGYouTube v10.45.53 for Android - Download δοκιμασε αυτη την εφαρμογη. κανεις και d/l

• Παράθεση από blackm76: “Παράθεση από meramvel: “Καλησμπερα.ειμαι και γω χρηστης της συσκεης MI4. Την εχω αγορασει εδω και κανα 2 μηνο απο vickmall.com. ” γεια σας παιδια.μια ερωτηση πανω σε αυτο......μπορουμε να αγορασουμε απο εξωτερικο τελικα;;;δεν εχει capital control;;;;Η εχει και υπαρχει αλλος τροπος αγορας απο το εξωτερικο;;; ” CAPITAL CONTROL !!! αχαχαχαχαχαχαχαχαχαααα

• Παράθεση από sardanapalos: “παιδιά εγώ δεν μπορώ να κάνω ούτε το πρώτο βήμα. ο υπολογιστής δεν βλέπει καν το κινητό μου. έχω ενεργοποιήσει το developer options (usb debugging) προσπαθησα να χρησιμοποιήσω το miflash σε fastboot mode οπως λέει ο οδηγός αλλά τιποτα. ούτε το MiPC βλέπει το τηλέφωνο μπορεί να βοηθήσει κανείς ? το έχω δοκιμάσει σε usb 2 και 3 o υπολογιστής έχει windows 10 και το mi4c φοράει MIUI version: MIUI 7 6.1.28|Beta ” Τα windows 10 απαιτουν Driver Signature Verification, ισως ν…

• @Ioanna_Emm Καλησπερα, επειδη βλεπω οτι το βιαζεσαι θα ηθελα να σε ενημερωσω οτι προσωπικα παρηγγειλα απο vickmall στις 21 ιανουαριου κι εκανε 12 ημερες να ερθει σπιτι μου το πακετο. Φοβαμαι ομως οτι υπαρχει πιθανοτητα αν παραγγηλεις τωρα να κανει περισσοτερο, διοτι πριν απο μια εβδομαδα ηταν πρωτοχρονια στην Κινα οποτε ηταν κλειστο το καταστημα. Μπορει να εχουν μαζευτει αρκετες παραδοσεις.. Δες κι αυτο btw Xiaomi Redmi Note 3 Pro 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 650 Hexa Core MIUI V7 16.0MP TOUCH ID…

• Παράθεση από tom222: “καλημερα παιδια εχει βαλει καποιος τωρα τελευταια ελληνικη ρομ σε μι4c να μου διευκνυνηση κατι?με τον express οδηγο ” εβαλα την 6.1.28 με τον express οδηγο πριν λιγες ημερες. τι χρειαζεσαι?

• @blackm76 Αν εχεις κανει την διαδικασια τοτε πρεπει να εχεις ηδη ενοποιησει τα partitions και να εχεις TWRP. Αν εχω καταλαβει καλα το σταδιο στο οποιο βρισκεσαι αρκει πλεον για να κανεις καθαρη εγκατασταση να κανεις factory reset και να φλασαρεις την 6.2.4 μεσα απο τον updater.

• Παράθεση από salamandra: “Καλησπέρα στην παρέα μόλις έβαλα σε ένα φίλο που έχει το mi4 την 6.2.4 βάσει των οδηγιών κ του κάνει reboot μήπως έχει κάποιος το ίδιο πρόβλημα κ για λύση τι κάνω; στο δικό μου mi3 είναι όλα καλά ” Το επαθα εγω. Δοκιμασα wipe cache/dalvik αλλα τιποτα (δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις).Το προβλημα λυθηκε με factory reset. Ετσι ομως χανεις τις εφαρμογες που εχει μεσα η ελληνικη ρομ. Οποτε η ξαναπερνας τη ρομ ή κανεις factory reset και περνας μετα μια μια οποιες εφαρμογες …

• Αφου στο εχω απαντησει ηδη εδω και σου εχω δωσει και τα λινκς.. αγορα mi 4 4g 16gb στο ποστ #6

• Επιλογή τηλέφωνου

ianpan24 - - Ο καφενές μας

Μήνυμα

@TakisCavo Την προηγουμενη εβδομαδα ειχα για λιγες μερες στην κατοχη μου το mi4c κι αυτην την εβδομαδα το mi4 (Και τα 2 σαν δευτερες συσκευες, οχι για κυρια χρηση). Και τα 2 μου εκαναν πολυ καλη εντυπωση αλλα αν επελεγα ενα απο αυτα θα επαιρνα σιγουρα το mi4c. Το mi4 εχει πιο πριμιουμ εμφανιση με το αλουμινιο γυρω-γυρω και εχει και ραδοφωνο. Δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο στο οποιο υπερτερει. Το mi4c ειναι ενα τηελφωνο που βγηκε 1 χρονο+ αργοτερα, εχει καλυτερο επεξεργαστη/καρτα γραφικων, εχει με…

