Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 221-240 από 344.
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΠαράθεση από demakhs: “το κουμπάκι download, το χεις πατήσει πριν συνδέσεις το κινητό?? ” στο SP_Flash_Tool ναι το εφτσε μεχρι 100% download και μετα βγαζει λαθος
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από Tilemaxos42: “ωραια στο unlock tool γιατι με σταματαει στο 50% Verifying device Information; ” Ποιά Version ROM έχεις τώρα ? Μήπως η συσκευή σου φοράει καμμία από τις πειραγμένες ROM που βάζουν τα μαγαζιά? Αν ναι, θα πρέπει με FastBoot ROM, να βάλεις την Κινέζικη Original Developer (Προσοχη !! δεν επιλέγουμε το flash του Preloader) και μετά να προχωρήσεις στον οδηγό του UNLOCK. Πρέπει δηλαδή η συσκευή σου να έχει Original Developer ROM για να ξεκλειδώσει ο Bo…
-
Παράθεση από demakhs: “εννοείται πως έχεις περασμένη official developer έκδοση στο κινητό σου ναι? και εννοείται πως έχεις συνδεθεί στον λογαριασμό σου με τον ίδιο τρόπο όπως στο κινητό σου. αριθμός τηλεφώνου (+3069.....) και password ή λογαριασμός gmail και password. πρέπει να εμφανίζεται ο ίδιος mi κωδικός και στο pc και στο κινητό!!! (δεν τα καταφέρατε με τον takis??) ” Εγω εβαλα αυτην απο en.miuι αυτην Redmi Note 4 MTK Latest Global Stable Version Fastboot File Download με την διαδικασία fas…
-
Παράθεση από osalonikios: “Παράθεση από dajannis: “Salonikie στον οδηγό για το ξεκλείδωμα του Bootloader, του φορουμ γραφει οτι πρεπει να εγκαταστήσουμε μια Developer ROM της Κίνας για να μπορούμε να ξεκλειδώσουμε ” Ο οδηγός γραφτηκε πριν πολύυυυυυυ καιρό. Τότε το ξεκλέιδωμα ήταν εφικτό μονο με China Developer. Πλέον γινεται και με Stable. ” σαν δεν εφταναν όλα τα άλλα εχω και my pc suite που μου ζητάει update για να κανει conect , ενω έχω τη τελευταία αυριο παίρνω αριθμό και βουρ για ξεκλείδωμα
-
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “1. Κατεβάστε την Developer ROM της Κίνας, βάλτε την στο χώρο αποθήκευσης του τηλεφώνου σας. ” απο stable δηλαδή να βάλουμε devepoler απο το update up του κινητού? χωρίς τίποτα άλλο?
-
Παράθεση από osalonikios: “O οδηγός παρολίγον κοντοχωριανέ μου είναι ακριβής. Αν πηδήξεις βήμα δεν τσουλάει. Οπότε βαζεις μια οποιαδήποτε official rom. Κατόπιν ξεκλειδώνεις, μετά βάζεις το twrp και μετά μέσο αυτου περνας ότι θέλεις στο τηλέφωνο. Αν δεν κάνεις κάτι από αυτά δεν προκειται ποτε να τα καταφέρεις. Επίσης τσέκαρε τον bootloader στην περίπτωση που δνε τον ξεκέιδωσες εσύ. ” Salonikie στον οδηγό για το ξεκλείδωμα του Bootloader, του φορουμ γραφει οτι πρεπει να εγκαταστήσουμε μια Develope…
-
Παράθεση από osalonikios: “Ακριβως. Ενδεχομενως θα σου έρθει σε 2-3 μέρες εγκριση με sms. Αν έχεις wind μαλλον δεν θα έρθει ποτε το sms Τεταρτη δοκιμαζεις να ξεκλειδώσεις. ” προς το παρόν εκανα acound μονο με email μεχρι την δευτέρα που θα πάρει ο γιος μου καρτα με νουμερο (του γιου μου είναι το κινιτο) θα δοκιμάσω αν λειτουργήσει ετσι αν βάλω την δική μου κάρτα για λίγο γίνεται?