Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 341-344 από 344.

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dajannis: “H 8.22 είναι stable χωρίς bugs Και η V6 που γράφεις θα είναι έτοιμη την παρασκευή με πλήρης ελληνικό μενού και χωρίς bugs? καλού κακού να κάνω και Backup την μανήσια του. δεν μου είπες στο συστημα 2 τη έχει είναι κενό? σε ευαριστώ” η 4.8.15 , αν θυμάμαι καλά ήταν η τελευταία v5 , βάλε αυτήν οι άλλες 2 είναι v6 , έχουν λίγα προβλήματα ακόμη , εγώ έχω την v6 , έχουμε 2 συστηματα στο recovery , για λόγους ασφαλείας , Δύο ξεχωριστές ROM με ίδια DATA” Τελ…

• Παράθεση από tora33: “Παράθεση από dajannis: “Όταν παταω ενημέρωση συστήματος κλίνει το παραθυρο ,και δεν κάνει τίποτα. Μετα έχει δικο του recovery και έχει για επιλογή 2 boot σε συστημα1 και συστημα 2 Αλλά το 2 δεν δοοκιμασα φοβήθηκαν. Τη έχει στο δεύτερο βοοοτ συστημα;” έχεις το φτωχό mirecovery , αν αποφασίσεις να βάλεις την Ελληνική θα έχεις το σωστό recovery βάλε την 4.8.22 για αρχή xiaomi-miui.gr/community/wsif/…omi-MI-3-GTV-4-9-5/#files αυτήν xiaomi-miui.gr/community/wsif/…-8-22-zip-WCDMA…

• Παράθεση από Geowrc: “[quote='dajannis','https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/6764-H-Πρώτη-ΒΕΤΑ-Ελληνική-M 1.Δωσε ενα Screenshot αν θες,Ρυθμισεις ->σχετικα με το τηλεφωνο 2.Εγω θα σε συμβουλευα να φλασαρεις πρωτα αυτη ->xiaomi-miui-hellas-4.4.4_cancro_Hellas-GTV-3.21.0-4.8.22.zip (WCDMA) (Full [lexicon]Rom[/lexicon])- και μετα τη V6.” Όταν παταω ενημέρωση συστήματος κλίνει το παραθυρο ,και δεν κάνει τίποτα. Μετα έχει δικο του recovery και έχει για επιλογή 2 boot σε συστημα1 και συστ…

• Για σας ειμαι νεος στο φορουμ εχω το mi 3w Με mui Version : MIUI-JXDCNAL.22.0 Ποια ρομ εχω .? Ειναι η 5? Μπορω να βαλω την 6?