Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 155.

• καλησπερα θελω να ζητησω απο μαμα xiaomi unlock bootloader καποια στιγμη καπου ειχε παρει το ματι μου τη ακριβως πρεπει να γραψουμε για να μας δωση τον σχετικο κωδικο και επιδη δεν ειναι και καλυτερα τα αγγλικα μου αν μπορει να βοηθειση καποιος θα ειμαι ευγνωμων

• Παράθεση από GR_Macedon: “Αν την πέρασες με mi flash tool και είναι κινέζικη dev τότε συνεχίζεις στο ξεκλείδωμα. ” αψογα αυτο εχω κανει οποτε προχωραω στο επομενο βημα σε ευχαριστω και παλι και καλο βραδυ

• Παράθεση από GR_Macedon: “Παράθεση από Xoutas Lefteris: “αψογα σε ευχαριστω παρα πολυ θα το δω αυριο καθως πρππει να ξυπνησω πρωι ευχομαι μα εισαι μεσα εαν χρειστω οτιδηποτε καλο βραδυ ” Αν ακολουθήσεις τους οδηγούς κατά γράμμα δεν πρόκειται να χρειαστείς τίποτε.Αν όμως αρχίσεις να πηδάς βήματα, τότε............ ” μια τελευταια ερωτηση το οτι εχω περαση ιδη official rom δεν εχει να κανει πρεπει να την περασω ξανα σωστα???

• Παράθεση από GR_Macedon: “Μόλις παρέλαβες το τηλέφωνό σου, έκανες καθαρή εγκατάσταση official fastboot rom με το mi flash tool?Αν όχι πιστεύω ότι από εκεί ξεκινάν τα προβλήματα. Η διαδικασία που πρέπει να κάνουμε όλοι όσοι έχουμε xiaomi και αμέσως μόλις το πιάσουμε στα χέρια μας είναι: 1. Εγκατάσταση official fastboot rom μονο με το mi flash tool 2. Ξεκλείδωμα 3. Εγκατάσταση TWRP recovery 4. Εγκατάσταση μιας ελληνικής rom GTV stable ή dev ή Gkalen rom. Το πρώτο βήμα είναι υποχρεωτικό, για όλους …

• Παράθεση από GR_Macedon: “Εφόσον το τηλέφωνο δέχεται φλασαρίσματα προχώρα κι αν δεν δουλέψει ούτε με το φλασάρισμα της ελληνικής (σου προτείνω μετά την εγκατάσταση του TWRP κατά την διαδικασία της εγκατάστασης της ελληνικής να κάνεις wipe και το σύστεμ εκτός από Dalvik, cache και data.ΑΝ δεν δουλέψει τότε ξαναφλασάρεις μια official και το τηλέφωνο θα είναι επίσημα απείραχτο. Τώρα αν θες την γνώμη μου για τις κινέζικες εγγυήσεις διάβασε το παρακάτω: Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και Εγγύηση αγορών ”…

• Παράθεση από GR_Macedon: “ΑΠό ότι κατάλαβα πέρασες την κινέζικη dev και συνέχισε τις επανεκκινήσεις. Γιατί δεν το βάζεις πάλι σε fastboot να ξεκλειδώσεις και να περάσεις TWRP και Ελληνική GTV ή gkalen? ” σωστα καταλαβες το θεμα μου ειναι οτι εαν ξεκλειδωσω τον bot και κανω την διαδικσια και δεν στρωση εαν χρειαστει να το στειλω για επισκευη 1 κλειδωνει ξανα ο boot και 2 υπαρχει τροπος να εντοπισουν οτι το εχω κανει και να που πουν οτι δεν με καλυπτει η εγγυηση???

• Παράθεση από GR_Macedon: “Πρώτα πρέπει να εξακριβώσεις αν το πρόβλημα είναι από software ή από hardware, γιατί αν είναι από software τότε τζάμπα ο κόπος, ο χρόνος και τα έξοδα για να σταλεί πίσω στους ανάξιους εμπιστοσύνης Κινέζους. Πάνε στο θέμα Γενική Κουβέντα για το Redmi Note 3 pro και γράψε όσο πιο λεπτομερώς μπορείς το πρόβλημά σου μάζι με τα στοιχεία του τηλεφώνου σου. ” φιλε μου μπορεις να δεις εδω το προβλημα Redmi Note 3 Pro hardbrick bootloop με unofficial rom εαν μπορεις να βοηθησεις…

