Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-129 από 129.

• redmi note

kouskous - - Redmi Note 3G (lcsh92_wet_jb9)

Μήνυμα

Παιδιά 2 ερωτήσεις 1) στα εφφέ του miui απο σελιδα σε σελιδα δεν υπάρχει το σταδιακό σβήσιμο γνωρίζει κανεις αν φτιάχνει όπως στην ROM πριν το τελευταίο update; 2)πανω αριστερά που αναφέρει τα ονόματα απο τις 2 καρτες την δεύτερη μου την έχει με εναν αριθμο 20201 ξέρει κανεις αν και πως φτιάχνει;;;; Ευχαριστώ Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

• Μπορεί να τσεκαρει κανεις αν στα εφέ κίνηση απο σελιδα σε σελιδα στην επιφάνεια εργασίας έχουν κάποιο θέμα; το rotate μου δούλευε μια χαρά και τώρα απο σελιδα σε σελιδα δεν κανει το σβήσιμο που έκανε... Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

• Play store

Μήνυμα

Εχεις απόλυτο δίκιο αυτό εκανα και πραγματικα η ελληνική τρέχει μια χαρά....ευχαριστω Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

• Play store

Μήνυμα

Εννοιτε πως αν δεν μου ειχα αυτά τα προβλήματα δαγκωντο η ελληνική Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

• Play store

Μήνυμα

Η εφαρμογή email άνοιγε μονο απο την ελαχιστοποίηση Όταν εβαζα να ξεκινάει αυτόματα μια εφαρμογή δεν δούλευε ποτε Μεγάλη κατανάλωση Ραμ χωρίς λογο Έκανε αποσυνδεσεις απο το δικτιο WiFi Και έκανε αποσυνδεσεις πολλές φορές κατα την διάρκεια της ημερας η μια απο της δυό καρτες τηλεφώνου. Με την αγγλοκινεζικη δεν αντιμετοποιηζω κανένα θέμα απο αυτά παρα μονο ενα. Όταν ανιγω το Google maps χωρίς το GPS και μονο WiFi ή data δεν βρίσκει την θέση μου ποτε.όταν αφερεσω το play store δουλεύει. Γιαυτό ψάχν…

• Play store

Μήνυμα

Το ξέρω αυτό απλα θα ήθελα να μάθω για την αγγλοκινεζικη εκδοση. Με την ελληνική έχω κάποια θέματα τα οποία δεν μπόρεσα ποτε να τα λύσω Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

• Play store

Μήνυμα

Παιδιά θα ήθελα να μου πείτε 1-2 τροπος για να εγκαταστησω το play store στην αγγλοκινεζικη έκδοση ευχαριστω Sent from my HM NOTE 1W using Tapatalk

• Email app

Μήνυμα

Καλημέρα.επειδή δεν ξέρω τι κάνω λάθος και θα σπασω το κεφάλι μου στο τοιχο ... Έβαλα το coudmagic εφτιαξα τους λογαριασμούς μου στελνω ενα email απο το πσ να δω αν θα το λαβει περνάνε 20 τίποτα ανοιγω το πρόγραμμα βλέπω νεο μήνυμα...τι συμβενει τι δεν κάνω σωστα;;;; Το μαμά το email μου βγάζει οτι έχω ενα νεο μήνυμα παταω να ανοίξει τίποτα αν δεν το ανοιξω απο την ελαχιστοποίηση δεν ανοίγει.... Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Email app

Μήνυμα

Καλησπέρα παιδιά μπορεί κάποιος να μου πει αν ξέρει γιατί η εφαρμογή email ξεκινάει μονη της σε ελαχιστοποίηση και αν υπάρχει τροπος να φτιαχτεί αυτό; Αν δεν υπάρχει τροπος να φτιαχτεί θα ήθελα τις προτάσεις σας για email app που να συγχρονίζει 2 email και να τα κοιτάει κάθε 5 λεπτά μπας και έχει νέα μηνύματα... Ευχαριστώ Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk