Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 155.
-
οκ με την συσκ με vpn τωρα μου λεει να το κανω unlock σε 72 ωρες ερωυξσξ για να περρασω την ελληνικη rom πρεπει να περασω την global πρωτσ τωρσ εχει την κινεζικη
-
μου γραφει current account is not bound to this device add your account and device in MIUI 's settings >developer options > mi unlock status και οταν παω στο πιο πανω και παταω add account and device μου βγαζει error στα κινεζικα με κωδικο10008
-
το pro το ξεκλειδωσα πριν 1 χρονο σημερα κατεβασα το mi unlock μετα το sms που μου στειλανε
-
καλησπερα ειμαι σχετικα ασχετος να ρωτησω ποιες οι βασικες διαφορες των 2 rom Mi Mix 2 (Chiron) => xiaomi-miui-hellas-7.1_chiron_XTRV_Stable_V9.1.9.0.zip & xiaomi-miui-hellas-7.1_chiron_arΩma_Stable_V9.1.9.0.zip επισης προσπαθω να κανω bootloader unlock σε Mi-Mix_2 και δεν με αφηνει παιζει ρολο οτι με τον τωρινο λογαριασμο και αριθμο κινητου ειχα ξεκλειδωση το Redmi_Note_3 Pro ????
-
Ευχαριστω για την απάντηση ξέρουμε εάν είναι σταθερό ή έχει προβλήματα??
-
Καλησπερα πριν 2 μερες πήρα το mi mix 2 έχει βγει ελληνική rom καθώς έχει μόνο κινέζικα και αγγλικα
-
καλησπερα κανω τη διαδικασια με το miflash και οταν παταω να γινει flash μου βγαζει μνμ οτι δεν υπαρχει αρκετος διαθεσιμος χωρος τη μπορω να κανω???
-
Παράθεση από NasDriver: “Καλημέρα, ακόμα σου κάνει επανεκκινήσεις η συσκευή ? Δεν μπορείς να την ανοίξεις ? ” καλησπερα οπως αναφερω και στο ροηγουμενο post το κινητο ειχε κολληση στο mi το αφησα με αποτελσμα να τελειωση η μπαταρια και τωρα το βαζω για φορτιση και αναβοσβηνη το κοκκινο λαμπακι και δεν κανει τιποτα πλεον παιδια βοηθεια τη κανουμε??? διορθωση δεν το ειδα σωστα το πρωι δεν ειχα χρονο οταν το βαζω στον φορτιστη βγαζει το logo mi οπου μια φορα εβγαλε ενδειξη φορτισης αλλα ακλεισε και…
-
ετρεξα τις παρακατω εντολες με τελευταια την fastboot reboot και το κινητο εδω και κανα μισαωρο δειχνει μονο το λογοτυπο mi ειναι λογικο??? Παράθεση από Xoutas Lefteris: “αρα οι εντολες ειναι fastboot erase cache fastboot erase userdata fastboot reboot σωστα???? και τωρα επανερχομαι στο αρχικο ερωτημα αυτα θα βοηθησουν να κανω unlock χωρις να γινει login στο mi account απο την συσκ??? ”
-
Παράθεση από Bodai: “@Xoutas Lefteris βάλε την συσκευη σε fastboot και αν η για να ξεκινήσεις το σετάρισμα της συσκευής εκ νέου (στα Αγγλικά)fastboot devices επιστρεψει το γνωστό γράφεις fastboot erase cache & fastboot erase userdata <- Αυτά είναι Factory Reset και μετα fastboot reboot ” μπορεις να βοηθησεις λιγο περισσοτερο πως γινεται οταν το βαζω σε fastboot δεν εχει στη συσκ καποια επιλογη να πατησω πως γινεται και απο που <<fastboot devices επιστρεψει το γνωστό γράφεις fastboot erase cache …
-
Παράθεση από Bodai: “@Xoutas Lefteris πρακτικά δεν έχει λογαριασμό η συσκευή τώρα? ” σωστα δεν εχει γινει login στη συσκ Παράθεση από NasDriver: “την ρομ την πέρασες από fastboot ή από αναβάθμιση, χωρίς mi account στην συσκευή δεν μπορείς να κάνεις unlock ” την rom την περασα με βαση αυτον τον οδηγο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) απο MI Flash Tool
-
καλησπερα σε ολους μια ερωτηση χτες παρελαβα απο xiaomi τον κωδικο για unlock bootloader αλλα οπως εχω ενημερωση το κινητο μου κανει επανακινησεις με αποτελεσμα να μην μορω να κανω login αποτο κινητο στο mi account και αποοτι βλεπω πρεπει να γινει αυτο για να μπορεσω να κανω unlock αν δεν γινει αυτο μπορω να κανω την διαδικασια για να ξεκλειδωση ο bootloader???