Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 321-340 από 344.
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από dajannis: “Κάτι παρόμοιο Mi portable wifi Με 7€ αλλά μόνο για Share” Απολύτως καμία σχεση! Αυτό που δείχνεις διαμοιραζει το δικτυο από τον υπολογιστή, το αλλο ειναι μοντεμ-ρουτερ. Έβαλα την νεα εκδοση στο κινητό. Σου δινει την δυνατοτητα αυτοματα η χειροκινητα να ρυθμισεις τι ποσοστο του bandwidth θα παρει η καθε συνδεδεμένη συσκευή.[/quo Κατάλαβα δεν την γλιτώνω, αχ μου ανάψατε φωτιές χαχααχαχαχαχχαχ”
-
οταν θέλεις να πάρεις καποιον τηλ απο τις επαφές τη εντολή λές; η υπάρχουν κάποια παραδείγματα να μας πείτε;
-
Παράθεση από maddoctor: “Παράθεση από dajannis: “Δεν κατάλαβα, το εχω δει καιρό αυτο το Ρουτερ αλλά τη είναι αυτο που το ξεχωρίζει με την συνεργασία του κινητού σε σχέση με ένα ρουτερ του σπιτιού κάνει κάτι παραπάνω: :)” Έχεις πλήρη έλεγχο του δικτύου από παντού. Του συνδέεις ένα σκληρό επάνω και βλέπεις τα περιεχομενά του απο παντού. Ειναι πολυ καλυτερος από αυτον που μου εδωσε η hol. Η εφαρμογη του κινητού καταγράφει καθε περίεργη συνδεση/επίθεση, κρατοντας την mac του εισβολέα....” Είναι wifi…
-
ρουτερ
ΜήνυμαΔεν κατάλαβα, το εχω δει καιρό αυτο το Ρουτερ αλλά τη είναι αυτο που το ξεχωρίζει με την συνεργασία του κινητού σε σχέση με ένα ρουτερ του σπιτιού κάνει κάτι παραπάνω:
-
MiID barcode
Μήνυμακαι εγώ το εφτιαξα ευχαριστώ
-
Και σε εμένα δεν εμφανίζει την Ελληνική γλώσσα
-
Ένα πρόβλημα στο SMS, δεν εμφανίζεται το όνομα του αποστολέα απο τις επαφές, σε εισερχόμενο μήνυμα. (όχι σε όλες) Και σε αυτήν την Ρομ αλλά και στις προηγούμενες επομένως, είναι πρόβλημα απο την αρχική την official Και κατα την φόρτιση υπερθερμένεται η πάνω μεριά του κινητού (στο ακουστικό ) έχω την τελευταία GTV 4.9.15 παρεμπίπτοντος εξαίρετη εργασία
-
Παράθεση από Geowrc: “Παράθεση από dajannis: “Καλημέρα στην παρέα. Ακόμη δεν έχω βρει τις ρυθμίσεις του launcher και πως βάζω widget στην επιφάνεια εργασίας Στην v5 ήταν στο μενού αριστερά, τώρα πού είναι” Βαζουμε δυο δαχτυλα στις ακρες της οθονης και τα φερνουμε προς το κεντρο” [/quote] Ωραίος!!!!!
-
Καλημέρα στην παρέα. Ακόμη δεν έχω βρει τις ρυθμίσεις του launcher και πως βάζω widget στην επιφάνεια εργασίας Στην v5 ήταν στο μενού αριστερά, τώρα πού είναι
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dajannis: “καλησπέρα Εβαλα την V6 οταν είναι κλειδωμένη η οθόνη δεν δείχνει τα icons (camera sms call) είναι καποιο λάθος ή ετσι είναι;” γράφει 1 είναι οι κλήσεις αν σύρεις το δάκτυλό σου αριστερά έχεις την κάμερα μετά δεξιά έχεις options της κάμερας” τώρα το κουμπί του μενού έγινε εναλλαγή παραθύρων , το μενού πού είναι; και στις ρυθμίσεις όταν επιλέγεις Πλήκτρο, κλίνει το παράθυρο
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dajannis: “αν το κανω με το recovery να κάνω πρώτα full wipe kai clear cache?” έτσι που τα έκανες , ΝΑΙ μετά ξέρεις install zip choose zip from sdcard βρίσκουμε την rom την επιλέγουμε και αρχίζει το φλασάρισμα ότι μας λέει λέμε ναι επανεκκίνηση” καλησπέρα Εβαλα την V6 οταν είναι κλειδωμένη η οθόνη δεν δείχνει τα icons (camera sms call) είναι καποιο λάθος ή ετσι είναι; τώρα το κουμπί του μενού έγινε εναλλαγή παραθύρων , το μενού πού είναι; και στις ρυθμίσεις ότα…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dajannis: “αν το κανω με το recovery να κάνω πρώτα full wipe kai clear cache?” έτσι που τα έκανες , ΝΑΙ μετά ξέρεις install zip choose zip from sdcard βρίσκουμε την rom την επιλέγουμε και αρχίζει το φλασάρισμα ότι μας λέει λέμε ναι επανεκκίνηση” χααχχα οκ μάλλον έχασα και την οριγιναλ το κάνω σε ευχαριστώ
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dajannis: “δεν γίνετε να το κάνω με το recovery?” ναι ,” αν το κανω με το recovery να κάνω πρώτα full wipe kai clear cache?
