Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 155.
-
καλησπερα περασα την xiaomi-miui-hellas-7.1_chiron_arΩma_Stable_V9.1.9.0 αλλα το θεμα μου ειναι οτι εδω και 45 λεπτα περιπου το κινητο εχει κολληση στο αρχικο boot που γραφη XTRV ARΩMA και κατω κατω εχει υις 3 τελιτσες ειναι λογικο να κανει τοσην ωρα??? να περιμενω η να κατι κατι αλλο????
-
καλησπερα περασα την xiaomi-miui-hellas-7.1_chiron_arΩma_Stable_V9.1.9.0 αλλα το θεμα μου ειναι οτι εδω και 45 λεπτα περιπου το κινητο εχει κολληση στο αρχικο boot που γραφη XTRV ARΩMA και κατω κατω εχει υις 3 τελιτσες ειναι λογικο να κανει τοσην ωρα??? να περιμενω η να κατι κατι αλλο????
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμακαλησπερα περασα τηνxiaomi-miui-hellas-7.1_chiron_arΩma_Stable_V9.1.9.0 αλλα το θεμα μου ειναι οτι εδω και 45 λεπτα περιπου το κινητο εχει κολληση στο αρχικο boot που γραφφη XTRV ARΩMA και κατω κατω εχει υις 3 τελιτσες ειναι λογικο να κανει τοσην ωρα??? να περιμενω η να κατι κατι αλλο????
-
Γενικός οδηγός εγκατάστασης της Ελληνικής ρομ XTRV σε όλα τα κινητά Xiaomi (Update 13.04.2020)
Μήνυμακαλησπρα για xiaomi mi mix 2 chiron ποιο TWRP να κατεβασω ???
-
καλησπερα για xiaomi mi mix 2 chiron ποιο TWRP να κατεβασω ???
-
Βασικα θέλω κάτι σταθερο Και περιμένω να περάσουν 72 ώρες να ξεκλειδώσω απλά το αρομα έχει πολλά κακουχία αν τα έχει και η stable no problem
-
να κατεβασω xiaomi-miui-hellas-7.1_chiron_XTRV_Stable_V9.1.5.0.zip η xiaomi-miui-hellas-7.1_chiron_V9_arΩma_7.11.30.zip η xiaomi-miui-hellas-7.1_chiron_V9_XTRV_7.11.30.zip η να περιμενω τη νεα aroma στην πρωτη για να ειναι παραμετροποιησημη???
-
Παράθεση από amavroudis: “[XTRV Aroma ROM] Παρουσίαση και οδηγίες χρήσης. ” τελευταια ερωτηση πριν μου ερθει η επομενη ολα αυτα τα καλουδια που αναφερονται στην αρομα να υποθεσω οτι στηνxtrv υπαρχουν αυτοματα με την εκατασταση η οχι???
-
Παράθεση από amavroudis: “καμια, η αρώμα έχει έξτρα script εγκατάστασης και είναι παραμετροποίησημη... ” παραμετροποίησημη ως προς τη βοηθα λιγο παραπανω
-
ποια η διαφορα των 2 ARΩMA και XTRV και ποια να προτειμησψ???
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Nαι, σίγουρα. Μερικά λάπτοπ, ειδικά τα παλιότερα έχουν αργές θύρες. Έχω ένα εξαετίας και για να αντιγράψω κάτι σε στικάκι, πάω έξω για καφέ, τον πίνω, γυρνάω και μπορεί να έχει τελειώσει. Όσο για το άλλο: Δεν υπάρχει καν ερώτηση, πέρνα την ελληνική ΧΤRV και θα δείς άλλο κινητό! ” η αλληθεια ειναι οτι το ψηνω να το κανω να υποθεσω οτι με το xiaomi tool και κλειδωμενο bootloader δεν γινεται μπορεις να μου πεις καποιες βασικες διαφορες και καποια εχτρα στοιχεια που προσθερει…
-
Παράθεση από Alex_MLT: “Την άλλη φορά θα βάλω άσπρο καλώδιο μήπως δω διαφορά. Πάντως σοβαρά τώρα, για τέτοιες δουλειές χρησιμοποιώ μόνο το μαμά καλώδιο από το κουτί, τίποτα άλλο ” καλησπερα η διαδικασια ολοκληρωθηκε επιτυχως περασα σε stable clobal το αφησα το βραδυ και το πρωι ηταν ετοιμο το μαμα καλωδιο ειχα αλλα μπορει να φται και το laptop που εκανε τοσες ωρες τελος καλο ολα καλα. θα προτεινατε να περασω την εδω rom την ελληνικη θα με οφελειση σε κατι περισοτερο απο την μαμα rom xiaomi ????
-
Παράθεση από derveni: “Θα την βγάλει μην ανησυχείς αφού δεν έβγαλε error από την αρχή και κάνει το flash μην φοβάσαι απλά θέλει υπομονή και προς θεού μην διακόψεις με τίποτα το flash έτσι. ” δεν προκειτε να το κοψω αναγκαστικα περιμενω αλλα η μπαρα στο κινητο γιατι δεν κουνιεται ???
-
Παράθεση από geoanto555: “Η σύνδεση με το pc θα είναι πολύ αργή. Συνήθως κάνει 5 λεπτά. Υπομονή ... ” του usb εννοοις??? απο μπαταρια στο κινητο???
-
υπομονη εχω αρκει να μην τρεχω και μεινει και το κινητο απο μπαταρια οταν ξεκινησα ηταν στο 65% θα την βγαλη πως το βλεπεται ???
-
την εχει κατεβαση την rom τωρα γραφει stock recovery flash is runnimg... και απο κατω εχει την μπαρα οπου τωρα ειναι στο 41%
-
η διαδικασια ποση ωρα διαρκει το εχω ξεκινηση εδω και μιαμιση ωρα και ειναι ακονη στο 37% ειναι φυσιολογικο????
-
εαν δεν κανουμε διαγραφή των δεδομένων θα γινει η αλλαγη απο κινεζικη σε global εχω το mi mix 2 η οχι???
-
εαν δεν κανουμε διαγραφή των δεδομένων θα γινει η οχι??? εχω το mi mix 2 και εχιε κινεζικη rom και θελω να περασω global