Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 279.

• Προσπαθησα να περασω κι εγω την official developer σε ενα redmi prox25 χρησιμοποιντας το κινεζικο pcsuite μιας και με το αγγλικα δεν τα καταφερα. Ανοιξα το pcsuite, εβαλα το κινητο σε recovery, το συνεδεσα στο pc. Το κινητο εντοπιστηκε και πατησα τα κουμπακια που γραφει ο οδηγος οποτε ξεκινησε το download. Οταν πηγε στο 100% μου εβγαλε αυτο εδω το παραθυρο PJjRwMs.png Τι παταω εδω? Το κινητο εχει μεινει "κολλημενο" στο official recovery. Δεν φορτωνει τιποτα.PJjRwMs.png

• Redmi pro global unofficial

ianpan24 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Καλημερα, Μια ερωτηση.. Υπαρχει global rom για το redmi pro? Γιατι εγω εχω μεινει στο οτι δεν υπαρχει..

• Ενας φιλος εχει το redmi 4 prime εδω και 15 ημερες. Στην αρχη 10 ημερες φορουσε την τελευταια beta ρομ που υπηρχε στο φορουμ. Του ειχε σβησει 2 φορες. Προχθες περασε την ελληνικη stable που βγηκε και πιστευαμε οτι το προβλημα θα λυθει. Τελικα πριν λιγο εσβησε παλι. 3η φορα. Για να το αναψει πατησε παρατεταμενα το power button, περιπου 10 δευτερολεπτα. Να σημειωσω επισης οτι οταν αναψε εγραψε απο κατω android και αναβοσβηναν οι 3 τελειες. Πιστευετε οτι ειναι θεμα ρομ που θα διορθωθει ή ειναι ελλα…

• 2017-01-18 14:49RECEIVE ITEM AT OFFICE OF EXCHANGE 2017-01-18 16:49GRATHA, Arrival at border point in the destination country 2016-12-17 17:49Asendia Hong Kong, The consignment has left the origin border point 2016-12-17 17:49Asendia Hong Kong, Arrival at origin border point 2016-12-17 17:49Asendia Hong Kong, Mailed Παραγγελια απο 7/12. Απ οτι καταλαβαινω μπηκε τελωνειο.. Αντε να δουμε. Το κοστουμακι ποτε το πληρωνουμε? Οταν παμε στα ΕΛΤΑ για την παραλαβη?

• SOS Mi MAX hydrogen brick [SOLVED]

ianpan24 - - Mi Max (Hydrogen)

Μήνυμα

Κρατωντας πατημενο power+volume down μπαινει σε fastboot mode? Οταν το συνδεεις στον υπολογιστη το "βλεπει"? Ακους καποιον ηχο? Αν δεν αναβει με τιποτα τοτε μια λυση ειναι να του περασεις παλι την official stable rom μεσω miflash αφου εχεις ξεκλειδωσει τον bootloader. Κατι αλλο δεν μπορω να σκεφτω.. Ισως καποιος αλλος αν ειναι Online τετοια ωρα.

• 130 -150 κανει στην Κινα οχι 100. Απο εκει και περα τι εννοεις ολοι οι αλλοι? Σκρουτζομαγαζα? Αν εννοεις αυτα τα κατατηματα το εχουν γυρω στα 170 ευρω τελευταια φορα που κοιταξα και δε γνωριζω με τι ρομ. Ουτε αυτοι γνωριζουν συνηθως.. Και δεν ειναι θεμα η ρομ. Αυτη αλλαζει. Απλα εγω προσωπικα αν ηταν να το παρω απο Ελλαδα θα πριτιμουσα να δωσω 20 ευρω περισσοτερα για να εχω εγγυηση.

Μήνυμα

Μπαταρια ειχε ετσι? Δοκιμασε να κρατησεις το Power button πατημενο για να ανοιξει αρκετη ωρα αν δεν το εχεις κανει. Κρατα το 30sec πχ Εχεις ξεκλειδωσει bootloader ή το ειχες αγορασει με global stable και το ειχες αφησει ετσι?

Μήνυμα

Τι ρομ φορουσε το τηλεφωνο? Σε fastboot μπαινει?

• Αν θελεις απο Ελλαδα με official global rom(η οποια εχει ελληνικα και παιρνει OTA updates) και κατω απο 200 ευρω τοτε δεν εχεις και πολλες επιλογες. Για την ακριβεια εχεις μια Redmi 3s. 189 ευρω απο κωτσοβολο, public etc με εγγυηση 2 χρονια. 5 ινιτσες. Εκτος αυτων που ζητας εχει μπαταρια θηριο.

Μήνυμα

Εβγαλες ακρη?

• Εγκατασταση Rom [SOLVED]

ianpan24 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Μαλλον εχεις παρει ηδη εγκριση απλα δεν σου ηρθε το μηνυμα λογω wind.

• Μηπως εχει παρει ηδη εγκριση το account με το οποιο κανεις logg in? Αλλιως δε ξερω τι να πω..

• Παράθεση από ronin13: “Επισης, να προσθεσω οτι το link για να ζητησουμε αδεια να ξεκλειδωσουμε δεν πρεπει να ειναι σωσρι, γιατι η επομενη επιλογη που δινει ειναι να κατεβασουμε το Unlock Tool. Και αυτο απ' οτι ειδα δε δινει δυνατοτητα να ζητησουμε αδεια. Κανω καπου λαθος? ” Ανοιξε το λινκ σε παραθυρο ανωνυμης περιηγησης. Εχεις κανει την διαδικασια στο παρελθον σε αυτο το pc και σε πηγαινει απευθειας στο επομενο βημα.

• Δοκιμασες να αντικαταστησεις το cust.img μηπως φταιει αυτο? Μια φορα που ειχα προβλημα με το sp flashtool ετσι εστρωσε, αλλα δεν θυμαμαι ακριβως τι σφαλμα εβγαζε. Αν θελεις περιμενε να σου απαντησει και καποιος πιο εμπειρος.

• Παράθεση από Gus: “Υπαρχει περιορισμος για το ξεκλειδωμα του λογαριασμου;; Sent from my Redmi Pro using Tapatalk ” Υποτιθεται μπορεις να ξεκλειδωσεις ενα το μηνα. Αλλα δεν ισχυει. Εχω ξεκλειδωσει δυο τηλεφωνα με το ιδιο account σε διαστημα 5 ημερων.

• Εγκατασταση Rom [SOLVED]

ianpan24 - - Mi-5 (Gemini)

Μήνυμα

Τι εταιρια εχεις? Αν εχεις wind μπορει να μη σου ερθει το μηνυμα. Δοκιμασε να ξεκλειδωσεις τον bootloader. Ζημια δε γινεται. Πολυ πολυ να σου γραψει οτι δεν εχεις εγκριση.

• Ποια ρομ εβαλες?

• Xiaomi redmi pro fake global rom [SOLVED]

ianpan24 - - RedMi Pro (Omega)

Μήνυμα

Ναι θα χρειαστεις pc. 1. Ολοκληρωμένος οδηγός για το Flash της ROM στο RedMi PRO (Omega) 2. Flash την Ελληνική ROM στο RedMi PRO (Omega) για πρώτη φορά.

• Καλησπέρα, Για το redmi 4 prime (markw) δεν βλέπω να υπάρχει miui 8 stable rom. Υπάρχει κάποιος λόγος; Γνωρίζουμε αν θα βγει καμία σύντομα; Ευχαριστω πολυ.