Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 110.

• Ναι κανονικά και στα δύο προφίλ έχω βάλει στις βασικες ρυθμίσεις το mi4c. fragsp Senior Member star_level2.gif Credits84DeviceMi 4c =============== Νοε 19th 2016, 11:01pm =============== Καλησπέρα πολύ ωραία η νέα εφαρμογή του forum στο κινητο χωρις διαφημίσεις όπως η προηγούμενη. Έχετε να προτείνετε τπτα για το θέμα πως μπορεί να υπάρξει λύση για να εγκαταστήσω τις επόμενες rom χωρις πρόβλημα ; ευχαριστώ.

• Ναι και οι δύο και με find την συσκευή και στους 2 λογαριασμούς Security check-up 100 points Account secure!

• Ναι Mi4c unlock bootloader - Complaints/Advice - Xiaomi MIUI Official Forum και ένα 2ο Mi4c remove twrp - Xiaomi Mi 4c - Xiaomi MIUI Official Forum το 2ο το έκανα ψαρωτικά για να δω μήπως απαντήσει κανένας.Το πρώτο thread το είχα κάνει πριν φτιάξω τον 2ο λογαριασμό και πάρω το verification το username είναι fragsp και το 2ο username είναι fragspyros. Συνημμένα βάζω και την αλληλογραφία με το email

• Μα αυτό είναι το πρόβλημα.Κανονικά θα έπρεπε να ξεκλείδωνε αμέσως με το Miflash αλλά εδώ και μία εβδομάδα προσπαθώ όχι μόνο σε windows 10 64bit αλλά και σε windows 7 64bit , το κινητό φαίνεται κανονικά σύμφωνα με τις οδηγίες του forum. Γι αυτό έφτιαξα νέο λογαριασμό με νέο username για να πάρω νέο verification για να προσπαθήσω μέσω του miflash unlock (Η service@xiaomi.eu μου είπε να κάνω νέα αίτηση και επειδή δεν μπορούσα με τον δικό μου λογαριασμό με καμία από τις 2 sim δηλωμένες άνοιξα νέο λο…

• Ξεκλειδωνεις οσες φορες θελεις με ποιον τροπο αφου εχω εγκατεστημενο την ελληνικη rom; με τον fastboot oem ; Ρωταω επειδη από ότι φαίνεται είμαι ολίγον γκαντέμης και εχω μπερδευτει λίγο. Τωρα τι κινησεις κανω αφου δεν προκειται να ξεκλειδωσει με το miflash unlock για να μπορεσω να εγκαταστησω τις νεες καλες rom του forum

• Προσπάθησα να το ξεκλειδωσω χτες που μου ηρθε το οκ. Τίποτα . Με την ελληνικη dev υπάρχει περίπτωση να ξεκλειδωσει; Διαφορετικα θα πρέπει μονο miflash. Official ξεκλςιδωμα υπαρχει περίπτωση να γίνει ; Εχει τυχει σε κανένα να κλειδώσει ο bootloader με την εγκατάσταση της ελληνικής rom και αν ναι τι κανετε;

• Δυστηχώς, το είχα ψάξει από πριν αυτό για το ξεκελίδωμα στο miflash unlock δεν την έχει την επιλογή αυτή στην ελληνική έκδοση. Έκανα αίτηση με τον άλλο λογαριασμό και την άλλη κάρτα χθες στις 7:00μμ και στις 2:00πμ με ξύπνησε(κινέζοι δεν σέβονται τον ύπνο του άλλου ) θα κάνω τις προσπάθειες και θα σας ενημερώσω το απόγευμα.

• Καλησπέρα για να μην τα πολυλογώ τα έχω γράψει κα στο τοπικ του bootloader,έχω το Mi4c 2/16 από μέσα σεπτέμβρη και έχω εγκατατήσει την ελληνική GTV 6.10.13 είναι η τρίτη rom που είχα περάσει,το ξεκλείδωμα είχε γίνει με official τρόπο(από τα μέσα του σεπτέμβρη το κινητό είχε έρθει με china dev τότε).Αποφάσισα να κατέβασα την gtv 6.11.3 και προτού την εγκαταστήσω έλεγξα το bootloader και είναι κλειδωμένος.Εγκατέστησα στο pc όλους τους οδηγούς απενεργοποίησα ψηφιακές υπογραφές είδα το τόπικ με τα w…

