Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 141-160 από 344.

• Παράθεση από Jason-S: “Δοκίμασε από honorbuy ” απο τον σύνδεσμο eu-direct ή όλα τα προιόντα της honorbuy ερχονται απο eu?

• Μια ερωτηση ! Ραδιόφωνο το τηλ. δεν έχει? το κανονικό που δεν χρειάζεται Ίντερνετ λέω. και η επιλογή για ενεργοποίηση δεύτερου χώρου σε τη χρησιμεύει?

• Παράθεση από George Kaggelaris: “Όχι. Αποστολή από Κίνα σε μια χώρα της Ευρώπης και από εκεί με άλλο tracking number προς Ελλάδα, ώστε να φαίνεται ότι η αποστολή έγινε από την ευρωπαϊκή ένωση για αποφυγή τελωνείου. Στάλθηκε από το Lenovo TAB S8-50F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Και πώς γίνεται αυτο, το ζητας εσυ ή το δειχνει οταν κανεις την παραγγελία?

• τριγωνική παιδια πια λέτε? τα εμπορεύματα που είναι στο Eu αποθήκες ?

• Παράθεση από flxas: “Και εγω εχω το ιδιο θεμα οταν συνδεω το κινητο με τον υπολογιστη.Η λυση που έχω βρει και μου δουλευει ειναι οταν το συνδεω , πηγαινω στο πάνελ διαχειρισης συσκευων και βρισκω την συσκευη και της αλλαζω χειροκινητα το driver σε mtp usb.Επειτα δουλευει κανονικα...Τωρα γιατι τα windows διαλεγουν λαθος driver απο μονα τους ενας θεος το ξερειε ” Το ιδιο ακριβώς κάνω και εγω και δουλεύει μια χαρα youtu.be/Lv44mv1slIk

• Στο Antutu μου βγάζει πρόβλημα 3D και σταματάει στο 76% καμια ιδέα?

• Παράθεση από tasosko: “Παράθεση από dajannis: “@tasosko Το έκανα ευχαριστώ , δεν δεχόταν την εντολή ''adb reboot bootloader'' Να περάσω και την SuperSU-v2.78 απο recovery τωρα για root? ” ναι περνα το su αλλα τα update θα τα κατεβαζεις πρωτα στο pc και μετα θα τα περνας στο κινητο μεσο twrp φλασαρισμα.οπως ανεφερε ο φιλος μου @spideman3 μερικες rom εχουν μεσα το su στην περιπτωση αυτη εισαι ok. μονο να προσεχεις στις unofficial rom πριν φλασαρεις να ανοιγεις την rom και αμα υπαρχει φακελος recov…

• Παράθεση από tasosko: “ξαναπερασε τον kernel και μην κανεις κανενα wipe στεγνα.... ” Που είναι ο kernel ρε παιδιά και πως τον φορτώνεις?

• @ tasosko λές και ρουφάει όλο το ίντερνετ στο σπίτι =============== Ιαν 29th 2017, 9:31pm =============== υπάρχει κάποιο App για να δω ποιο πρόγραμμα ή τι μου τρώει όλο το ιντερνετ??

• Δεν πείραξα τιποτα παιδια μόνο ΤWRP Εβαλα (ZCX-TWRP_MI5_Gemini) σε Official Developer Global ROM OTA Update, Multi-languages Την nougat miui 8 εχω συγνώμη ξεχασα να το πω την εκανα update απο OTA και μετα εβαλα την TWRP

• Καλησπέρα παιδια. μια ερώτηση όσον αφορά το ιντερνετ. οτν ανοίγω το WFi Στο κινητο κατεβαίνει όλο mbs sto 1.5 μόλις το κλείνω ανεβαίνει ξανά στα 10 mbs Δεν κατεβάζει κάτι , εχει παρουσιαστεί σε κάποιον ?

• @tasosko εδω λέει οτι γινεται να κάνει OTA update FLASHER TOOLKIT Mi 5

• Καλημερα και καλο σαβατοκύριακο οταν κανει επανεκκίνηση το Mi5 εμφανίζει κάτω στην οθόνη μια Κόκκινη ξεκλείδωτη κλειδαρια και γράφει bootloader Unlock. είναι λογικό να το δείχνει ? η εχει να κάνει επειδή παρέμεινα στην Global dev Rom?

• @MIUI_ART λαι πώς θα ρουταρω? βασικά τώρα βάζω όποτε θέλω την ελληνικη απο εδω μέσα ε? αφου αλλάξω το recovery

• TWRP 3.0.x by mic για Xiaomi συσκευές.

dajannis - - Recoveries

Μήνυμα

Παράθεση από pechr: “Γεια σου @michael Έχω βάλει το trwp για ido και βλέπω κάτι περίεργο στην εικόνα μου.. Υπάρχει διαρκώς στη μέση της εικόνας ο δείκτης από ποντίκι.. Πως βρέθηκε αυτό εκεί μεσα; Δεν έχω συνδέσει καμία συσκευή OTG forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13251/forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13252/ forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/13253/ ” Χρηστο στην προσάρτηση δεν βλέπω να έχει σύνδεση με τον υπολογιστή και δεν μπορώ να μεταφέρω αρχεία σε κατάσταση Recov…

• @tasosko Το έκανα ευχαριστώ , δεν δεχόταν την εντολή ''adb reboot bootloader'' Να περάσω και την SuperSU-v2.78 απο recovery τωρα για root?

• μην περιμένεις ποιααααα όλαααα ρελιώσανεεεεεεε και μετα σου λέει home garden 25 USD

• Καλημερα σας προσπαθω 1 ωρα να βρω μια απάντηση μέσα στο νήμα και δεν το βρίσκω υπάρχει καποιο ''κολπο'' όταν θες να βρείς τις προηγούμενες απαντήσεις που αναφερόντουσαν στο ονομά σου?. ψάχνω το τηλ. του ΥΕΔ Θεσσαλονίκης για να ρωτήσω για τα επιπλέον 12€ , μη με πιάσει κότσο ο ταχυδρόμος του χωριού!!! χαχαχαχαχ

• @geoanto555 Δεν ανοίγει τον σύνδεσμο . εσβησα όλα τα driver και θα δοκιμάσω ξανά δεν μου λές να βάλω και το superuser? και ποιο?

• Παράθεση από sso: “Παράθεση από RockHead: “Πφφφφ !!! Ερασιτέχνες!!! (ταχυδρόμοι) Άβυσσος η ψυχή του ταχυδρόμου! ” Οι περισσότεροι είναι με σύμβαση ορισμένου χρόνου (8μηνη συνήθως) για ένα κομάτι ψωμί!!! Ψάχνω το Redmi Note 3 International version από "Τριγωνικό μαγαζί" Μήπως κάποιος ξέρει κάτι; ” Μπαααα αυτος ειναι βολεμένος μόνιμος στο χωριο.