Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 344.
-
19€
ΜήνυμαΔλδ εγώ που θέλω να παραγγείλω το MI band 2 με 19€ τι θα πληρώσω 3€ για τον χαρακτηρισμό?
-
Παράθεση από johnny_red: “Στο eglobal Xiaomi Redmi Note 4X 4GB Ram 64GB 159€ χωρίς τελωνείο και το αργότερο σε 15 μέρες το 'χεις... αν δε σ' ενοχλεί που είναι η κινέζικη version οπότε @Red21 δεν το λες κι ευκαιρία... ” Ολα τα προϊόντα απο eglobal είναι χωρίς τελωνείο? η πρέπει να προσέξω με ποιο τρόπο θα το στείλουν? παράδειγμα για το συγκεκριμένο redmi που έδωσες μου βγάζει δύο επιλογές 1. Economy Express ShippingFree shipping (6-8 working days delivery) 2.Insured Economy Express Shipping + 3.1…
-
Απο XTRV_Stable_V8.5.3.0XTRV_Stable_V8.5.3.0 κάνουμε φορματ και εργοστασιακες ρυθμίσεις για να περάσουμε την αρώμα?
-
Enable-Finger-Wakeup Mod στο Mi5
dajannis - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΈεεεεεεμορφααααα
-
@George Kaggelaris Με το Mi3 Που είχα την έβρισκε κανονικά την τηλεόραση και όλες τις συσκευές που έχουν την τεχνολογία αυτή, δυστυχώς το έσπασα σε παζλ . τώρα εχει 7 μήνες που πήρα το Μι5, απο την πρώτη μέρα μέχρι σήμερα με τόσες διαφορετικές ρόμ official αλλα και της κοινότητας μας, δεν κατάφερε να βρει Κάποιος με Μι5 να μας πει αν εχει το ίδιο πρόβλημα.?
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Τι συσκευή θες να συνδέσεις;” Sony Bravia ή και τον smart projector Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen επομένως προχωράω με Recovery και clean cache!! Ευχαριστώ
-
Καλησπέρα στην παρέα φόρτωσα την προηγούμενη εβδομάδα την 8.5.2 η οποία κάθησε πολύ καλά. Και βλέπω ότι βγήκε η 8.5.3 για το mi5 Να την εγκαταστήσω μέσω τού Update ή να μπω στην recovery και να κάνω clean cache.?
-
Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom/Unbrick για το Redmi Note 4 (MTK)
Μήνυμα@BanditGR 3 φορές το διάβασα αλλα αν το μυαλό διαβάζει με προδιατεθειμένη συμβατή αντίληψη δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα μαζί του χαχαχαχ Τώρα έχοντας το κινητό τελείως κλειστό κρατάμε πατημένο το Volume down (-) και συνδέουμε το κινητό στο USB καλώδιο που είναι συνδεδεμένο στον υπολογιστή.
-
λοιπον μετα απο άπειρες προσπάθειες ενω βρισκόταν σε fastboot modus και αφου δεν έκαμνε τίποτα το sp flash tool (δεν το αναγνώριζε) , έκλεισα το κιν. απο το power buton με συνδεδεμένο το Usb καλωδιο στο Pc . καιβλέπω οταν έκλεισε το κινητό να φωρτόνει το πρόγραμμα κανονικά . Τελείωσε και ανοιξα το κινητό με την fastboot rom φορτωμένη. τρελαίνεσαι η οχι αχαχαχχχ Ολα καλά πλέων ΟΚ επιτέλους τωρα κάνω αναβάθμιση στην τελευταία με Update. Τωρα θα κανω έλεγχο αν ειναι ξεκλείδωτος ο bootloader και μετ…
-
Μήνυμαλοιπον μετα απο άπειρες προσπάθειες ενω βρισκόταν σε fastboot modus και αφου δεν έκαμνε τίποτα το sp flash tool (δεν το αναγνώριζε) , έκλεισα το κιν. απο το power buton με συνδεδεμένο το Usb καλωδιο στο Pc . καιβλέπω οταν έκλεισε το κινητό να φωρτόνει το πρόγραμμα κανονικά . Τελείωσε και ανοιξα το κινητό με την fastboot rom φορτωμένη. τρελαίνεσαι η οχι αχαχαχχχ Ολα καλά πλέων ΟΚ επιτέλους τωρα κάνω αναβάθμιση στην τελευταία με Update
-
λοιπον μετα απο άπειρες προσπάθειες ενω βρισκόταν σε fastboot modus και αφου δεν έκαμνε τίποτα το sp flash tool (δεν το αναγνώριζε) , έκλεισα το κιν. απο το power buton με συνδεδεμένο το Usb καλωδιο στο Pc . καιβλέπω οταν έκλεισε το κινητό να φωρτόνει το πρόγραμμα κανονικά . Τελείωσε και ανοιξα το κινητό με την fastboot rom φορτωμένη. τρελαίνεσαι η οχι αχαχαχχχ Ολα καλά πλέων ΟΚ
-
ΜήνυμαΠαράθεση από George Kaggelaris: “Δεν είναι ανάγκη να διαβάσεις όλο τον οδηγό. Απλά κάνε απενεργοποίηση του ελέγχου ψηφιακής υπογραφής (επιλογή 1), και μετά την επανεκκίνηση βάλε τους drivers για Mediatek (επιλογή 4). ” Εκανα όλα τα παραπάνω,στην διαχείρηση συσκευών μου αναγνωρίζει το κιν, ωσ Kedacom USb device και απο κάτω android Bootloader interface. kai to SP flash tool δεν κάνει τίποτα δεν αναγνωρίζει την συσκευή. κώλησα και δεν μπορώ να κάνω τίποτα. το κινητό δεν αναγνωρίζει την sim και πρέ…
-
και όταν τελειώσω με όλα αυτά ΠΩς θα ξανα βάλω την XTRV xiaomi-miui-hellas-6.0_nikel_XTRV_Stable_V8.5.5.0.zip χωρίς να μου παρουσιάσει ξανά το ίδιο πρόβλημα δλδ να διαγράψει το μόντεμ? Και στην επηλογή του flash tool επηλέγω με firmware upgrade! και οχι download only? δεν μπορώ να προχωρήσω με τίποτε το SP flash tool δεν αναγνωρίζει το κινητό edit λοιπον μετα απο άπειρες προσπάθειες ενω βρισκόταν σε fastboot modus και αφου δεν έκαμνε τίποτα το sp flash tool (δεν το αναγνώριζε) , έκλεισα το κιν. …
-
την nikel_global_images_V8.1.4.0.MBFMIDI_20161229.0000.00_6.0_global_8fb0c0d09f απο που θα την κατεβάσω εχω το Redmi Note 4 =============== Αυγ 4th 2017, 12:45am =============== αντι για το SP Flash Tools δεν γίνεται να κάνουμε την διαδικασία με το XiaoMiFlash.exe για να μην χάσουμε το ξεκλειδωμένο bootloader?
-
ειμαι ξεκλειδωμένος . θα πρέπει να κάνω αυτην την διαδικασία και μετα θα κλειδώσει?