Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 118.
-
Σε ποιο πεδιο το κανω paste δεν εχει.
-
Παιδια ΣΟΣ μου εδωσε το ατομο που το πηρα email και κωδικο αλλα δεν μπορω μεσα απο το κινητο να συνδεθω σε WIFI τι μπορω να κανω τωρα?
-
Γιατι το ζηταει αυτο εχω βαλει και αλλες ρομ και δεν το ζηταγε.Το εχει κλειδωσει ο τυπος που το ειχε?
-
οταν παταω την 1)επιλογη μου βγαζει για να βαλω το password και απο κατω εχει σε πρασινη μπαρα activate.Θελει δηλαδη το κωδικο του κατοχου που το ειχε απο το Mi account?
-
Λοιπον φλασαρε κανονινα αλλα οταν πηγε να μπει στο MIUI 9 εβγαλε μηνυμα the device is asscociated with an existing Mi account.For security reasons you need to enter password to verify the device.ΚΑΙ εχει 2 επιλογες 1)activate the device2)open wifi settings.Τι κανω τωρα?
-
Ειναι ξεκλειδωτο
-
Δεν ξερω για το bootloader αν ειναι κλειδωμενος δεν ηταν δικο μου το τηλ το πηρα μεταχειρισμενο και ειχε εγκατεστημενη τη lineage os 15.1.Μηπως θελει το mi account του ατομου που το πηρα?
-
Ναι φιλε μου αλλα οταν το συνδεσα με το τηλ ανοιχτο οπως μου ειπες εκει το αλλαζει σε flash in recovery.Κατι πρεπει να γινεται απο τη ρομ της lineage με το usb debugging μαλλον.
-
Το αλλαζει σε flash in recovery.
-
Τωρα που το ξεσυνδεσα στο εργαλειο στο Home ξανααναφερει τα στοιχεια.Πως βαζω φωτο δεν θυμαμαι?
-
Να συνδεθω με το τηλ ανοιχτο μεσω του εργαλειου εννοεις?
-
Ναι σε FASTBOOT ειναι.
-
Ναι ολα κανονικα και απο οτι διαβασα αν ειναι σωστα περασμενοι ετσι πρεπει να αναφερει στη διαχειρηση σαν android bootloader interface.Στο εργαλειο ομως εκει που λεει find device δεν αναφερει τιποτα για τη συσκευη.
-
Ξεκινησα δεν αναγνωριζει τη συσκευη σε fastboot mode ενω πριν την εβρισκε το εργαλειο τι γινεται?Πηγα στη διαχειρηση και το δειχνει σαν Android bootloader interface.
-
Τωρα κατι αλλο να ρωτησω το κινητο κατα το boot ζηταγε κωδικο για να μπει σε λειτουργια αυτο ηταν μαλλον απο την ρομ της lineage.Λογικα ολα αυτα θα σβηστουν με το flash ετσι?Και εκει που λεει ο οδηγος flash_all bat να επιλεξω καλυτερα αυτο για να μην κλειδωσει?Γιατι λογικα πρεπει να ειναι ξεκλειδωτο για να μπορεσω μετα να περασω TWRP και την ΧΤRV.
-
Λεει ο οδηγος να μπει σε recovery λειτουργια και επιλεγουμε Connect with MiAssistant για αυτο μπερδευομαι.Που το βρισκουμε αυτο δεν το βλεπω στις φωτο?
-
Ναι πρεπει να βαλω το κινητο σε fastboot mode για να ξεκινησει το flash εχω μπερδευτει?
-
Το διαβασα τον οδηγο αλλα επειδη εχει lineage το κινητο φοβαμαι μην γινει τιποτα λαθος.Μπορεις να βοηθησεις με τα βηματα?
-
Η ρομ κατεβηκε τωρα τι κανω πως την περναω μεσω του εργαλειου
-
Κατεβαζω την fastboot που μου στειλες.