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dajannis: “Ναι έκανα και το σύστημα, αλλά στην επαναφορά δεν τσέκαρα για το σύστημα. δεν ξέρω τη είχα επάνω ( κιτκατ ή Jb) h4.8.15 e;inai Jb?” η 4.8.15 είναι kitkat (v5) βάλε την v6 (για να είμαστε on topic) τοποθέτησέ την στο κινητό στην επιφάνεια εργασίας , στον φάκελλο εργαλεία , τρέξε το Αναβάθμιση πατάς more επιλέξτε πακέτο εγκατάστασης βρες την rom και Αναβάθμιση τώρα” Θα την Βάλω. και τελικα έφταιγε το MI cloud ήταν ενεργοποιημένο το αντίγραφο και έκανε …
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dajannis: “αυτό εννοούσα αλλά κάτι γίνετε με τις εφαρμογές του συστήματος δεν τις δείχνει όλες. μόλις φορτώνω το Mui launcher 3.3 τις δείχνει αλλά μετά δεν ανοίγουν ο εφαρμογές που επανέφερα απο το backup. xaaxaxa μπέρδεμα την εχω φορτώσει 3 φορές την ρόμ. αλλά τελικά είναι η 4.8.15 που έβαζα μήπως φταίει αυτό;” τώρα έχεις την την v 5 , εδώ μιλάμε για την 6 ποιες εφαρμογές δεν βλέπεις στην επιφάνεια εργασίας ? όταν έκανες backup , έπρεπε να κάνεις μόνο για τις …
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dajannis: “Backup είχα αλλά δεν βλέπω πλέων το πρόγραμμα για να κάνω επαναφορά, μηπως να κανω ful weip clean? kai restart να συνέλθει” επαναφορά τις εφαρμογές σου ? από ρυθμίσεις (γρανάζι στην επιφάνεια εργασίας) /Backup & reset (αντίγραφα ασφαλείας και επαναφορά)... ή εννοείς κάτι άλλο” αυτό εννοούσα αλλά κάτι γίνετε με τις εφαρμογές του συστήματος δεν τις δείχνει όλες. μόλις φορτώνω το Mui launcher 3.3 τις δείχνει αλλά μετά δεν ανοίγουν ο εφαρμογές που επανέφ…
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dajannis: “Τελικά έβαλα την 4.8.22 τα προγράμματα που είχα δεν ανοίγουν ισως επειδή κάνει συγχρονισμό? θα περιμένω να τελειώσει και θα επανέλθω” βάλε την 4.9.5 xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-MI-3-GTV-4-9-5/#files αν είχες backup τις εφαρμογές σου κάνε restore , για να επανέλθουν , η τις ξαναβάζεις , αυτές που είναι στο play store είναι εύκολο” Backup είχα αλλά δεν βλέπω πλέων το πρόγραμμα για να κάνω επαναφορά, μηπως να κανω ful weip clean? kai restart να σ…
-
Παράθεση από aleksgiab: “Καλημέρα!!! Το ραδιο6οπου έχουμε πως μπορώ να το λειτουργισω χωρίς ακουστικά;;;” Νομίζω με το MiKey Μπορείς να το κάνεις url 100% Original XIAOMI MiKey/Mi Key/Mi Key click Pressy Quick Smart Button little 3.5mm Earphone Jack dust Plug For Android phone-in Dust Plug from Electronics on Aliexpress.com | Alibaba Group
-
Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dajannis: “Όταν παταω ενημέρωση συστήματος κλίνει το παραθυρο ,και δεν κάνει τίποτα. Μετα έχει δικο του recovery και έχει για επιλογή 2 boot σε συστημα1 και συστημα 2 Αλλά το 2 δεν δοοκιμασα φοβήθηκαν. Τη έχει στο δεύτερο βοοοτ συστημα;” έχεις το φτωχό mirecovery , αν αποφασίσεις να βάλεις την Ελληνική θα έχεις το σωστό recovery βάλε την 4.8.22 για αρχή xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-MI-3-GTV-4-9-5/#files αυτήν xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-8-22-zip-WCDMA…