• Παράθεση από Bodai: “Παράθεση από fragsp: “Με κλειδωμένο το bootloader τι επιλογές έχω; ” Επειδη έχεις λίγες επιλογές, βασικά απόφυγε τα φλασαρίσματα και πήγαινε στο SubForum Complaints του en.miui.com και στο ανάλογο νήμα και κάνε ενα πόστ/παράπονο ότι δεν μπορείς να ξεκλειδώσεις ” Οκ ευχαριστώ για αυτό ρωτάω επίμονα και στα δύο τόπικ και δεν προχωράω σε φλασάρισμα. Μια βλακώδης ερώτηση με το TWRP 3.0.2 μπορώ να εγκατατήσω china dev ή δεν έχει κάποια σχέση;Οι επιλογές που έχω βρίσκονται unoffic…

• Καλημέρα για να μην τα πολυλογώ τα έχω γράψει κα στο τοπικ του bootloader,έχω το Mi4c 2/16 από μέσα σεπτέμβρη και έχω εγκατατήσει την GTV 6.10.13 είναι η τρίτη rom που είχα περάσει,το ξεκλείδωμα είχε γίνει με official τρόπο.Κατέβασα την gtv 6.11.3 και έλεγξα το bootloader και είναι κλειδωμένος.Εγκατέστησα στο pc όλους τους οδηγούς απενεργοποίησα ψηφιακές υπογραφές είδα το τόπικ με τα windows 10 και την αναγνώριση της συσκευής όλα καλά κανένα πρόβλημα κανονικά αναγνωρίζεται από τον υπολογιστή εκε…

• Το έχω διαβάσει αυτό και έχω κάνει ότι λέει πάντα με επανακίνηση μετά από αλλαγή το miflash το βλέπει κανονικά το miflash unlock μένει στο 50% couldn't verify the device.Επίσης το adb το βλέπει κανονικά. Τι επιλογές έχω να συνεχίσω;

• Ο λογαριασμός της xioami είναι πιστοποιημένος και φωτο απο κινητό.Πραγματικά δεν ξέρω τι να κάνω για να ξεκλειδώσω το κινητό το οποίο κλείδωσε με την εγκατάσταση της GTV 6.10.13 devforums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/23384/

• Παράθεση από NasDriver: “Παράθεση από fragsp: “το έκανα τα ίδια με προηγουμένως αποτυχία bootloader με ίδιο μύνημα ” Φώτο με το λάθος που σου βγάζει ? ”

• Thracia το έκανα τα ίδια με προηγουμένως αποτυχία bootloader με ίδιο μύνημα

• Παιδιά έχω περασμένη στο Mi4c εδώ και 15 ημέρες την ελληνικη gtv-6.10.13 προτού την εγκαταστήσω είχα κάνει έλεγχο στο bootloader και ήταν ξεκλείδωτος. Κατέβασα την 6.11.3 για να την εγκαταστήσω και έκανα έλεγχο στο bootloader και μου έβγαλε ότι είναι κλειδωμένος. Το τηλέφωνο είναι ξεκλειδωμένο με τον official τροπο από τα μέσα Σεπτέμβρη με περασμένη τη TWRP 3.0.2. Όταν είμαι συνδεδεμένος σε fastboot mode στη διαχείριση συσκευών έβαλα την ρύθμιση Και εμφανίζεται ως συνημμένο.Στο adb εμφανίζεται ω…

• λάθος μου νόμιζα ότι είχε σχέση από τη στιγμή που έχασα το ξεκλείδωμα.Αν πάω να κάνω την εγκατάσταση της Rom με κλειδωμένο τον bootloader θα brickarei το κινητό;

• geoanto555 και φυσικά χάθηκε και το root access.

• geoanto555 οκ το βραδυ θα προσπαθήσω πάλι ισως στα update των windows 10 εντοπίζεται το μυστικό με την αναγώριση της συσκευής.

• geoanto555 αυτή τη στιγμή είμαι στην εργασία από ότι θυμάμαι χθες σε fastboot mode το βλέπει σαν Marshall London Bootloader Interface. Το τηλέφωνο είναι λειτουργικό δεν έχει κανένα πρόβλημα.Απλώς θέλω να έχω την ικανότητα να μπορώ να κάνω τις αναβαθμίσεις.Μήπως να κάνω την διαδικασία με το fastboot-edl

• Bodai μου λεει couldn't verify device can't get info connect again. Το τηλέφωνο είναι ξεκλειδωμένο με τον official τροπο από τα μέσα σεπτέμβρη.Έχω περάσει 3 Rom dev GTV ελληνικές χωρίς πρόβλημα και κάθε φορά προτού κάνω την εγκατάσταση έλεγχα το bootloader και το έδειχνε ξεκλείδωτο.Χθες που πήγα να βάλω την τελευταία rom μου έδειξε ότι είναι κλειδωμένο. Όταν το είδα δεν έκανα καν την κίνηση να προχωρήσω στην εγκατάσταση.Κανονικά μπαίνω στο Twrp 3.0.2. Back-up από twrp προηγούμενη έκδοσης δεν έχω…