Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 344.
-
Παράθεση από XiaomiNewbie: “2310601797 1ο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Σε αυτό πά ” Ωραια δευτέρα παίρνω τηλ και τους τα χώνω ή κάνω τον καημένο για να μην μου ερυει και εγκεφαλικό με τους δασμούς?? χαχ =============== Ιαν 22nd 2017, 11:00am =============== @osalonikios εισαι παντού ρε φιλε τελικά το κάνεις κόσκινο το φόρουμ χαχαχαχ ευχαριστώ θα την πώ δεν το στέλνω υπο τον φόβο τάχα των τελωνείων δεν θα την πω οτι τελικά εχει ενα ηχείο, μπας και με κάνει κανένα δωράκι χαχαχαχ
-
Την Καλημέρα μου στην παρέα πριν 3 μήνες ειχα αγοράσει το Redmi Note 4 για τον γιο μου, το οποίο ήρθε με ένα μικρο χτύπημα στην επάνω γωνία ( οχι τοσο σημαντικό) με έκανε 10 ευρώ έκπτωση στο επόμενο Κινητό που αγόρασα, το μαγαζί. μεσα σε λιγο διάστημα διαπίστωσα οτι το αριστερό ηχείο δεν δουλεύει, και έτσι ήρθα ξανα σε επαφη με το κατάστημα για να δουμε τη θα κάνουμε, και μου λέει να το στείλω πίσω. δεδομένου όμως οτι υπάρχει πρόβλημα με τα τελωνεία φοβάμαι να το στείλω . τη μπορώ να κάνω ? να ζ…
-
Παράθεση από episkeptis: “Καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους, μετά από πολλές παραγγελιές πρώτη φορά αργεί δέμα να φτάσει ή να αλλάξει status. Πληρωμή στο to2c μέσω paypal στις 6/12, απο 2 διαφορετικά trucker φαίνεται arrival to destination στις 21/12 αλλά στα ελτά δείχνεί μόνο ότι έφυγε από Σιγκαπούρη στις 16/12. Τι να πιστέψω? Οτι έφτασε Ελλάδα αλλά δεν ανοίχτηκε ακόμη ο σάκος εδώ και 20 μέρες? Screenshot_20170111145840060_com.met.png Screenshot_20170111145932681_com.lif.png ” έλεγξε το προϊών…
-
Συγχαρητήρια σε όλους
-
Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από dajannis: “Καλησπέρα και καλή χρονιά τελικά το πακέτο μένει ακόμη στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Σκεφτηκα να το δηλώσω ώς αντικατασταση συσκευής λόγο εγγύησης, με μια διαφορά 13€ αφου πειράξω τα νούμερα στην σελίδα του πωλητή και στο Paypal!! (το εχω κάνει ήδη) ώστε να είμαι έτυμος όταν μου τα ζητήσουν λέτε να πιάσει? ή να με... πιάσουν αχαχ ” Δεν ξέρω αν σε πιάσουν πάντως το πάραπτωμα είναι σοβάροτατο κι αν πέσεις σε καμια γεροντοκόρη θα σου τινάξει τα μπουριά και…
-
Καλησπέρα και καλή χρονιά τελικά το πακέτο μένει ακόμη στο ΥΕΔ Θεσσαλονίκης. Σκεφτηκα να το δηλώσω ώς αντικατασταση συσκευής λόγο εγγύησης, με μια διαφορά 13€ αφου πειράξω τα νούμερα στην σελίδα του πωλητή και στο Paypal!! (το εχω κάνει ήδη) ώστε να είμαι έτυμος όταν μου τα ζητήσουν λέτε να πιάσει? ή να με... πιάσουν αχαχ
-
ΚΑΙ ΑΠΟ 1+ dajannis
-
Παράθεση από demakhs: “@dajannis τυχαίο είναι το ποσό που χρεώνουν, με τον μέσο όρο να είναι στο 40ρικο-50ρικο... Ας ελπίσουμε να είσαι τυχερός κ να ναι πολύ χαμηλότερα!! ” δεν θα πληρώσω εκτελωνιστή δηλαδή? χαρτιά αποδείξεις τίποτα; =============== Δεκ 30th 2016, 11:54am =============== Παράθεση από pavlidisc: “globalcentral απο Ευρωπαϊκή αποθήκη το έχει 303 ευρά με παράδοση σε 6-8 μέρες ” αυτο το σαιτ ειναι απο Ευρώπη δηλαδή και δεν περνάνε τα πακέτα απο τελωνείο?
-
Την έκατσα ..γ.. την ατυχία μου ? 3 μέρες ΥΕΔ Θεσσαλονίκης πρέπει να πάρω τηλ στο τελωνείο? * ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟΥ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ * 15-12-2016 * 11:56 * ΣΙΓΚΑΠΟΥΡΗ * ΆΦΙΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΠΡΟΟΡΙΣΜΟΥ * 22-12-2016 * 22:11 * ΕΛΛΑΔΑ-ΑΕΡΟΛΙΜΕΝΑΣ ΑΘΗΝΩΝ(ΚΑΤ) * ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΑΠΟ Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ * 23-12-2016 * 11:53 * Κ.Δ.ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟΥ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 23-12-2016 * 14:47 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * ΦΟΡΤΩΣΗ ΣΕ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕΣΟ * 23-12-2016 * 20:27 * ΚΕΝΤΡΟ ΔΙΑΛΟΓΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ * ΕΚΦΟΡΤΩΣΗ ΑΠΟ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΟ ΜΕ…