Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 110.
-
Αυτο είναι πολύ κουλό γιατί δεν μου είχε ξανασυμβεί από τον Γενάρη που πρώτοεβαλά twrp και άρωμα.Αλλα κανονικά δεν θα έπρεπε να μπορούσα να ξαναγκαταστήσω από fastboot την twrp πάλι;
-
Καλησπέρα έκανα εγκατάσταση την νέα ρομ σε mi note 3 από 8.1.18 με factory reset οταν μπήκα στο κινητό δεν ανοιγε τις επαφές και έβγαζε error μπηκα στο twrp να ξαναεγκαταστησω την ρομ και παγώνει η οθόνη θα κάνω εγκατάσταση του TWRP που είναι μέσα στη Rom απο το fastboot οταν πατάω το enter για να κανει flash το twrp δεν κανει τιποτα. Το τηλέφωνο είναι ξεκλείδωτο και πριν και τώρα. Για να δω. Έχετε καμια παρατήρηση; Τελικά δεν μπόρεσε να κάνει εγκατάσταση από το fastboot. Τι κάνω τώρα; Στο Twrp …
-
Καλησπέρα είχα βάλει πριν 2 εβδομάδες την 9.5.1 απο την xiaomi.eu στο Mi4c η οποία είχε βγει στις 18/3 και χθες δοκίμασα το viber και δεν ακουγότανε η φωνή σε άλλο τηλέφωνο μέσω βιντεοκλήσης ενώ μόνο με ήχο ακουγότανε καθαρά. Σκέφτομαι μήπως βάλω την ελληνική stable 9.5.1 από εδώ λέτε να διορθωθεί το πρόβλημα; Προτού πάω στη ρομ από το Xiaomi eu είχα dev από εδώ από τον νοέμβριο του 17. Βέβαια μετά από λίγες ημέρες διάβασα πως είχε αρκετά προβλήματα σαν ROM όταν πρωτοβγήκε. Ευχαριστώ
-
καλημέρα μπήκε στο Mi4c μετά από factory reset από τη rom της προηγούμενης εβδομάδος, το κινητο πεταει το άφησα στις 1:00 στο 50% με κλειστο wifi και ξυπνησα στις 7:00 και ήτανε ακόμα στο 50%.
-
στο mi4c είναι στο 7,4% αλλα την εχω ξετιναξει επειδη παιζω το simcity το οποιο εχει φαει το 40,4%. Αρα miui εναντιον simcity σημειωσατε 2
-
Καλημέρα μετά από downgrade στην προηγούμενη έκδοση της rom επιτέλους απόκτησα MIUI 9. Μετά έκανα upgrade στην 7.10.27 και μπορώ να πω ότι είμαι ευχαριστημένος συνημμένα σας έχω την κατανάλωση μπαταρίας κατά τη διάρκεια του 7ωρου ύπνου που δεν πρέπει να ξεπέρασε το 3%, βέβαια έχω απενεργοποιήσει τις πιο πολλές εφαρμογές που τρέχουν ατο παρασκήνιο γιατι δεν με ενδιαφέρουνε. Ενα θεμετάκι που παρατήρησα είναι ότι όταν χρησιμοποιήσω την εφαρμογή του forum και ανοιξω link για να βάλω συνημμένο δεν αν…
-
To md5 ταυτιζεται θα κατεβασω την 7.10.19. Επειδη ημουνα στη δουλεια δεν θυμομουνα ακριβως ποια ειχα η προηγουμενη ητανε η 7.5.25. Αρα για καλο και για κακο θα κανω ενα πισωγυρισμα και βλεπουμε. Αν και η μπαταρια ειναι πιο σταθερη σε σχεση με την 7.5.25 =============== Οκτ 31st 2017, 7:03pm =============== Λοιπον εβαλα την 7.10.19 και μπηκε κανονικα η Miui 9 Για να μη χρησιμοποιω το miui backup για να επαναφερω τις εφαρμογες ποιο back-up να χρησιμοποιω και η εγκατασταση τους να γινεται στο twrp;
-
Θα την ξαναεγκαταστησω γιατι εχει διαφορετικο interface και στη πρωτη σελιδα στις ρυθμισεις απο την δικη σου
-
Λαθος 7.10.26. Ειναι ομως Miui 8.3 και οχι 9. Αν μπορει καποιος να με διαφωτισει γιατι ενω αναφερεται στο download οτι ειναι miui 9 είναι Miui 8.3 για το Mi4c
-
Εχω γραψει παραπανω οτι εβαλα τωρινη αρωμα και μου βγαζει Miui 8.3 Αρωμα 7.10.27.δεν ειμαι και σπιτι για να βαλω printscreen.Προηγούμενη Rom ήταν η 7.5.11 Αρωμα. Αν εχει τυπογραφικο λαθος δεν ξερω, εγω παντως αυτο βλεπω.
