Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 143.
-
@MIUI_ART όλα εντάξει έγινε κανονικά η εγκατάσταση και δουλεύει καλά προς το παρόν
-
Παράθεση από darkshadowman: “σε mi5 και με τα 2 twrp η xtrv μου κολλαει στο 100% ” και εμένα το ίδιο αλλά το άνοιξα με το ζόρι κρατώντας το power τώρα θα δείξει. Και κάτι ακόμα στο format dta όταν το έκανα μου έβγαλε σφάλμα failed κάτι δεν θυμάμαι και προχώρησα παρακάτω και όπως φάνηκε είχε σβήσει όλα τα αρχεία.
-
Την πέρασα και εγώ πάνω όμως από την 8.3.1. Eu χωρίς fr τώρα θα δούμε τα αποτελέσματα προσεχώς ελπίζω χωρίς προβλήματα.
-
Καλησπέρα έκανα ένα πείραμα θα το πω, πέρασα πάνω από αυτή τη Ρομ τη global beta 8.3.1 χωρίς fr τώρα θα δούμε τα αποτελέσματα δεν ξέρω ακόμα ελπίζω να μην έχω προβλήματα.
-
Συγχαρητήρια σε όλους πάντα τέτοια!!!!
-
Άλλη μια από εμένα καλή επιτυχία και πάλι
-
+2 και από εμένα 1645646982
-
+1 και από εμένα καλή επιτυχία
-
Καλημέρα και καλή χρονιά!!! Σήμερα τελικά παρέλαβα παραγγελία από banggood με priority ένα mi6 από 11/11 γύρω στις 52 μέρες έκανε αλλά τέλος καλό όλα καλά.
-
Εμένα από banggood με priority από 11/11 έχει κλείσει 40 μέρες και ακόμα να έρθει Ελλάδα ελπίζω του χρόνου να φτάσει μάλλον με έλκηθρο έρχεται δεν εξηγείται αλλιώς
-
Καλησπέρα στην παρέα έχω να κάνω κάποιες ερωτήσεις για την αγορά tv box 1) μπορώ να συνδέσω με miracast το κινητό έτσι ώστε να βλέπω την οθόνη του στην tv; 2) έχουν όλα τα tv box ασύρματη σύνδεση 3) και ποιο μου προτείνετε να αγοράσω υπάρχει κάποιο δοκιμασμένο να δουλεύει άψογα; Αν και κάποιες ερωτήσεις τις διάβασα σε προηγούμενες απαντήσεις ρωτάω για επιβεβαίωση επειδή δεν έχω ασχοληθεί καθόλου. Ευχαριστώ!
-
Ωραία άρα μετά την καινούργια χρονιά θα παραλάβω και πιστεύω να μην έχω παρατράγουδα με την επιστροφή χρημάτων γιατί θα είναι κάνα 100€ 1
-
@takisfrag και για πες μου σε πόσο καιρό παρέλαβες την παραγγελία και σε πόσο καιρό παρέλαβες τα χρήματα;
-
Καλησπέρα στην παρέα, αγόρασα σήμερα από ligh in the box ένα mi6 για ένα φίλο στα 302€ με την επιλογή για κάλυψη τελωνείου και θέλω να ρωτήσω αν θα περάσει τελωνείο και μετά θα μου επιστρέψουν τα χρήματα ή θα περάσει αέρα;
-
Εγώ από banggood σήμερα παρέλαβα ύστερα από 23 μέρες 3 θήκες και tempered glass για mi6 με priority και το τηλέφωνο ακόμα να έρθει από το ίδιο μαγαζί και αυτό.
-
Παιδιά εγώ πάντως που πήρα δύο παραγγελίες από banggood στης 10/11/2017 ακόμα δεν έχουν φανεί Ελλάδα πρώτη φορά τόσο αργοπορία είμαι απογοητευμένος έτσι όπως πάει η κατάσταση καλά Χριστούγεννα.
-
@grayfox ναι αυτό πήρα
-
@chrisnik kimovil