Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 261-279 από 279.

• @Bodai Να σβησω το τηλεφωνο και να προσπαθησω να μπω σε bootloader για να ξανακανω την διαδικασια απτην αρχη με την cancro_images_5.9.1_20150826.0000.7_4.4_cn_33c29c754f.tgz?

• Παράθεση από Bodai: “Με ποια fastboot? ” cancro_images_5.12.10_20151126.0000.5_6.0_cn_a5ff133acd.tgz τωρα βλεπω απο κατω οτι γραφει android v6.0 επρεπε να χρησιμοποιησω την 5.9.1 επειδη μετα δεν περασα ΜΜ?

• @Bodai ακολουθησα αυτον τον οδηγο Note 2: Flash την Ελληνική rom με το MiFlash ("καθαρή εγκατάσταση") (updated) δεν γραφει καπου για 2 reboot. Εφτασα μεχρι το τελευταιο σταδιο οπου φλασαρα μεσω updater την 7.1.3. Απο τοτε δεν εχει αναψει.

• εκανε reboot και ειναι παλι στην ιδια κατασταση. Το σημα της εταιριας στο κεντρο και στο κατω μερος γραφει android κι αναβοσβηνουν 3 τελειες. γεια σου Κωνσταντινε

• @Bodai Πλεον εχει περασει μια ωρα και 10 λεπτα και το κινητο ειναι ακομα στην ιδια φαση.. Ενημερωνω μηπως μου προτεινετε να κανω κατι.. Ευχαριστω.

• Παράθεση από Bodai: “ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΟΣΗ ΩΡΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ!! ΜΗΝ ΤΟ ΠΕΙΡΑΖΕΙΣ ... ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ.. ” Ok. Να το συνδεσω και στον φορτιστη καλου κακου? Ειχε φουλ μπαταρια οταν ξεκινησα την διαδικασια αλλα εχει περασει καμια ωρα.. @pechr Το τηλεφωνο που σκαλιζω ειναι ενος φιλου οπως γραφω στην πρωτη αναρτηση. Και ειναι το mi4. τεσπα. Το θεμα ειναι να καταφερω να περασω τη ρομ τωρα @Bodai ακομα δεν εχει ανοιξει

• Αυτη που ποσταρες ειναι για το mi4c. mi4 εχω.

• xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Stable-V7.1.3.0.zip Αυτην κατεβασα. 498mb βλεπω οτι ειναι

• Παράθεση από pechr: “Παράθεση από ianpan24: “μπηκα στο updater, πατησα "επελεξε πακετο αναβαθμισης" και επελεξα τον φακελο που ειχα ριξει στη συσκευη. ” μετα δεν είχε TWRP?ποσα mb ήταν η ROM? ” Μετα οπως εγραψα εκανε reboot το κινητο, οταν αναψε εβγαλε μια μπαρα απο κατω και οταν τερματισε η μπαρα (εδω και μιση ωρα) εμεινε κολλημενο εχοντας το σημα της xiaomi στο κεντρο της οθονης ενω απο κατω αναβοσβηνουν 3 τελειες. Η ρομ ηταν περιπου 500mb.

• Ευχαριστω για τις απαντησεις. Τωρα ειναι περιπου 25 λεπτα σε αυτη τη φαση. Υπαρχει περιπτωση να κανει τοση ωρα? Να το αφησω κι αλλο?