• καλησπερα η απαντηση που μου εδσαν ειναι η εξης Dear Χούτας, We would like to extend our apologies for this inconvenience. Kindly refer to our warranty policy here:Warranty and Return | GearBest.com Terms and Conditions | GearBest.com After reviewing your case, please review our possible solutions: 1)Return the item back to us for a free repair. You can return the item back to China as per our terms and conditions indicated in the link above. Once we receive the item, we will offer a free repair…

• το θεμα ειναι οτι εχω μπλεξει με την gearbest για προβλημα που εχει το κινητο και δεν μου απαντανε εαν χανω η οχι την εγγυηση και μου λενε να το στειλω για δωρεαν επιδιορθωση

• καλησπερα να ρψτησω εαν ξερει κανεις εαν ξεκλειδωσω bootloader μπορω να τον κλειδωσω ξανα και εαν ναι μπορει να γινει αντιλιπτο??? και επισης το ξεκλειδωμα nootloader ειναι λογος να μην σε καλυπτει και να ακυρωθει η εγγυηση???

• Παράθεση από panospc: “Εάν έχεις μέσα κάρτα Micro SD δοκίμασε να την βγάλεις ” δεν εχει καρτα Micro SD

• μα ρωτησω και κατι αλλο που μου εχει κανει εντυπωση γιατι οταν κανω μεταφορα αρχειων απο η προς το κινητο δεν κανει επανακινηση και λειτουργει κανονικα

• Παράθεση από NasDriver: “Το ποιο σωστό, για ότι χρειαστείς εδώ ήμαστε ” σας ευχαριστω για την βοηθεια ολους οσους προσπαθησαν εχω δωση ιδη ενημερωση προς gearbest οταν θα εχω απαντηση θα σας ενημρωσω

• Παράθεση από NasDriver: “Μία τελευταία δοκιμή θα ήταν να ανοίξεις την συσκευή και να αποσυνδέσεις την μπαταρία για κάνα 30-40 λεπτά μπας και όχι κολλήσει κάπου. Κάπου είχε ανεβάσει βίντεο ο @lallasgr πως το κάνεις. ” να σου πω την αληθεια φοβαμαι να το ανοιξω θα επικ πρωτα με gear best ου εγινε η αγορα και εαν δεν γινει κατι τοτε θα προσπαθησω να το ανοιξω

• ναι η εγκατασταση εγινε με το Miflash οποτε δεν βλεπω να υπαρχει σωτηρια....... για να αναστηθει το κινητακι

• εγιναν ολα τα βηματα απο Ελληνικός οδηγός Unbrick/Flash Official Rom για το Redmi Note 3 Pro (Kenzo) περασα τη κινεζικη rom dev αλλα δυστηχως το τηλ εξακολουθει να κανει επανακινησης απο μονο του υπαρχει αλλη λυση για τοπροβλημα???? στοιχειο εξτρα πριν ακολουθησω τον πιο πανω οδηγο μεσου του MiPCSuite οταν εκανα export ενα αρχειο στο pc οσο διαρκουσε το export το κινητο δουλευε μια χαρα με το που ολοκληρωσε ξεκινησε παλι τις επανακινησεις εχουμε καμια αλλη λση για το προβλημα και το εξτρα στοιχε…

• ενα ακομη στοιχειο στη διαχειρηση εργασιων το κινητο που το εχω σε fastboot τ βλεπει σαν Marshall London Bootloader Interface και οχι Xiaomi Composite MDB Infterface αυτο σημενει οτι ειχαν περαση unofficial rom σωστα???

• εαν ακουλωθησω αυτομ τον οδηγο θα εχω αποτελεσμα???? Ελληνικός οδηγός Flash Official Rom με το Mi PC Suite για όλα τα Xiaomi (ακόμα και με κλειδωμένο Bootloader)

• η RedmiNote3Pro Kenzo MiUi8-6.8.18 ειναι stable η οχι??? να χρεισιμοποιεισω αυτη η μου προτεινεται καποια αλλη??? η rom που εχει αο οταν το παραλαβαμε ειχε την 7.2.13.00

• Παράθεση από NasDriver: “Θα σου έλεγα να κάνεις τον δεύτερο τρόπο για μόνιμη, αφού τελειώσεις δίνεις τις εντολές για ενεργοποίηση του ψηφιακού ελέγχου ” απλα το pc με τα 64 bit δεν ειναι δικο μου για αυτο θελω να κανω το προσωρινο