• Παράθεση από pechr: “υπαρχει και το facebook lite για όσους θελουν να σωθούν απο βιαιες καταναλώσεις μπαταρίας ” Ειναι λιγο κουτσουρεμενο το light.. Ειναι ομως πολυ πιο ελαφρυ απο την κανονικη εφαρμογη. Προσωπικα αν ηθελα εναλλακτικη θα προτιμουσα αυτο [APP][OpenSource] SlimSocial for Facebook (~… | Android Development and Hacking

• αγορα mi 4 4g 16gb

ianpan24 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Παράθεση από Mixalis Sakadakis: “το κινητο εφτασε σημερα στην Αθηνα!οποτε αν οχι μεχρι το τελος της βδομαδας την Δευτερα θα το εχω στα χερια μου.Ποια ROM ειναι σταθερη χρειαζεται να εχει γινει ρουτ στην συσκευη?sorry αλλα πρωτη φορα θα το επιχειρησω αυτο και δεν ξερω τιποτα. ” Εδω βρισκεις οτι θελεις για το mi4. Stable roms, dev roms, fastboot roms, recoveries xiaomi-miui.gr/community/wsif/…y/470-Xiaomi-Mi-4-Cancro/ Οπως θα δεις η τελευταια stable rom ειναι η 7.1.3 η οποια βασιζεται στην εκδοση …

• Παράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από ianpan24: “Μετα εκανα factory reset κι εστρωσε. Απο εκεινη την ωρα δουλευει αψογα, δεν εχω παρατηρησει καποιο bug. ” Τώρα όμως με το Factory Reset έχασες όλες τις extra εφαρμογές που βάζουμε στην ROM.Για να τις αποκτήσεις και πάλι, θα πρέπει να κάνεις και πάλι Flash την GTV-6.2.4 από την εφαρμογή Αναβάθμιση (Updater) της MIUI, χωρίς να χρειάζεται να κάνεις τίποτα παραπάνω. ... Φυσικά μιλάμε πάντα για το Mi-4 με Marshmallow και όχι το Mi-4C που έχεις δηλώσει σ…

• Παράθεση από nipapa: “Παράθεση από perpetas: “Παράθεση από jonnieX: “Αν ακολουθηθεί πίστα το tut fastboot του caeser δεν υπάρχει θέμα!λάδι ή διαδικασία αλλά χρειάζεται να την διαβάσεις μέχρι να την καταλάβεις!!!ας είναι καλά!!!!! Στάλθηκε από το Mi-4c μου ” Αυτό ακολούθησα και έκανα μέσω flashify εγκατάσταση το recovery που λέει αλλά μάλλον δεν έγινε κάτι σωστά.Τώρα με τον οδηγό από τον MIUI_ART έγιναν όλα καλά μέχρι το reboot. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι τώρα. Μου βγάζει αυτό το "Swipe right…

• Καλησπερα, εχω στο mi4 απο εχθες το βραδυ την 6.2.4.(μετα απο την πολυτιμη βοηθεια των experts του φορουμ και κυριως του Bodai). Κατα την εγκατασταση δεν ακολουθησαμε τον οδηγο που ειναι στην πρωτη σελιδα αλλα φλασαραμε μεσω MiFlash την fastboot 6.2.4. και μετα πανω σε αυτην φλασαραμε την GTV-6.2.4.zip λογω ιδιαιτεροτητας του κινητου... Προφανως ο τροπος που ενδείκνυται ειναι αυτος που περιγραφει ο admin στην 1η σελιδα. Στην περιπτωση μου εγινε εξαιρεση την οποια απλα αναφερω γιατι δεν γνωριζω α…

• αγορα mi 4 4g 16gb

ianpan24 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Κοιτα τα σημαντικα ειναι να εχει τουλαχιστον αγγλικα και να ειναι μια χαρα το hardware του. Απο εκει και περα μην σε πολυαπασχολουν τα υπολοιπα. Ουτως η αλλως η ρομ που θα εχει πανω θα ειναι για πεταμα.. Λογικα θα εχει πολυ σαβουρα μεσα. Θα ειναι ομως τοσο λειτουργικο οσο χρειαζεται για να σβησεις οτι εχει μεσα και να περασεις μια ελληνικη ρομ. Στην θεση σου θα ξεκινουσα ηδη να διαβαζω οδηγους φλασαρισματος και οταν με το καλο ερθει το τηλεφωνο μπορεις να απευθυνθεις και στην κοινοτητα εδω για σ…

• @pechr Κοιτα δεν ειμαι και ο πιο σχετικος οποτε θα στο πω με δικα μου λογια περιληπτικα, αλλα μπορει να κανω και καποια λαθη απο ενα σημειο και μετα Στην αρχη περασα πανω στην αγγλοκινεζικη ρομ που ειχε την 5.12.10 fastboot rom μεσω miflash. Ολα καλα. Μετα προσπαθησα μεσω updater να περασω την 7.1.3. stable. Εκει πρεπει να εκανα εγκλημα γιατι δεν ειχα κανει wipes και επεσα σε bootloop. Μετα μπηκα σε bootloader και ξαναφλασαρα την 5.12.10 και αφου το κινητο αναψε προσπαθησα να περασω την 6.1.28 d…