• Εβαλα μεσω MiFlash την τελευταια fastbootrom και οταν αναψε το κινητο του εριξα μεσα την τελευταια ελληνικη stable rom(το αρχειο .zip). Εκανα reboot σε recovery και ειδα οτι ειχε mi recovery.. Μετα εκανα reboot, μπηκα στο updater, πατησα "επελεξε πακετο αναβαθμισης" και επελεξα τον φακελο που ειχα ριξει στη συσκευη. Το κινητο εκανε reboot κι εβγαλε το σημα της xiaomi κι απο κατω την μπαρα αναβαθμισης. Η μπαρα τερματισε και εδω και κανα 10λεπτο δειχνει στο κεντρο της οθονης το logo της xiaomi κι …

• Καλησπερα στην κοινοτητα. Ενας φιλος αγορασε πριν 5-6 μηνες το mi4 και το εχει αφησει με την αγγλοκινεζικη ρομ που του εβαλαν στο μαγαζι απ οπου το αγορασε. Επιτελους τον επεισα να του περασω την τελευταια ελληνικη stable(δεν ηθελε dev..) ρομ που εχετε βγαλει για να χαρει το κινητο του.. Στους οδηγους για το mi4 εχει την διαδικασια που απαιτειται για να περασουμε την ΜΜ dev rom αλλα δεν εχει οδηγο για να περασουμε την τελευταια stable. Εχω λοιπον τις εξης αποριες (για να μην τον καψω ) : 1. Μπορ…

• @Bodai Ολα καλα, ευχαριστω πολυ. Τελικα αν κατεβασεις τα αρχειο σωστα και ξερεις την διαδικασια ειναι 10 λεπτα υποθεση..

• κλειδωμενος bootloader?

ianpan24 - - Mi-4C (Libra)

Μήνυμα

Παρελαβα κι εγω εχθες το τηλεφωνο 12 ημερες μετα την παραγγελια. Ηρθε με τη ρομ που βαζουν στο vickmall και του περασα την τελευταια ελληνικη dev. Δεν ειχε κλειδωμενο bootloader προφανως.

• Ευχαριστω για την απαντηση Bodai. Δυστυχως χρειαζομαι κι αλλη βοηθεια μπας και μπορεσω και το χαρω αποψε το κινητακι.. Τα εχω κανει ολα μεχρι το 4ο βημα του οδηγου. Ειμαι στη φαση που πρεπει να μπω στο TWRP και να κανω install τη ρομ. Φλασαρω μεσω flashify το mi4c_recovery.img και σβηνω το τηλεφωνο. Μετα παταω power button+volume up προσπαθωντας να μπω στο recovery αλλα ματαια. Μετα απο 5 sec περιπου βγαζει το σημα της mi και αν αφησω τα κουμπια απλα σβηνει η οθονη. Κανω κατι λαθος? Μηπως παιζει…

• Καλησπερα σας, διαβασα τον οδηγο κι εχω μια ερωτηση.. με τη συγκεκριμενη μεθοδο μπορω να περασω την τελευταια ελληνικη stable rom αντι για την dev? Και πως? Απλα στο βημα 4 μπαίνω στο TWRP και κάνω Install την Ελληνική stable rom(αυτη δεν ειναι? xiaomi-miui-hellas-5.1_libra_Stable-V7.1.6.0.zip) Ευχαριστω

Μήνυμα

Ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις. Όταν παραλάβω θα ενημερώσω αν είναι κλειδωμένο ή οχι για να γνωρίζει οποίος ενδιαφέρεται.

Μήνυμα

Απο που το πηρες αν επιτρεπεται? Γνωριζεις σε ποσες μερες θα το παραλαβεις?

Μήνυμα

Καλησπερα και συγχαρητηρια για την κοινοτητα που εχετε δημιουργησει. Σκεφτομαι να αγορασω για πρωτη φορα xiaomi. Συγκεκριμενα το mi4c. Θελω να περασω αμεσα την ελληνικη ρομ αλλα διαβαζω οτι πλεον η εταιρια θα κλειδωνει τον bootloader στα κινητα της και δεν θα μπορουμε να αλλαξουμε ρομ. Αν παραγγειλω αυτες της ημερες απο καποιο site του εξωτερικου πιστευετε θα εχω προβλημα? Θα ερθει κλειδωμενο? Αν ερθει κλειδωμενο θα μπορεσω να το ξεκλειδωσω? Ευχαριστω εκ των προτερων.