Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 241-260 από 279.

• αγορα mi 4 4g 16gb

ianpan24 - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπερα, αγορασε περυσι το καλοκαιρι ενας φιλος απο minideal το ιδιο τηλεφωνο και ειναι μια χαρα. Του ηρθε πολυ συντομα γιατι τοτε ειχαν αποθεμα σε ευρωπαικη αποθηκη (νομιζω ελλαδα εχει αποθηκη αυτο το καταστημα..), οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω σε αυτο το ερωτημα αν εσυ το περιμενεις απο Κινα. Παντως νομιζω οτι σημερα εχουν πρωτοχρονια εκει και τις επομενες ημερες αργια... Οποτε μην αγχωθεις αν αργησει λιγο. Λογικα θα σου στειλουν και tracking number οποτε μπορεις να παρακολουθεις την πορεια …

• Μετα απο πολλες ωρες προσπαθειων και πολυ μεγαλη βοηθεια απο την κοινοτητα το κινητο δουλευει αψογα με την τελευταια dev rom. Ευχαριστω παρα παρα πολυ τον Bodai που θυσιασε αρκετες ωρες για να μου λυσει το προβλημα και τον MIUI_ART που οταν τα πραγματα δυσκολεψαν μας "εφερε" αμεσα απο Κινα την τελευταια fastboot rom. /respect

• κλειδωμενος bootloader?

ianpan24 - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Δεν λειτουργει το λινκ που εδωσες αλλα δεν εχει σημασια. Εδω εισαι στην πηγη.. Ο οδηγος που σου λινκαρα πριν ειναι σχετικα απλος και βασικα ειναι και ο πιο ασφαλης για αρχαριους σαν εμενα γιατι ακομα κι αν εχεις κανει καπου λαθος με ενα απλο reboot επανερχεται το τηλεφωνο.

• κλειδωμενος bootloader?

ianpan24 - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

@nipapa Καλησπερα φιλε. Εγω παρελαβα απο το ιδιο καταστημα 3-4 μερες πριν απο εσενα. Εβαλα την ελληνικη ρομ ακολουθωντας αυτον τον οδηγο Οδηγός EXPRESS για το Mi4c (εγκατάσταση Ελληνικής ρομ) Δεν ειναι δυσκολο και αν θελεις μπορω να βοηθησω αν δεν καταλαβαινεις κατι. Τα προβληματα που αναφερεις δεν τα ειχα. Το μονο προβλημα που αντιμετωπισα ειναι οτι δεν μπορουσα να συνδεθω στο miAccount για καποιο λογο. Απ οτι διαβαζω μπορει να φταιει οτι γυρισα τη γλωσσα σε ελληνικα και μετα προσπαθησα να συνδ…

• @pechr Μιλησα με τον Bodai και μου ειπε να ακολουθησω αυτον τον οδηγο Πρώτη εγκατάσταση την Marshmallow (Android 6.0.1) στο Mi-3W & Mi-4W​ Τωρα το κινητο εχει μεσα την 5.12.10 fastboot rom και το εχω βαλει να φορτισει γιατι το ξεζουμισα

• Δεν το εχω αυτο το tab εκει κατω. Εχω windows10. Δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο

• Σε πισι καθομαι, τα εκανα ολα αλλα δεν βλεπω chat

• Παράθεση από Bodai: “Δεξιά κάτω στην οθόνη σου δεν έχει ανοίξει ένα παραθυρο? Δεν βλέπεις ένα minimized παράθυρο με τίτλο cChat?? ” Οχι. Μισο λεπτο να κανω ενα relog στη σελιδα

• το εγραψα. πως μπαινω στο chat?

• @Bodai ok. Οποτε παλι απο την αρχη. Μπαινω bootloader, συνδεω σε πισι, περναω την 5.12.10, μετα κατεβαζω παλι στο κινητο την 6.1.28, την ριχνω χυμα στο συσκυη, την μετονομαζω σε update.zip οπως λεει ο οδηγος, μπαινω recovery και φλασαρω απο εκει. Και μετα ενημερωνω. Αν εχω γραψει κατι λαθος διορθωσε με. Ευχαριστω.

• @Bodai Εκανα την διαδικασια και ειχα ακριβως το ιδιο αποτελεσμα.. αφου ξεκινησε να περναει τη ρομ περιπου κι εβλεπα το λογκο της εταιριας στο κεντρο κι απο κατω την μπαρα να προχωραει μου εβγαλε την εικονα που ποσταρα νωριτερα.. Ενα τεραστιο κοκκινο Χ κι απο κατω install update.zip failed, erroor upplying update.

