Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 143.
-
Καλησπέρα περάστηκε σε mi5 gemini όλα καλά κατά την εγκατάσταση. Οι παρατηρήσεις μέχρι στιγμής είναι ότι είναι πιο αργή αυτή η rom με λιγότερη μνήμη διαθέσιμη από την προηγούμενη και λίγο θερμοκρασία παραπάνω όταν παίζω παιχνίδια. Αυτά προς το παρόν.
-
Καλημέρα σήμερα παρέλαβα από e global με acs courier ένα mi5 64gb που είχα παραγγείλει στης 8/8 πήγε αεροπορικώς Αγγλία και μετά ήρθε οδικώς Γερμανία Ιταλία και τέλος Ελλάδα.
-
Παράθεση από georgekanapitsas: “Μπήκε στο mi5 όλα καλά όπως και η προηγούμενη! ” antutu score 145997
-
Μπήκε στο mi5 όλα καλά όπως και η προηγούμενη!
-
Παράθεση από georgekanapitsas: “Έκανα και εγώ τι δοκιμή μου σήμερα και παρήγγειλα από το banggood με priority ένα φορτιστή 7.5€ και έξοδα 2.5€ περίπου για να δω πως θα εξελιχθεί και θα ενημερώσω όταν παραλάβω. ” Τελικά παρέλαβα σήμερα χωρίς επιπλέον επιβάρυνση σε 22 μέρες. =============== Αυγ 22nd 2017, 3:28pm =============== Άλλη μια παραγγελία ήρθε σήμερα από ebay αυτή τη φορά με δωρεάν έξοδα αποστολής από Κίνα σε 23 μέρες με αξία 16€ χωρίς να το σταματήσουν τελωνείο.
-
Μπήκε και στο δικό μου mi5 φαίνεται πολύ πιο γρήγορη από την προηγούμενη το διπλό παράθυρο πολύ καλό.Τώρα αυτόματος φωτισμός πάλι τα ίδια και με την αλφαβήτα τον επαφών παραμένει το πρόβλημα. Αυτά προς το παρόν τα υπόλοιπα αν υπάρχουν προσεχώς!!!! Ερώτηση τα ονόματα των επαφών στα μηνύματα δεν εμφανίζονται υπάρχει τρόπος να εμφανιστούν ή είναι ελάττωμα της rom;
-
@gkalen ναι ή αλήθεια είναι νόμιζα ότι με το backkup το κάνω για να μην χάσω αρχεία κωδικούς κλπ. από την μετάβαση στην άλλη rom αλλά τελικά δεν είναι τώρα το κατάλαβα!!!!
-
Καλησπέρα σε gemini έβαλα την xtrv stable 8.5 είχα πριν την xtrv dev 7.7.20, λοιπόν πήρα backup μέσω του twrp πέρασα την rom και μπήκε κανονικά στη συσκευή μετά πήγα πάλι από twrp να κάνω restore το backup γίνεται το backup και τώρα μου δείχνει ότι έχω πάλι την 7.7.20
-
Το sf express από geekbuying γνωρίζει κανείς τι είναι και με ποιο τρόπο έρχεται το δέμα;
-
Καλησπέρα.Εχω το εξής θέμα στο mi5 με αυτή την rom όταν συνδέω τη συσκευή με τον υπολογιστή μέσω usb 1) δεν συνδέεται άμεσα ενώ φαίνεται συνδεδεμένη η συσκευή δεν έχει πρόσβαση στα αρχεία και πρέπει να επιλέξω από της επιλογές του usb την μεταφορά αρχείων δύο φορές γιατί με την μια δεν δουλεύει 2) όταν η συσκευή είναι συνδεδεμένη δεν δουλεύει ούτε το δακτυλικό αποτύπωμα ούτε το μοτίβο έτσι ώστε να μπορώ να ξεκλειδώσω τη συσκευή 3) όταν θέλω να μεταφέρω αρχεία π.χ. μια ταινία από τη συσκευή στον …
-
Καλησπέρα σε gemini από την developer xtrv 7.7.20 στην stable xtrv 8.5.2.0 τι χρειάζεται να κάνω για να την περάσω;
-
Καλημέρα! Στην εφαρμογή χρονοδιάγραμμα τροφοδοσίας στη ρύθμιση επανάληψης για τις ημέρες δηλαδή όταν προσπαθώ να μπω στην τελευταία επιλογή που είναι η προσαρμοσμένη μου κλείνει η εφαρμογή.
-
Και εγώ στο mi5 7.7.20 χωρίς aroma όλα καλά μέχρι στιγμής με τα γνωστά θέματα φωτισμού με το αλφάβητο στις επαφές το widget του καιρού δεν ανανεώνεται μόνο του.....
-
Δηλαδή giwrgosalim από ότι κατάλαβα από το pdf για δέματα μέχρι 500€ το πολύ να πληρώσεις 40€ περίπου;
-
Καλημέρα υπάρχει κάποια ελάχιστη τιμή που πρέπει να γράφει στο πακέτο για να το σταματήσουν στο τελωνείο ή είναι τυχαίο ποίο θα σταματήσουν; Πριν 9 μήνες το mi5 που έχω πέρασε χωρίς να το σταματήσουν από geekbuying και το ίδιο και ένα ακόμα κινητό πριν 5 μήνες από aliexpress.Υπάρχει κάποιος σίγουρος και εξακριβωμένος τρόπος αποφύγεις τελωνείου για αγορές από Κίνα; Θέλω να αγοράσω ένα ακόμα mi5 και ένα mi6; Ευχαριστώ πολύ!
-
Samsung s5 neo
ΜήνυμαΑυτό σκέφτομαι και εγώ ότι είναι το usb με την καλοδιοταινια κόστος έχει από Ελλάδα 10.80€ οπότε λες να το αλλάξω; Σαν διαδικασία το έχω ξανακάνει και σε παλαιότερη συσκευή samsung που είχα δεν είναι κάτι δύσκολο. Οπότε προχωράω στην αλλαγή!!!!
-
Samsung s5 neo
ΜήνυμαΚαλησπέρα να κάνω μια ερώτηση έχει η κοπέλα μου ένα samsung galaxy s5 neo το οποίο τώρα τελευταία αρνείται να φορτίσει μια πιάνει ο φορτιστής και δείχνει να φορτίζει και μετά σταματάει μόνο του και άλλες φορές καθόλου κάνω επανεκκίνηση στο κινητό και μετά ξαφνικά φορτίζει κάποιες φορές όχι πάντα. Έχω δοκιμάσει τρεις διαφορετικούς φορτιστές και κάνει το ίδιο με όλους σκέφτομαι να αλλάξω την καλωδιοταινία της φορτίσεις αλλά όταν κουνάω το βισμα δεν σταματάει να φορτίζει οπότε μπορεί και να μην είν…