Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-36 από 36.
-
Antutu score από τα xiaomi
Stav - - Ο καφενές μας
Μήνυμαnote 3 pro special edition με global stable μου εβγαλε 79000
-
Xiaomi Redmi Note 3 Special Edition
Stav - - Ο καφενές μας
Μήνυμαδυστυχως απο pro δεν κανoυν...τη πατησα κ εγω...μονο σιλικονατες
-
Προτάσεις για ταινίες και Σίριαλ
Stav - - Ο καφενές μας
Μήνυμακορυφαια ισως εδω κ χρονια...supernatural
-
- Την επωνυμία της επιχείρησης: Geekbuying - Την Διεύθυνσή της (URL) : Online Shopping for Smartphone, TV Box, Tablet PC, RC Quadcopter, VR Headset at Geekbuying - Tι ακριβώς αγοράσατε: redmi note 3 - Την ημερομηνία αγοράς: 01/ 09 / 2016 - Την αξιολόγηση σας για την παραλαβή (1-10):10 - Τον χρόνο που κάνατε να παραλάβετε: 20 ημέρες - Την αξιολόγησή σας για το After Sales (Υποστήριξη μετά την αγορά) (1-10): Δεν χρειάστηκε μέχρι τώρα - Τα σχόλιά σας (Θετικά ή Αρνητικά): Κανένα παράπονο.
-
Παράθεση από panzaxa: “Παράθεση από Stav: “Να επιβεβαιωσω κ εγω οτι οι θηκες απο το kenzo (με εξαιρεση καποιες ελαστικες σιλικονης), οπως κ τα tempered glass, ΔΕΝ κανουν στο kate...επαθα κ εμαθα Για το λιγο αυτο εχω κ προς πωληση ολοκαινουριο γνησιο nilkin H+ pro tempered glass καθως κ θηκη bumper ” Καλησπερα ενδιαφερομαι εγω τι χρωμα ειναι η θηκη ? καποια φωτο ? ” Καλημερα...η θηκη ειναι χρωματος μαυρου-χρυσου με το χρυσο να εχει κατα 99% την αποχρωση του κινητου...ταιριαζει τελεια.. Φωτο θα σο…
-
Mολις ετρεξα antutu στο kate...εδωσε ~79000 ...καθολου κακο... Παρεπιμπτοντως ψαχνοντας ολη μερα σημερα βρηκα οτι εχουν βρεθει ηδη τροποι για custom roms κ μαλιστα ολες οι rom για kenzo μπορουν να περαστουν σε kate αλλαζοντας μονο το μοντεμ...αλλωστε οσον αφορα το hardware αυτη ειναι κ η μονη διαφορα που εχουν. Μαλιστα η cm14 θα υποστηριζει kate απ οτι διαβασα σε γνωστο φορουμ του εξωτερικου...αντε κ στα δικα μας λοιπον...ειμαι σιγουρος οτι για τους developers εδω μεσα θα ειναι παιχνιδακι το por…
-
Καλησπερα κ απο εμενα....μολις παρελαβα απο geekbuying ενα note 3 pro global version με κλειδωμενο το bootloader χωρις ελληνικο μενου αλλα με ελληνικο πληκτρολογιο. Φοραγε την miui global 7.3.7.0 stable MHRMIDE κ αμεσως μου εβγαλε μνμ αναβαθμισης σε 7.5.2.0 MHRMIDE την οποια κ εκανα.. Επειδη το κινητο προοριζεται για ατομο που θελει ελληνικο μενου οπωσδηποτε κ διαβαζοντας τους οδηγους μπερδευτηκα λιγο, ηθελα να ρωτησω αν κ για αυτη την ειδικη εκδοση του note 3 ακολουθουμε τον κλασικο τροπο , δλδ…
-
Xiaomi Mi5 Dual SIM 4G LTE Phone MSM8996 Lite Quad Core 5.15inch 1920*1080 Screen 3GB RAM 32GB 16MP 3000mAh Fingerprint Identification Android Smartphone Good luck
-
XIAOMI RED RICE REDMI HONGMI NOTE 3 3GB RAM MTK6795 2.0GHz Octa Core 5.5 Inch FHD Screen Android 5.0 4G LTE Smartphone online - coolicool Αντε κ καλη μας επιτυχια :):)