Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 279.

• Παράθεση από George Kaggelaris: “@ianpan24 Προσωπικά, αν το κινητό γυρίζει σε EDL, θα φλάσαρα μία China Dev με miflash για αν είμαι σίγουρος ότι δεν φταίει η rom που δεν ξεκλειδώνει. ” Μακαρι να μπορουσα να χρησιμοποιησω το Miflash.. Δυστυχως το τηελφωνο ειναι mi5s και απ οτι διαβαζω εχει κλειδωμνεο το EDL.. η μονη περιπτωση απ οσο ξερω για να μπει σε download mode και να φλασαρω με miflash ειναι η χρηση deep flash cable. Προσπαθω να το αποφυγω προς το παρον.

• Παιδια ευχαριστω για το ενδιαφερον. Δυστυχως ολα τα εκανα. Καθε φορα που δοκιμαζω με καποιο λογαριασμο κανω log in στο τηλεφωνο, μετα στο ευρωπαικο φορουμ, μετα στο micloud Οπου κανω και find device και μετα και στο unlock tool. Επισης το τηλεφωνο το αναγνωριζει κανονικα ο υπολογιστης οταν μπαινω σε fastboot. Μετα απο ολα αυτα παταω Unlock και κολαει στο 50% και βγαζει το μνμ που ποσταρα. Να υπενθυμισω οτι η συσκευη ειναι mi5s και φοραει global stable 8.0.3.0 και δεν μπορω να περασω chinese stab…

• Εννοειται οτι ειμαι συνδεδεμενος με τον ιδιο.. Απλα εχω δοκιαμσει και 2-3 διαφορετικους και μου βγαζει το ιδιο μηνυμα. ΠΑΝΤΑ ομως ειμαι συνδεδεμενος με τον ιδιο λογαριασμο τοσο στο κινητο οσο και στο unlock tool.

• Παράθεση από demakhs: “Ακολούθησες όλα τα βήματα που γράφω στο link της υπογραφής μου?? στο 50%, τι σφάλμα ακριβώς σου δείχνει 2017031817_15_50.png Εχω δοκιμασει με 3 διαφορετικα accounts. Παντα το ιδιο πραγμα. Κανω log in και στον υπολογιστη με καθε account μπαινω και mi cloud και παταω find device. Με εντοπιζει κανονικα. Αλλα μετα δεν ξεκλειδωνει.. ”

• Παράθεση από demakhs: “Προσπαθησες να ξεκλειδώσεις με αυτήν που έχεις κ δεν τα καταφερες?? Δες κ το link της υπογραφής μου, με τα ..... κόλπα για το ξεκλείδωμα του bootloader.... ” Nαι προσπαθησα και δεν ξεκλειδωνει. Κολαει καλσικα στο 50%. Θα δοκιμασω παλι μπας και ξεκλειδωσει.. Μηπως υπαρχει λινκ για καποια παλαιοτερη εκδοση του κινεζικου pcsuite μηπως κανω με αυτο δουλεια?

• Καλησπερα. Εχω ενα mi5s το οποιο φοραει την 8.0.3.0 global rom και θελω να του περασω μια official stable ή developer για να το ξεκλειδωσω και να προχωρησω σε εγκατασταση της ελληνικης ρομ. Το κινητο οταν ειναι σε recovery αναγνωριζεται απο τον υπολογιστη ως Android Adb Interface οποτε ειμαστε οκ. Εχω κατεβασει 3 ρομ και δοκιμαζω τοσο με το αγγλικο οσο και με το κινεζικο mipcsuite (χρησιμοποιω τις τελευταιες εκδοσεις του καταραμενου προγραμματος). Με το αγγλικο οταν παταω shift+R.flash και επιλε…

• Παράθεση από George 21: “Μήπως φταίει οτι η άδεια που ξεκλειδωσα την πρώτη φορά ηταν για το note 3 pro? Κ οχι για το redmi 3s που πηρα τώρα??? ” οχι

• Μπραβο φιλε. Πολυ καλος, αναλυτικος και χρησιμος οδηγος.

• Αν σας θυμιζει iphone6 τοτε μαλλον δεν εχετε δει το htc one A9. Αυτο που αντεγραψε και η apple.

• ποια rom για το redmi pro [SOLVED]

ianpan24 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Οπως τα ειπε ο stamatisv. Να προσθεσω μονο οτι αν δεν θελεις να μπλεξεις με adb sideload κι αν εχεις μια microSD τοτε μπορεις να περασεις εκει τη ρομ, να βαλεις την καρτα στο κινητο και αφου κανεις τα πρωτα 5 βηματα που περιγραφονται απο πανω θα πρεπει να κανεις 6)reboot -> recovery 7)install -> select staroge -> επιλεγεις την microSD βριεκσεις μεσα εκει τη rom και κανεις swipe to flash.

