Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 129.
-
Παίδες καλησπερα. Αγόρασα μεταχειρισμένο ένα mi mix 2s έκανα έτοιμη να το ξεκληδωσω και μου έβγαλε 69 ώρες. Αν ξεκλειδώσει με το καλό αλλάζω recovery και βάζω την ελληνική ρομ. Είναι με stable τώρα και λέω να βάλω Dev αξίζει??? Υπάρχει κάπου λινκ με twrp για την συσκευή μας??? Πρέπει κάτι να προσέξω ???? Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
RE:
kouskous - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από c3250nik: “Παράθεση από kouskous: “Καλημέρα φίλε μου @spirosmeg Θα υποθέσω μόνο ότι απλά δεν το δοκίμασες!! Έχω το xiaomi Kate με miui 10 και απλά σου λέω ότι η διαδικασία δουλεύει κανονικά χωρίς επαναφορά στο μαμά θέμα μετά από κάποια ώρα. Σου παραθέτω και τα screen shot από το τηλέφωνο μου.8360aba670b1241a7ff141c391356512.jpgc18462f0e6635850678d4137f4fd08a6.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk 12c3762863b292687f118347a5bf7541.jpg ” Το περασα αλλα με Rom Χωρις Ροοτ μετα απο…
-
V10 Themes
kouskous - - V10 Themes
ΜήνυμαΔοκιμάστε να βάλετε και στο όνομα του θέματος Default όπως στην φώτο1eb3b089e048099d3d7a8d79e73e1a32.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
V10 Themes
kouskous - - V10 Themes
ΜήνυμαΌποιος δοκιμάσει ας μου πει τι παίζει γιατί πραγματικά είναι πολύ περίεργο σε ένα να δουλεύει και σε εσάς όχι. Μόλις είδα ότι αν διαβάζετε από το Tapatalk το νήμα οι οδηγίες για το θέμα δεν εμφανίζονται σωστά ανοιχτετο από browser Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
-
V10 Themes
kouskous - - V10 Themes
Μήνυμαvir mix Vir Mix Theme N1 v1.0-1.0.0.1.mtz - Google Drive δεν ξερω μην παιζει ρολο οτι εμενα το τηλ μου ειναι android 6.0.1 και οτι εχει την μαμα χιαομι ρομ
-
V10 Themes
kouskous - - V10 Themes
ΜήνυμαΚαλημέρα φίλε μου @spirosmeg Θα υποθέσω μόνο ότι απλά δεν το δοκίμασες!! Έχω το xiaomi Kate με miui 10 και απλά σου λέω ότι η διαδικασία δουλεύει κανονικά χωρίς επαναφορά στο μαμά θέμα μετά από κάποια ώρα. Σου παραθέτω και τα screen shot από το τηλέφωνο μου.8360aba670b1241a7ff141c391356512.jpgc18462f0e6635850678d4137f4fd08a6.jpg Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk 12c3762863b292687f118347a5bf7541.jpg
-
V10 Themes
kouskous - - V10 Themes
ΜήνυμαΠαράθεση από spirosmeg: “@c3250nik Εχεις Rom δικιά μας αν ναι πια? Αν οχι δεν θα τα δεχθεί τα θέματά μου καθώς η πολιτική της xiaomi εδώ και πολύ καιρό δέχεται μόνο θέματα από το Thene-store ” εδω και παρα πολυ καιρο εψαχνα τροπο για να ξεπερασω το θεμα πολιτικης της xiaomi . ο τροπος βρεθηκε και θα σας το παραθεσω εδω και οποιος θελει ας κανει και εναν οδηγο καπου για να υπαρχει για τους υπολοιπους. κατεβαζουμε απο τον υπολογιστη μας ενα θεμα πχ forum.php?mod=attachment&aid=NTM2ODF8ZjQyYmJlYzR8…
-
Καλημέρα να ρωτήσω κάτι; Το kate που ουσιαστικά είναι international θα συνεχίσει να υποστηρίζεται από εσάς ή και αυτό μπαίνει στην "μαύρη" λίστα λόγο της απόφασης του eu? Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα και χρόνια πολλά. Έχω το τηλέφωνο του νήματος που ύστερα από πολύ προσπάθεια κατάφερα και το μπλοκαρα. Βάζοντας το καλώδιο στον υπολογιστή το μόνο που κάνει είναι να ανάβω σβήνει το κόκκινο λεντακι. Κάθε βοήθεια είναι δεκτή. Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Για kate υπάρχει κάποιο θέμα δεν θα βγει;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτήσω κάτι ακόμα. Υπάρχει Φιξ που το φλασαρουμε για το θέμα με τις εφαρμογές εκτός μαγαζιού;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Μήπως πρέπει να αλλάξουμε κάτι στο build.pro ή κάπως έτσι λέγεται? Στο viber πχ ρυθμίσεις η δόνηση είναι κλειδωμένη και μια φίλη μου που το έχει με την μαμά ρομ και έχει βάλει Ινδία οι ρυθμίσεις δουλεύουν κανονικά. Το έβαλα στην Ελλάδα και κλείδωσε οπότε κάτι συμβαίνει με αυτό... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Να ρωτήσω κάτι;;;;; Υπάρχει τρόπος να αλλάξουμε στην συσκευή μας το region πχ σε Ινδία??? Πολλές εφαρμογές δεν δουλεύουν οι ρυθμίσεις λόγο ευρωπαϊκού βουλεύματος για προστασία δεδομένων... Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από MIUI_ART: “Παράθεση από kouskous: “Για το cloud δεν υπάρχει κάποια λύση προς το παρόν ε;;;;; Ευχαριστώ για την άριστη δουλειά που κάνετε!!!! ” Έκανες από τις ρυθμίσεις => Εγκατεστημένες εφαρμογές => Αντίγραφο ασφαλείας Mi Cloud => Εκκαθάριση δεδομένων ?” Ναι αλλά δεν έγινε τίποτα Η συσκευή μου είναι Kate Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φίλοι μου και εγώ σε Kate μετά από καθαρή εγκατάσταση της τεστ έβαλα την 8.11.15 και όλα κομπλέ με τις εφαρμογές εκτός μαγαζιού. Για το cloud δεν υπάρχει κάποια λύση προς το παρόν ε;;;;; Ευχαριστώ για την άριστη δουλειά που κάνετε!!!!