Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-58 από 58.
-
@amigagr ουτε απο το updater-τελιτσες πανω-recovery εμπαινε. οχι μονο απο τα πληκτρα
-
@gkalen τωρα θα ριξω την προσπαθεια και θα ενημερωσω
-
Παράθεση από gkalen: “ @Nikos Fertis Μάλλον κάνεις βόλτες από nougat developer σε Lollipop stable .. Δεν ξέρω με ποιο twrp φλασαρες τη ρομ , δοκίμασε να κάνεις ένα ξεκλείδωμα του bootloader και να βάλεις το twrp το προηγούμενο .. ” Απο 8.1.3 stable την δικια μας, πηγα στην καινουρια stable. Ο bootloader ειναι ξεκλειδωτος, μολις το τσεκαρα
-
Παράθεση από gkalen: “ @Nikos Fertis Έχουμε ενημερώσει ήδη , θα έχετε νέα λινκ σήμερα , σε hydrogen , helium , libra και leo .. ” Το ξερω, απλα ηθελα να το επιβεβαιωσω, δεν ειχα κακο σκοπο. Μολις παρατηρησα οτι δεν μπορω να μπω και σε twrp. Ισως να οφειλεται σε αυτο το προβλημα. Ευχαριστω παρα πολυ παντως για τη δουλεια σας!! Keep up the good work guys
-
Παράθεση από amigagr: “το μεσημερι εγκατεστησα τη νεα XTRVbeta1-8.2 (stable 8.2.1.0). ολες οι εφαρμογες δουλευουν ενταξει εκτος απο τη διαδικασια τερματισμου-επανεκκινησης. οταν παταω παρατετατεμα το power για πανω απο 2 sec αντι να βγει το μενου επιλογης power off, reboot, recovery κλπ, το τηλεφωνο κανει αμεση επανεκκινηση και μετα μπαινει στην ''επιφανεια εργασιας'' χωρις να ζητησει τα πιν των καρτων. εκτος απο τη ρυθμηση για πιν στις καρτες που ειναι ενεργη, δεν βρηκα αλλου ρυθμηση σχετικα με…
-
Παράθεση από geo_enjoy: “καλημερα , δεν δουλεύουν τα δεδομένα , καμία ιδέα? Για Mi4c Ευχαριστώ ” σε εμενα δουλευουν κανονικα
-
Σε Libra Mi4c, δε δουλευει το hdr-panorama-hht. Κατα τα αλλα μια χαρα. Αντε να δουμε εκει στη xiaomi ποτε θα διορθωσουν τα modes της καμερας
-
Παράθεση από mixaliscy: “Τα bugs που αναφέραμε σε εσένα δεν υπάρχουν? Camera hdr σε αφήνει να βγάλεις φωτογραφία? ” αυτο το χω κ γω απορια τωρα
-
Παράθεση από koukis: “Παράθεση από petrosarfaras: “@MIUI_ART Η διορθωμένη version για το helium που βάλατε εξακολουθεί να εχει το πρόβλημα με την κάμερα στα modes HHT και πανόραμα ” Επιβεβαιωνω και γω στα ίδια modes και στο libra ” Κ εγω επιβεβαιωνω στα ιδια modes σε mi4c. Μολις το παρατηρησα, ελεγα αφου δουλευει η καμερα θα δουλευουν και τα modes, αλλα τελικα επεσα εξω χαχαχα
-
Παράθεση από Nelias: “Παράθεση από sportage: “Όλα δείχνουν ΟΚ σε MI-4c ” Φίλε μου θες να πεις ότι δεν έχεις κανένα πρόβλημα. Πέρασες την νέα 7.2.9 σε nougat από την 6.12.22 android 5.1 με τον τρόπο που περιγράφεις ? Δεν έκανες καν factory reset ? ” και εγω επιβεβαιωνω οτι ολα δειχνουν καλα σε mi4c. H καμερα δουλευει, η ενταση του ηχου φαινεται να εστρωσε. Τωρα περναω τις εφαρμογες μου απο backup και θα ενημερωσω σχετικα με τις voip εφαρμογες. Εγω φιλε μου, απο 6.12.22 περασα την 7.2.9 (αυτη που …
