Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 279.
-
Flash την Ελληνική ROM στο Xiaomi Mi5s Plus (Natrium) (Για πρώτη φορά)
ianpan24 - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΣτ κινητο σου επετρεψε τη συνδεση με τον υπολογιστη και επελεξε συνδεση MTP, οχι απλα φορτιση
-
Διαδικασία αίτησης και ξεκλειδώματος του Bootloader - Mi Flash Unlock Tool - [ΞΕΚΛΕΙΔΩΜΑ BOOTLOADER]
ΜήνυμαΠαραξενο.. Μαλλον κανεις νεα αιτηση και γραφεις μια καλη δικαιολογια στο κουτακι απο κατω. π.χ θελω να ξεκλειδωσω διοτι δε γνωριζω αγγλικα και πρεπει να περασω τη gtv rom της τρομερης ελληνικης κονοτητας.. Τι αλλο να κανεις?
-
Παράθεση από Sitalkas: “Όταν τα κάναμε αυτά στα Τρίκαλα οι Ιάπωνες ήταν στα δέντρα και τρώγαν βαλανίδια :p ” Ισχυει οτι ειχαν βγει εξω οι γιαγιαδες στα Τρικαλα και το ξεματιαζαν? Αχαχαχα
-
Unlock redmi pro
Μήνυμααυτο ψαχνεις? Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
-
Unlock redmi pro
ΜήνυμαΑν θελεις μπορουμε να κανουμε κληση στο σκαιπ για να σε βοηθησω.
-
Παράθεση από poulaki1976: “Μου βγαζει μηνυμα '' Δυστυχως,η εφαρμογη Υπηρεσιες Goo....'' (Google Play φανταζομαι εχουν σταματησει) οταν δημιουργηθει λογαριασμος Play Store απο τον τελικο αποδεκτη του τηλεφωνου θα στρωσει η πρεπει να κανω κατι ? ............Και του ειπα του βλαχου του Καρπενισιωτη του γαμπρου μου να παρει το note 3 που ειναι και δοκιμασμενο και βρισκεις και με snapdragon.......οοοχι ηθελε το 4 να το παρω να του το χωσω εκει που δεν λαμπει ο ηλιος να τελειωνουμε ” To ελυσες το προβ…
-
Καλημερα και καλωσηρθες. Οι οδηγοι που χρειαζεσαι βρισκονται εδω HowTo/Οδηγοί Νομιζω οτι η ρομ που εχει το κινητο σου ειναι official stable αν εχει μονο κινεζικα και αγγλικα στην επιλογη γλωσσας. Δοκιμασε να ξεκλειδωσεις τον bootloader με αυτην. Αφου πρωτα κανεις αιτηση στην xiaomi με το mi account σου για να παρεις εγγριση για ξεκλειδωμα.
-
προβλημα με xiaomi mi5s
ΜήνυμαH rom ειναι unofficial. Δεν παει να λεει και "installed by Hugo Barra". Οτι θελουν γραφουν εκει. Πρεπει να περασεις ειτε μια official rom η μια ελληνικη.
-
xiaomi
ΜήνυμαΔες τo redmi 4 prime
-
Παράθεση από MultihullElisabeth: “Δεν εχω καταλαβει τίποτα, αλλα φαίνονται πολύ φαντστικά τα παραπάνω...lol..... πέρα απο πλάκα, κατανοώ ότι είναι πολύ λεπτομερείς η εξήγηση κι ευχαριστώ με την σειρά μου... Μόλις πηρα το Xiami RedmiNote 3 και αυτό που με προβληματίζει κυρίως είναι το μικρό μέγεθος των μυνημάτων (λίγοι χρακτήρες). ” Αχαχαχα. Καλωσηρθες στην παρεα Ποια εκδοση του Νοτε 3 εχεις? Καλο θα ηταν να πας στο θεμα που αφορα το κινητο σου και να διαβασεις εκει. Το προβλημα σου με το μεγεθος…
-
εγκατάσταση twrp σε mi4c
ianpan24 - - Recoveries
ΜήνυμαΕκανες τα απαραιτητα wipes πριν κανεις install τη ρομ?
-
Ωραια. Τσεκαρε τους λογαριασμους πρωτα απ ολα. Να εισαι με τον ιδιο συνδεδεμενος. Χθες ξεκλειδωσα ενα redmi pro το οποιο φορουσε stable rom. Χρειαστηκε να δοκιμασω 2-3 φορες.. Μερικες φορες σταματαει στο 50% χωρις να φταιει κατι απτην μερια σου.. Ξαναδοκιμασε. Αν δεν ξεκλειδωνει με τιποτα θα πρεπει να περασεις μια official developer rom και να ξεκλειδωσεις στη συνεχεια.