• Brick, help [SOLVED]

ianpan24 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Τελικα τα καταφερα και μπρικαρα ενα redmi pro x25. Ειχε μαιμου ρομ μεσα κι ηθελα να του περασω μια official για να το ξεκλειδωσω. Προσπαθησα να το φλασαρω με το spflashtool κι επειδη δε γινοταν εχοντας επιλεγμενο το "download only" το αλλαξα και επελεξα "firmware update". H διαδικασια ξεκινησε κανονικα και μετα απο λιγο η μπαρα απο κατω εγινε κιτρινη κι εγραφε download flash 100% και κολλησε λιγη ωρα εκει. Μετα εβγαλε ενα error "brom error : status upload exception". Τοτε αποσυνδεσα το κινητο κα…

• Καλησπερα προσπαθω να περασω την official κινεζικη ρομ σε ενα redmi pro και εχω το εξης προβλημα.. ο υπολογιστης δεν βλεπει το κινητο οταν αυτο ενιαι σε recovery mode ενω το βλεπει κανονικα οταν ειναι σε fastboot. Οποτε δεν μπορω να συνεχισω την διαδικασια με το pcsuite. Καποια βοηθεια?

• Παράθεση από iRawxz: “Συγγνώμη αν γίνομαι ενοχλητικός. Τσέκαρα και έχω το Xiaomi Redmi Note 3 Kenzo (γράφει 2015112 στο κουτί). Ποιο βήμα από όλα ακολουθώ, τώρα που ξέρω πως έχει ξεκλειδωμένο bootloader; ” Η αποψη μου ειναι οτι ασχετα με το αν ειναι κλειδωμενος η οχι ο bootloader πρεπει να ακολουθησεις τα βηματα που σου εγραψε 2-3 μηνυματα πριν ο nasdriver. H διαδικασια με το miflash καθαριζει εντελως το τηλεφωνο απο οτι μαιμουδια εχει τωρα μεσα και ξανακλειδωνει τον bootloader αν εχει ξεκλειδωθ…

• Παράθεση από Kostas38: “Παιδια εκανα format το redmi pro x20 με κλειδωμενο bootloader και τωρα δεν μπορω να βαλω καμια rom... προσπαθησα να ξεκλειδωσω το bootloader με τον επισημο τροπο της xiaomi αλλα εδω και 2 μερες δεν μου εχει ερθει η εγκριση... βαζω την offical rom με το SP Flash tools αλλα μου βγαζει error οταν παω να την flashαρω (οτι ειναι πολύ μεγαλο το αρχειο) ” Πρεπει να αλλαξεις το cust image που ειναι μεσα στη ρομ. Κανε μια αναζητηση στο site γραφοντας cust.img και θα βρεις πληροφορ…

• Οταν περασα την official κινεζικη μεσω pcsuite παρατηρησα οτι ειχε κρατησει τον φακελο google (αδειο απο εφαρμογες) και δεν εδωσα βαση. Μετα ξεκλειδωσα και περασα την ελληνικη ρομ μεσω TWRP και ειδα οτι ειχε κρατησει καποιες εφαρμογες απο την κινεζικη.. Επισης μου εβγαζε το μηνυμα "unfortunately google play sevices has stopped". Εκανα 4-5 ρεσετ και εξαφανιστηκαν οι κινεζοεφαρμογες αλλα το μηνυμα παλι το εβγαζε. Μετα εσβησα/ξαναεβαλα το google account, εκανα clear cache/data σε ολες τις εφαρμογες…

• Καλημερα, μια ερωτηση. Σε redmi pro το οποιο εχει ξεκλειδωθει κι εχει περαστει η τελευταια ελληνικη stable rom μπορουμε να περασουμε παλι την official chinese μεσω spflashtool ακολουθωντας αυτον εδω τον οδηγο? υ.γ.: Για να το ξεκλειδωσω ειχα χρησιμοποιησει τη μεθοδο με το mi pcsuite για φλασαρισμα official και νομιζω δεν καθαρισε καλα το κινητο οποτε λεω να το ξαναφλασαρω με το spflashtool.

• αχαχαχαχ. αφου τα καμουφλαρεις. ευχαριστω, παω να διαβασω =============== Ιαν 23rd 2017, 7:33pm =============== πατησα το κοκκινο κουμπι, βγηκε η μπαρα στο κινητο χαμηλα (για μισο δευτερολεπτο) αλλα οταν παω μετα να κανω παλι την διαδικασια προσπαθει να ξεκινησει απο το 89% και κολλαει παλι =============== Ιαν 23rd 2017, 7:50pm =============== εκανα επανεκκινηση στο κινητο και ηθελε σεταρισμα. Αρα ειχε γινει το wipe. Εκανα και uninstall to mipcsuite και το ξαναπερασα. Τιποτα.. προσπαθει να συνεχ…

• Παράθεση από demakhs: “wipe τα data προηγούμενων roms στο κινέζικο mi pc suite ” και πως να το κανω αυτο? Δεν καταλαβαινω ιδεογραμμα :p

• Να διορθωσω οτι προηγουμενως δεν ειχε κατεβασει ολη τη ρομ. Ειχε φτασει στο 89% και εβγαλε το μηνυμσ που ποσταρα πανω. Τωρα πηγα να ξανακανω την διαδικασια και οταν παταω το πανω πανω απο τα 4 κουμπακια που βγαζει το κινεζικο mipcsuite οταν αναγνωριζει το τηλεφωνο ποσπαθει να συνεχισει την διαδικασια απο το 89% που ειχε σταματησει πριν. Αποτελεσμα ειναι μετα απο 10 δευτερα να μου πεταει παλι την εικονα που ποσταρα πιο πανω.. Καμια ιδεα?