Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 143.
-
@billfot σε ευχαριστώ πολύ θα περιμένω και αυτή την εβδομάδα και μετά θα προχωρήσω σε refund.
-
Καλησπέρα στη παρέα, έχω μια ερώτηση παρήγγειλα ένα mi6 64gb από banggood στης 10/11/2017 με κουπόνι που υπήρχε στα 308€ αλλά δεν το έχουν στείλει ακόμη τους έχω στείλει τρία μηνύματα και δεν έχουν απαντήσει σε κανένα το status της παραγγελίας γράφει back order γνωρίζει κανείς κάτι για αυτήν την περίπτωση , είχε κάνεις παρόμοια εμπειρία από το συγκεκριμένο κατάστημα;
-
Παράθεση από No Fear: “Kαλησπερα και καλως σας βρηκα. Κατοχος ενος Umi X2 4 χρονια τωρα και ηρθε η ωρα για τον αντικαταστατη,δεν την παλευουν αλλο οι 2 μπαταριες που εχω στην διαθεση μου. Θελω δικαρτο μεχρι 5,5' και αξιολογο για να το κρατησω και αυτο οσο παει,ετσι ειπα για το Xiaomi Mi6. @ George,ετσι το εχω κοιταξει και εγω,απο banggood με το γνωστο κουπονι και priority direct mail.Να εχω το κεφαλι μου ησυχο οσον αφορα το τελωνειο?Πιστευω στην βασικη εκδοση ειμαι οκ,δεν χρειαζομαι τα 128gb. Μι…
-
Παράθεση από stazzy: “Καλημέρα παίδες! Μετά από αρκετό διάβασμα στις σελίδες του θέματος θέλω να συνοψίσω! Αγορά από gearbest, αποθήκη HK αν επιλέξω Priority Line - 10-25 Business days έχω καλές ελπίδες να το γλιτώσω; Ένα mi6 ψήνομαι να πάρω. Αν σταματήσει τελωνείο και το κοστολογήσουν πχ 300€ πόσο περίπου να περιμένω το "κουστούμι"; (Μέχρι 200€ αξία είδα σε ένα πόστ την εκτίμηση του κόστους) forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/45656/ Ευχαριστώ! Στάθης ” Πάρτο από banggood το έχει 309€ με…
-
Περάστηκε σε mi5 η xtrv όλα καλά μέχρι στιγμής και η μπαταρία φαίνεται καλύτερη αλλά θα δείξει τις επόμενες ημέρες.
-
Καλησπέρα και σε εμένα στο gemini λέει ότι είναι root πράγμα που δεν ισχύει και παρατήρησα μεγάλη κατανάλωση μπαταρίας με xtrv.
-
#Thracia Δεν πλήρωσα τελωνείο απλά όταν πήρα στα ΕΛΤΑ να ρωτήσω για την καθυστέρηση μου είπαν ότι υπάρχει καθυστέρηση με το τελωνείο για αυτό αργούν να έρθουν τα δέματα για αυτό και το ανέφερα.
-
Καλημέρα επιτέλους ξεκόλλησε το δέμα από το τελωνείο είχε φτάσει Ελλάδα από 26/9 και σήμερα παρέλαβα.Το δέμα είναι ένα redmi note 4X 3gb/16gb και θήκη και προστασία οθόνης απο banggood με priority.
-
Καλημέρα!!! Μετά από πάρα πολλές rom σε αυτήν δουλεύει το αλφάβητο στις επαφές επιτέλους!!!!! Άντε να φτιαχτεί και ο αυτόματος φωτισμός να γίνει χαμός
-
Παράθεση από MIUI_ART: “ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ :-------- Τροποποίησηfix-it-felix_4870880_lrg.jpg FIX για την ανάποδη κάμερα... Όσοι έχετε το πρόβλημα με την ανάποδη κάμερα (πίσω κάμερα ή μπροστινή), κατεβάστε το παρακάτω zip και κάντε το flash από το TWRP Recovery. „<span style="font-size: 18pt">DOWNLOAD camera_fix.zip</span><span style="font-size: 18pt"></span>“ ” file not found γράφει
-
Καλησπέρα παιδιά βρήκα αυτό τον οδηγό αποφύγεις τελωνείου στο gearbest Greece Αγορές από Gearbest χωρίς Τελωνείο (9/2017) - GearBest Greece Μάλλον σε λάθος μήνυμα το έβαλα.Τελος πάντων το έβαλα και στον άλλο οδηγό περί αποφύγεις τελωνείου.
-
Εμένα από banggood τα τελευταία 3 δέματα πάνω κάτω ήρθαν στις 13-15 ημέρες όλα με priority και το τελευταίο εχθές αξίας 143€ ένα tablet και μια θήκη.
-
Καλημέρα δεν δουλεύει το λινκ στο mi5
-
Καλημέρα στην παρέα. Σε mi5 χάθηκε ο φάκελος download από τα αρχεία_storage_ και δεν μπορώ να βρω τα αρχεία που κατεβάζω π.χ. ταινίες μουσική τη rom κ.λ.π.
-
Καλησπέρα σε mi5 χάθηκε ο φάκελος download από τον φάκελο αρχεία storage download δεν υπάρχει
-
Καλημέρα! Σήμερα παρέλαβα παραγγελία αξίας 40€ από banggood με priority line χρονος παράδοσης 15 μέρες και όπως πάντα χωρίς τελωνείο!!
-
και σε εμένα not found
-
Παράθεση από georgekanapitsas: “Καλησπέρα περάστηκε σε mi5 gemini όλα καλά κατά την εγκατάσταση. Οι παρατηρήσεις μέχρι στιγμής είναι ότι είναι πιο αργή αυτή η rom με λιγότερη μνήμη διαθέσιμη από την προηγούμενη και λίγο θερμοκρασία παραπάνω όταν παίζω παιχνίδια. Αυτά προς το παρόν. ” Καλησπέρα και πάλι μετά από μερικές ημέρες χρήσεις έχω να πω ότι κρασάρει το ιnternet explorer και γενικά υπάρχει μεγάλη καθυστέρηση όταν το πιέζεις σε σχέση με την προηγούμενη από την άλλη ο αισθητήρας δακτυλικών α…