-
Τελικα το mi4c εχει παρει miui 9;
-
Καλησπέρα. Εγκατεστησα στο Mi4c hn 7.10.27 Arωma εχει ακομα την MIUI 8.3 update στην Miui 9 ξερουμε ποτε θα παρει; Εκτος και αν στις πληροφοριες τηλεφωνου ειναι λαθος γραμμενο και αντι για MIUI 8.3 είναι MIUI 9.3. Προηγούμενη Rom ήταν η 7.5.11 Αρωμα
-
Επιτυχία σε όλους!!
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
Μήνυμαgusps, [b]dervenixiaomi-miui.gr/community/index.php/User/8883-derveni/[/b], το δικό μου κινητό είχε κλειδώσει περνώντας μια gtv 6.10.13 τον περασμένο οκτώμβριο και δεν ξεκλείδωνε με τίποτα μέσω mi unlock tool είχα στείλει email στη xiaomi είχα κάνει αίτηση για νέο κωδικό τιποτα. Τελικά αποφάσισα πριν λίγες ημέρες με προτροπή από NasDriver, και δοκίμασα την εντολή fastboot oem unlock, ξεκλείδωσε και πέρασα την τελευταία 6άρα και μετά την XTRVbeta1_6.12.22 έλεγχος για bootloader και μετά nougat. …
-
Mi 4c η greek gtv 6.10.13 κλείδωσε το bootloader: ενέργειες διάσωσης κινητού [SOLVED]
fragsp - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΤυχερός, τώρα θα βάλω και το τελευταίο update.Τόσο καιρό ξυνόμουνα και έλεγα να το κάνω από τη στιγμή που μου ήρθε το άλλο κινητό της δουλειάς δίκαρτο πάντα τότε άρχισα να το σκέφτομαι. Σας ευχαριστώ για τις συμβουλές σας καλή συνέχεια
-
Mi 4c η greek gtv 6.10.13 κλείδωσε το bootloader: ενέργειες διάσωσης κινητού [SOLVED]
fragsp - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΚαλημέρα αυτή την εντολή δεν την έχω δοκιμάσει γιατί είχα διαβάσει ότι ακόμα και να σου λέει ότι έχει ξεκλειδώσει με αυτόν τον τρόπο μπορεί να είναι εικονικό.Θα το δοκιμάσω το απόγευμα και θα σας γράψω τα νεότερα.Μετά την εντολή και τον έλεγχο για το ξεκλείδωμα θα βάλω το τελευταίο update της 6άρας με factory reset;και μετά αν όλα πάνε καλά πάω για την nougat; Ευχαριστώ =============== Μαρ 3rd 2017, 7:57pm =============== Λοιπόν καλησπέρα έχω ευχάριστα νέα τόσο καιρό φοβόμουνα να κάνω αυτό που μ…
-
fragsp - - Mi-4C (Libra)
Μήνυμαdramdrum κοίτα και εγώ δεν είμαι και πολυ σχετικός πραγματικά δεν ξέρω τι θα γίνει.Φοβάμαι ότι μπορεί να μπρικάρει.Δεν ξέρω. Για αυτό υπάρχουν και οι ειδήμονες του forum για να μπορέσουν να μας δίνουν τα φώτα τους Δεν θα κάνω καμία προσπάθεια μέχρι να μου έρθει το καινούργιο τηλέφωνο της δουλειας(dual sim) όχι xiaomi δυστυχως. =============== Φεβ 28th 2017, 2:27pm =============== Καλησπέρα επειδή ακόμα είμαι με την greek GTV 6.10.13 και όσες προσπάθεις και αν έκανα δεν ξεκλείδωσε ο bootloader έχ…
-
fragsp - - Mi-4C (Libra)
ΜήνυμαΈχω δοκιμάσει 3 διαφορετικές ημέρες και στο παλιό laptop windowss 7 64bit αλλα τζίφος.