Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 344.
-
Μια ερώτηση. Mi5 Είμαι με xtrv stable 8.5.3 Μπορώ να πάω σε global stable v9 Απο την recovery η πρέπει να την φορτώσω με spflash fastboot? MIUI 9 Global Stable ROM Starts Rolling Out: Mi 5, Mi 5s Plus and More! - MIUI General - Xiaomi MIUI Official Forum
-
Μήπως το TomTop είναι ακριβό? ενδεικτικά ενα ρολογάκι GEARBEST €5.66 TomTop €29.71 =============== Νοε 17th 2017, 8:17pm =============== Για να δούμε θα το πάρω το καλοκαίρι? παραγγελία απο Gerabest προσφορά το Original Xiaomi Mi Band 2 Smart Watch for Android iOSColor:BLACK €16.41 * Ημερομηνία αγοράς * Nov 07, 2017 14:54:07 PM * Ημερομηνία αποστολής * Nov 09, 2017 12:43:52 PM * Ημερομηνία αποστολής απο τριτη χώρα * * Ημερομηνία εισαγωγής στην ελλάδα * * παραλαβή στο σπίτι μου *
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
dajannis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΠοια η λειτουργία του "cust" για ποιο λόγο το κάνουμε αντικατάσταση?
-
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από dajannis: “Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό. Οι εξωτερικές συνδέσεις σε βίντεο στο Facebook κολλάει το βίντεο, και μόνο όταν κάνω αντιγραφή της σύνδεσης στον περιηγητή της miui παίζει κανονικά. Άλλαξα 3 rom και το πρόβλημα παραμένει. Δεν ξέρω αν είναι bug του Facebook. Το έχει παρατηρήσει κανείς? Δεν παίζει τα βίντεο σε εξωτερικούς συνδέσμους του Facebook ” Με ποιες rom δοκίμασες? Εγώ με 7.10.19 δεν έχω πρόβλημα. =============== Νοε 2nd 2017, 9:3…
-
Καλημέρα έχω ένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό. Οι εξωτερικές συνδέσεις σε βίντεο στο Facebook κολλάει το βίντεο, και μόνο όταν κάνω αντιγραφή της σύνδεσης στον περιηγητή της miui παίζει κανονικά. Άλλαξα 3 rom και το πρόβλημα παραμένει. Δεν ξέρω αν είναι bug του Facebook. Το έχει παρατηρήσει κανείς? Δεν παίζει τα βίντεο σε εξωτερικούς συνδέσμους του Facebook
-
Η ξεφτίλα και η κατάντια του δημόσιου τομέα δεν έχει πάτο. 3 μήνες πέρασαν από αγορά στο gearbest ενός tempered glass, Στην ολλανδική σελίδα δείχνει ότι το πακέτο έχει φτάσει στην Ελλάδα εδώ και ένα μήνα, με Στα ΕΛΤΑ γράφει αποστολή στο εξωτερικό Ολλανδία, η είναι για να τρελαίνεσαι. Παίρνω σήμερα στο ΕΛΤΑ και μου Λένε τελικά ότι το πακετάκι είναι ακόμι στον σάκο και περιμένει να περάσει τον έλεγχο εδώ και ενάμιση μήνα. ΕΝΆΜΙΣΗ ΜΉΝΑ ΣΤΟ ΤΕΛΩΝΕΊΟ!!!!!! κόστος πακέτου 5€ αν είναι δυνατόν με το μπο…
-
Είναι η τρίτη φορά που παραγγέλνω από gearbest και χάνεται το πακέτο 3/3 δλδ Τωρα περιμένω ένα tempered glass εδώ και δύο μήνες, στο Ολανδικο ταχυδρομείο γράφει ότι βρίσκεται εδώ και ένα μήνα στην Ελλάδα, και στο ΕΛΤΑ γράφει ότι είναι ακόμη Ολλανδία registered. Νομίζω ότι τα ΕΛΤΑ γράφουν παπαριες και έχασαν το πακέτο η έβγαλε αράχνες στο τελωνείο.
-
και τι γίνεται σε μη ηλεκτρονικά προϊόντα δηλ , θέλω να παραγγείλω ένα gell για νύχια αυτο εχει επιπλοκές στα τελωνεία?