Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 279.
-
EDL mode [SOLVED]
ΜήνυμαΝαι. Το θεμα ηταν να μπει σε EDL. Μετα ολα εγιναν γρηγορα. Ευχαριστω πολυ.
-
Παράθεση από pechr: “Παράθεση από ianpan24: “Αν μπορεις το πρωι ευχαριστως να βοηθησω. Γυρω στο μεσημερι θα το επιστρεψω το τηλεφωνο. Ειναι ενος φιλου. ” Γιαννη έχεις γεμίσει τους φίλους σου Xiaomi.Θα τα βγάζετε στο τραπεζάκι του καφέ και δεν θα ξέρετε ποιανού είναι ποιο... ” Αχαχα. Χρηστο εχεις δικιο. Και εγω ακομα εχω σαν main ενα samsung note 4 και με κραζουν ολοι. Παλευω να απελευθερωθω απτο πενακι Για να δουμε το mi6.. @geoanto555 Δυστυχως το εδωσα το κινητο πρωι πρωι.. ουτε να το χαρω δεν …
-
Συγχαρητηρια Γιωργο!
-
EDL mode [SOLVED]
ΜήνυμαΟλα καλα. Περασα την τελευταια chinese developer rom και προχωρω σε ξεκλειδωμα. Ευχαριστω πολυ.
-
EDL mode [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από Bodai: “@ianpan24 δώσε adb reboot edl κρατώντας πατημένα Vol + & - <= ΝΑΙ δεν διαβάζεις λάθος!! Και τα 2 μαζί.. ” Επιτελους το ειδε 9008!! Ευχραιστω πολυ. Προχωραω με miflash, σωστα?
-
EDL mode [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από NasDriver: “Μάλλον είσαι σε fastboot mode και το βλέπει με serial number Άνοιξε το κινητό, άνοιξε ένα adb παράθυρο και δοκίμασε να δώσεις την εντολή adb reboot edl ” Εχω δοκιμασει ολες τις εντολες (adb reboot edl, fastboot oem edl) καθως και το αρχειακι για να μπει απο fastboot se EDL και δε γινεται τιποτα. Αν αυτη τη στιγμη ημουν σε fastboot οπως λες δεν θα επρεπε να βλεπω το λαγουδακι στο κινητο ή τουλαχιστον δεν ια επρεπε να το βλεπει στο device manager? y.g. δοκιμασα παλι την εν…
-
EDL mode [SOLVED]
ΜήνυμαΚαλησπερα και παλι. Υπαρχει προβλημα.. Δοκιμασα να το βαλω σε EDL με χρηση deep flash cable και δεν μπαινει. Σβηνω το τηελφωνο, ενωνω τα καλωδια(πρασινο-μαυρο), το συνδεω στον υπολογιστη, μετα απο λιγο ελευθερωνω τα καλωδια, κανει εναν ηχο ο υπολογιστης αλλα δεν μπαινει σε EDL. Την διαδικασια την ειχα κανει πριν 15 ημερες με αλλο τηλεφωνο και ειχε μπει σε EDL αμεσως. Τωρα αρνειται να φλασαριστει.. Απ οτι ειδα σε ενα αλλο θεμα ειχε και ο @GR-Macedon προβλημα με ενα κινητο το οποιο δεν μπορουσε να…
-
EDL mode [SOLVED]
ΜήνυμαΠαράθεση από zisistil: “deep flash cable φίλε μου. Δες Ινδό youtube ή αγόρασε έτοιμο όπως έκανα εγώ. ” Eφτιξα ενα μονος μου πριν 10 μερες αλλα ειναι type-C
-
EDL mode [SOLVED]
ΜήνυμαΕυχαριστω πολυ για τις απαντήσεις. Ότι και να δοκίμασα δε δουλεύει. Το καρακλείδωσαν το edl τα παλικάρια στο gearbest.. Θα δοκιμάσω pc suite και βλέπουμε.
-
EDL mode [SOLVED]
Μήνυμακαλησπερα, προσπαθω να φλασαρω official rom σε ενα redmi 4 που φοραει μαιμου για να ξεκλειδωσω τον Bootloader. Tο προβλημα ειναι οτι δεν μπορω να το βαλω σε EDL. Με volume up+power μου βγαζει τhn γνωβστη εικονα με το τηελφωνο και το usb απο κατω. Υπαρχει καποιος τροπος να το βαλω αλλιως σε EDL για να χρησιμοποιησω miflash? Eκτος απο volupe+power δοκιμασα και μεσα απο τον Updater πατωντας reboot to recovery και απο command πατωντας "fastboot reboot edl" αλλα δε γινεται τιποτα.
-
8.1.8.0 (MCEMIDI)
Μήνυμαοκ. Ευχαριστω πολυ.
-
8.1.8.0 (MCEMIDI)
ΜήνυμαΚαλησπερα σας, παρελαβε σημερα ενα φιλαρακι το redmi 4 και φοραει την ρομ που βλεπετε στη φωτο. Ειναι official? Υπαρχει βασικα global stable για το redmi 4?
-
Καλημερα Εχω ενα redmi 4 pro και το τηλεφωνο συγκρουστηκε μετωπικα με κατι πλακακια με αποτελεσμα να σπασει η οθονη.. το κινητο δουλευει και ανταποκρινεται στην αφη. Υπαρχει καποια προταση για μαγαζι στην αθηνα που να αναλαμβανει επισκευη? Ανταλλακτικο θα εχουν η πρεπει να αγορασω εγω και να τους το παω? Και αν το αγορασω εγω υπαρχει καποιο λινκ για original οθονη? Ευχαριστω
-
redmi pro 2 versions ??
ΜήνυμαΔε νομιζω οτι υπαρχουν 2 διαφορετικα μοντελα redmi pro. Σε αυτα που ποσταρες το χρωμα αλλαζει.
-
Παράθεση από George Kaggelaris: “... Πότε θα κατέβεις Αθήνα να σε κεράσω καφεδάκι; Το deep flash cable σε περιμένει! ” Κατσε να παρω εγγριση απο το φιλαρακι που εσκασε τα 350 για να το αγορασει κι ερχομαι τρεχοντας Παράθεση από demakhs: “... Κ μένα με κλειδωμένο τον bootloader ήταν τα mi 5s που τακτοποίησα με το κινέζικο πολυβόλο όμως, προσπαθώντας να αποφύγω τα δυο, προαναφερθέντα , επώδυνα βασανιστήρια, στα οποία υποβάλλει η μαμά Xiaomi τα θύματα της....εεεεε πελάτες της εννοούσα..... ” Και πο…
-
Μετα απο αρκετες ωρες και απειρες δοκιμες με 2-3 διαφορετικα mi pc suites και 5-6 διαφορετικες ρομς δεν καταφερα τιποτα. Τελικα απ οτι διαβαζω το προβλημα ειναι στη ρομ του κινητου. Βρηκα αρκετα ποστς σε φορουμς οπου ατομα με το mi5s και την global stable 8.0.3.0 δεν μπορουσαν να φλασαρουν ρομ παρα μονο με την χρηση deep flash cable. Επισης απο τις developer options της συγκεκριμενης ρομ απουσιαζει η επιλογη "Mi Unlock Status" με αποτελεσμα το unlock tool να μη μπορει να ξεκλειδωσει το τηλεφωνο.…
-
Επεσαν οι μασκες. Διψατε για deep flashing Ευχαριστω πολυ παιδια. Ελευσινα μενω οποτε αν συνεχισει να αντιστεκεται το pc suite θα στειλω μηνυμα στον @George Kaggelaris για να δανειστω λιγο το καλωδιο.