• Παράθεση από Bodai: “Ακολούθησε αυτόν τον οδηγό => Οδηγός Αναβάθμισης Υλικολογισμικού (MIUI ROM) - 1ος Τρόπος (μέσω της ROM) Αν σου κάνει ότι δεν βρισκει το αρχείο της rom, μετονόμασε το σε update.zip (προσοχή εδω update.zip OXI update.zip.zip) ” Ok. Ευχαριστω. Απ'οτι ειδα δεν εχει μεσα φακελο με ονομασια "downloaded_rom". Να τον δημιουργησω εγω και να ριξω μεσα το αρχειο?

• Παράθεση από pechr: “από τη στγμή που πέρασες την fastboot και ρυθμισες το κινητο, θα δεις το ΒΗΜΑ 2 του οδηγού. ” Πρωτα απ ολα ευχαριστω που ασχολεισαι. Το βημα 2 το ακολουθησα νωριτερα και μου εβγαλε install update.zip failed. Εχω ποσταρει φωτο πιο πανω. Επισης στο βημα 2 αν δεις λεει σε καποια φαση "Το κινητό θα αρχίσει να φλασάρει την ελληνική ρομ, χρησιμοποιώντας τo TWRP Recovery".. ε εμενα δεν εχει TWRP αλλα MiRecovery. Οποτε καπως αλλιως πρεπει να φλασαρω.. Αν εχεις καμια ιδεα πες μου. Ελ…

• ΟΚ. Περασα στο κινητο την fastboot rom παλι (cancro_images_5.12.10_20151126.0000.5_6.0_cn_a5ff133acd.tgz), το σεταρα στα γρηγορα και τωρα κατεβαζω απ ευθειας στο κινητο την xiaomi-miui-hellas-6.0.1_cancro_GTV-6.1.28.zip το θεμα ειναι οτι δεν ξερω με ποιο τροπο να την φλασαρω μετα..

• Παράθεση από pechr: “Έχεις βάλει την fastboot σωστά; ” Ναι την ειχα βαλει. Αναψε κανονικα το κινητο, το σεταρα στα γρηγορα, κατεβασα μεσω wifi την ρομ που μου ειπε ο Bodai πιο πανω, μπηκα στον Updater, πατησα αναβαθμιση πακετου λογισμικου, εκανε reboot, ξεκινησε να περναει τη ρομ και μου πεταξε την εικονα που ποσταρα..install update.zip failed Τωρα τo κινητο ανοιγει σε MiRecovery edit: μηπως δεν χρειαζοταν μετονομασια το αρχειο .zip αλλα επρεπε να το εχω στον φακελο downloaded_roms του κινητου? …

• @pechr Καλα προφανως δεν αλλαζει το περιεχομενο.. Καποιοι ομως οδηγοι λενε να μετονομασεις το αρχειο και καποιοι αλλοι οχι.. Απ οτι εχω καταλαβει, διαβαζοντας αρκετους, αν φλασαρεις μεσω TWRP δεν θελει μετονομασια ενω αν φλασαρεις μεσω MiRecovery θελει. Μπορει βεβαια να κανω λαθος. Γι αυτο περιμενα καποια απαντηση απο χθες βραδυ πριν προχωρησω.

• Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) Αυτον ακολουθησα Το προβλημα ειναι οτι αυτος ο οδηγος λεει οτι αφου περασω την fastboot rom το κινητο θα εχει TWRP. Εμενα ομως εχει MiRecovery. Γι αυτο ρωταω αν πρεπει να κανω μετονομασια. Ενδεχομενως για να φλασαρω μεσω MiRecovery να πρεπει να το ονομαζω το αρχειο udate.zip

• Να κάνω την διαδικασία από την αρχή και να μετονομασία το ζιπ σε update.zip; Σε αυτό οφείλεται το fail; Μπορεί να βοηθήσει κάποιος;

• Κατεβασα το .zip της ρομ στο κινητο, το φορτισα και προσπαθησα να φλασαρω μεσα απο τον updater. Αφου προχωρουσε η μπαρα μου εβγαλε αυτο q6tCLYm Imgur: The most awesome images on the Internet Τωρα χωρις να πατησω τιποτα μπηκε σε mirecovery Επρεπε να εχω μετονομασει το ζιπ της ρομ σε update.zip? Μεσα στο recovery εχει 2 systems. system one, system two. Δοκιμασα να κανω reboot και στα 2 και το τηλεφωνο ανοιγει παλι σε mi recovry. Το σβηνω και περιμενω βοηθεια για να μην κανω του κεφαλιου μου..

• την εχω κατεβασει ηδη. Προχωραω κι ενημερωνω. Ευχαριστω πολυ edit: Το pc δεν αναγνωριζει το κινητο για να την μεταφερω οποτε την κατεβαζω εκ νεου στο κινητο. Ευχαριστω πολυ. Θα ενημερωσω αργοτερα γιατι το ιντερνετ σερνεται..