-
Παράθεση από gerstavros: “Παράθεση από Nikos Fertis: “Παράθεση από mixaliscy: “Κάποιο παιδί μου είχε πει ότι στην ευρωπαική δουλεύει Την έβαλε κανείς άλλος? ” Εγω δοκιμασα και την china dev και την multi απο xiaomi.eu και η καμερα δουλευε και με τις 2.Μονο με την δικια μας δεν δουλευει δυστυχως ” Έβαλες china dev στο mi4c και δουλεύει η κάμερα; Γιατί εμένα δε δούλεψε ” Εμενα δουλεψε κανονικα και με china dev. Αφου ειδα οτι δουλεψε ειπα να δοκιμασω τη δικια μας μια ακομη φορα, αλλα στη δικια μας …
-
Παράθεση από maddoctor: “Εφοσον τοτε δουλευαν ολα μια χαρα, γιατι αποσυρθηκε? ” Γιατι απο οτι διαβαζω στα φορουμ τους, καποιοι προσπαθουσαν να ξεκλειδωσουν με unofficial τροπο τον bootloader και τα κανανε αχταρμα μολις περναγανε την Nougat και ξανακλειδωνε ο bootloader τους και ειχαν φαγωθει στα παραπονα. Εκτος και αν υπαρχουν και αλλα bug που δεν εχω δει εγω ακομα
-
Παράθεση από djtutis: “Παράθεση από Nikos Fertis: “ ” Στείλε μια το download link... Sent from my Mi-4c using Tapatalk ” Τσεκαρε PM φιλε μου
-
Παράθεση από mixaliscy: “Κάποιο παιδί μου είχε πει ότι στην ευρωπαική δουλεύει Την έβαλε κανείς άλλος? ” Παρων Και την δικια μας (δεν δουλευει η καμερα και παρατηρησα οτι στις κλησεις στο messenger και στο viber μολις απαντησω τερματιζει η κληση αμεσως) Και την ευρωπαικη, δουλευουν ολα κομπλε (καμερα-messenger-viber-μπαταρια κλπ) Και την κινεζικη οπου και εκει δουλεουν μια χαρα ολα, οπως στην ευρωπαικη =============== Φεβ 14th 2017, 11:33am =============== Για του λογου το αληθες Screenshot_2017…
-
Παράθεση από mixaliscy: “Κάποιο παιδί μου είχε πει ότι στην ευρωπαική δουλεύει Την έβαλε κανείς άλλος? ” Εγω δοκιμασα και την china dev και την multi απο xiaomi.eu και η καμερα δουλευε και με τις 2. Μονο με την δικια μας δεν δουλευει δυστυχως
-
Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από toniathanos: “Τα δεδομενα ενεργοποιηθηκαν.Για την καμερα εχουμε καποια λυση? ” Υποτίθεται ότι φτιάχτηκε ίσως κατέβασες την πρώτη ρομ αντί τη 2η? ” ουτε σε εμενα δουλευει η καμερα δυστυχως. ουτε με την 1η ρομ ουτε με τη 2η σε mi4c
-
Παράθεση από Nikos Fertis: “περασα την fixed rom αλλά η κάμερα μου δεν δουλεύει σε mi4c. Κατά τα άλλα δεν βλέπω κάποιο άλλο προβλημα ” Καποιο φιξ παιδια για την καμερα θα βγει?? Η καποιος τροπος υπαρχει να το διορθωσουμε?? Ευχαριστω εκ των προτερων παιδια
-
περασα την fixed rom αλλά η κάμερα μου δεν δουλεύει σε mi4c. Κατά τα άλλα δεν βλέπω κάποιο άλλο προβλημα