Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 121-140 από 143.
-
Καλό μήνα και καλή επιτυχία!
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από makisfz: “Κοίτα εδώ You searched for Super mario - APKMirror Redmi note3 pro” Ευχαριστώ! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλημέρα μία ερώτηση το super mario run μπορώ να το κατεβάσω από κάπου και να δουλεύει; Στο playstore δεν μου το βγάζει. Έχω την 7.4.20.xtrv σε mi5. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα χρόνια πολλά όλα καλά σε mi5 gemini! Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Καλησπέρα ερώτηση για τους κατόχους mi5 gemini. Στον κατάλογο επαφών στην επιλογή γραμμάτων δεξιά εμένα μετά το "Σ" με πετάει στα αγγλικά γράμματα στο "y". Έχει άλλος τέτοιο πρόβλημα ή μόνο στο δικό μου υπάρχει; Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Το twrp το κάνουμε αναβάθμιση ή όχι και αν ναι από που; Σε mi5. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πέρασα και εγώ την καινούργια rom 7.3.30 στο mi5 όλα καλά μέχρι στιγμής τα θέματα με τον Αυτόματο φωτισμό που δεν γυρνάει στην προ επιλογή και το θέμα με τις επαφές που στην επιλογή γραμμάτων δεξιά στο ελληνικό γράμμα Τ και μέχρι το τέλος της αλφαβήτου με πάει στο αγγλικό γράμμα "y" παραμένουν. Αυτά από εμένα συνεχίστε την καλή δουλειά που κάνετε. Στάλθηκε από το MI 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Πολύ καλό φαίνεται συγχαρητήρια!
-
ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ PLAYSTORE (ΜΙ5 GEMINI)
-
Παράθεση από georgekanapitsas: “Καλησπέρα προσπάθησα σε Μi5 gemini να περάσω την καινούργια rom 7.3.23 μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης αλλά δεν γίνεται βγάζει σφάλμα "file corrupt no md file" γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει; ” Τελικά μπήκα κατευθείαν με "volume up+ power" στο twrp και την πέρασα από εκεί όλα καλά μέχρι στιγμής. Παραμένει το θέμα στις επαφές δεξιά στα γράμματα μετά το "Σ" με πετάει στο "y" αγγλικό γράμμα επίσης το θέμα με τον αυτόματο φωτισμό που δεν γυρνάει στο φωτισμό που είναι ρυθ…
-
Καλησπέρα προσπάθησα σε Μi5 gemini να περάσω την καινούργια rom 7.3.23 μέσω της εφαρμογής αναβάθμισης αλλά δεν γίνεται βγάζει σφάλμα "file corrupt no md file" γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει;
-
καλοριζικο να είναι
-
Παράθεση από markito: “Παράθεση από georgekanapitsas: “Καλησπέρα μία ακόμη παρατήρηση σε MI5 στον κατάλογο επαφών στην επιλογή γραμμάτων δεξιά στο ελληνικό γράμμα Τ όταν το πατάω με πάει στο αγγλικό y όπως και στα υπόλοιπα παρακάτω με πετάει στα αγγλικά γράμματα. ” Τώρα το τσέκαρα στο δικό μου και με πάει κανονικά στο "Τ". Μήπως συμβαίνει κάτι άλλο? =============== Μαρ 20th 2017, 5:11pm =============== Σε εμένα από το "Χ" και κατω με πάει στο αγγλικό "s" ” Δεν ξέρω τι συμβαίνει πάντως απο το "Τ"…
-
Καλησπέρα μία ακόμη παρατήρηση σε MI5 στον κατάλογο επαφών στην επιλογή γραμμάτων δεξιά στο ελληνικό γράμμα Τ όταν το πατάω με πάει στο αγγλικό y όπως και στα υπόλοιπα παρακάτω με πετάει στα αγγλικά γράμματα.
-
Καλησπέρα και εμένα σε mi5 πρόβλημα με τον αυτόματο φωτισμό.