Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 279.
-
Δεν καταλαβαινω τι εννοεις "με τον κινεζικο τροπο". Ενα λινκ του οδηγου που ακολουθησες θα βοηθουσε. Σε καθε περιπτωση αν το κινητο ειναι ακομα σε αυτη τη φαση εχει μπρικαρει. Αν εχεις προσβαση σε recovery μπορεις να ακολουθησεις αυτον εδω τον οδηγο για να το επαναφερεις. Ελληνικός οδηγός Unbrick Xiaomi Mi5s (Capricorn) με κλειδωμένο bootloader
-
+1 ianpan24
-
+1 ianpan24
-
+1 ianpan24
-
+1 ianpan24 =============== Ιαν 1st 2017, 5:47am =============== +1 fotissk =============== Ιαν 1st 2017, 5:50am =============== +1 stavalb82 =============== Ιαν 1st 2017, 5:52am =============== +1 Everdark75 =============== Ιαν 1st 2017, 5:54am =============== +1 panosroum
-
Καλωσηρθες 1. Δεν υπαρχει 3s plus. Redmi 3s υπαρχει που ειναι η international εκδοση του redmi 3. Βγαινει σε 2 εκδοσεις.. μια me 2gb ram kai 16gb εσωτ. χωρο και μια με 3gb/32gb. Την 2η την αναφερουν καποια μαγαζια ως prime. Αυτο αγορασες. 2. Ιδιο τηλεφωνο ειναι οποτε γιατι να μην δουλευουν? Αρκει να διαβαζεις οδηγους για τη συσκευη σου και να μην μπερδευτεις με καποια αλλη. Να ξερεις οτι το redmi 3s εχει κωδικη ονομασια Land.
-
Παράθεση από Antonios Gagas: “Παράθεση από ianpan24: “Το αντροιντ δεν είναι Windows. Free ram= unused ram. ” αφου δεν παιζει ρολο η RAM γιατι δεν παιρνουμε ολοι συσκευες με 512 mb ram; και χαλαμε τα λεφτα μας τζαμπα.νομιζω οτι η ram ειναι πιο βασικη στα αντροιτ .παρα στα windows. ” Για πες μου που εγραψα οτι δεν παιζει ρολο η ram.. καταλαβαινεις φιλε τι διαβαζεις? Αλλο εχω γραψει εγω κι αλλο εχεις γραψει εσυ. Η πλακα ειναι οτι ενω μετα ο Xρηστος σου εξηγει πολυ ομορφα τι εχω γραψει του λες "αυτο…
-
Και λοιπόν; εννοώ, παρατηρείς κάποια διαφορά στη χρήση όταν πηγαίνεις τη ραμ από το 55% στο 45%. Γιατί έχω δε βλέπω καμία. Το αντροιντ δεν είναι Windows. Free ram= unused ram. Πιο πιθανό να δεις κάποια βελτιώση αν πετάξεις τις εφαρμογές τύπου sdmaid. Το μόνο που κάνουν είναι βαραινουν το σύστημα. Άσε που έχει και στοκ cleaner η miui.
-
1. Δεν γνωριζω τιποτα γι αυτο το προβλημα που αναφερεις? Μηπως εχεις διαβασει για αλλα μοντελα της xiaomi τα οποια δεν εχουν την band 20 κι εχεις μπερδευτει? Γιατι το 3s την εχει. 2. Οι συσκευες που εχουν official global MIUI rom εχουν ελληνικο μενου. Οι συσκευες που εχουν official chinese MIUI rom δεν εχουν ελληνικα. Το 3s συνηθως φοραει global rom διοτι ειναι η international εκδοση του redmi 3. Αυτο ομως δεν επηρρεαζει τη τιμη του κινητου οποτε δεν καταλαβαινω γιατι λες οτι οι διαφορες στην τι…
-
Σε περίπτωση που όταν ανοίξει το TWRP σας ζητάει να δώσετε password ή στην περίπτωση που τα WIPES δεν ολοκληρώνονται σωστά και βγάζουν failed τότε ακολουθείτε τα παρακάτω βήματα: 1) Wipe->format->yes 2) Back->Back 3) Reboot-Recovery 4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache 5) Back->Back 6) Install rom αν την έχεις σε sd card ή με OTA USB αλλιώς πας στο βήμα 7 7) advanced->adb sideload->Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method) (απο τον οδηγο που βρισκεται εδω Γεν…
-
@xflouris Καλησπερα. Νομιζω οτι η ρομ που φοραει το κινητο ειναι unofficial. Ενδεχομενως να το ξεκλιεδωσαν στο κινεζομαγαζο για να φλασαρουν την πειραγμενη ρομ που ηθελαν. Για δες εχει και ελληνικα? Επειδη δεν ξερεις αν ο bootloader ξεκλειδωθηκε με official η unofficial τροπο θα σου προτεινα να περασεις μια chinese beta με το Miflash για να γινει και καθαρη εγκατασταση, μετα να ελεγξεις αν κλειδωσε ο bootloader, μετα αν χρειαζεται να τον ξεκλειδωσεις και να φλασαρεις TWRP και ελληνικη ρομ.
-
Λίγο βοήθεια παιδια..
ΜήνυμαΚοιτα αν θελεις official+ελληνικα πας σε αυτην. Εγω γενικα προτιμω τις ρομ της ελληνικης κονοτητας που προυποθετουν ξεκλειδωμα του Bootloader.. Παντως αν εχεις λιγο χρονο και ορεξη μην το φοβασαι. Δεν χαλανε τοσο ευκολα τα xiaomi και τα παιδια εδω θα βοηθησουν. Λινκ δεν εχω γιατι δεν εχω βαλει ποτε global developer. Θα σου δωσει καποιος αλλος υποθετω.
-
Λίγο βοήθεια παιδια..
Μήνυμακαλησπερα ποια ρομ εβαλες τελικα στο κινητο? Και με ποιο τροπο? Αν ειναι οντως official και δεν εχει ελληνικα πρεπει να ειναι καποια official stable.. Η μονη official παντως που εχει 100% ελληνικα ειναι η global developer. Αυτην χρειαζεσαι αν θελεις ελληνικα και κλειδωμενο Bootloader.
-
Καλησπερα. Μια χαρα θα τα καταφερεις ειτε μονος η με βοηθεια απο τα παιδια του φορουμ. Οι οδηγοι που χρειαζεσαι ειναι εδω HowTo/Οδηγοί Αν εχεις μπερδευτει και θελεις να διαβασεις μονο εναν συγκεντρωτικο εισαι εδω Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro)