φιλε μου τον διαβασα τον οδηγο.Επειδη δεν ηξερα αν ηταν κλειδωμενος ο bootloader το πρωτο πραγμα που εκανα ηταν ελεγχος και ειναι ξεκλειδωτος.Αποριες:1)δεν ξερω αν ειναι εγκατεστημενο το twrp(δεν το εμφανιζει οταν κανουμε απενεργοποιηση εκει που ειναι και το reboot δηλαδη).2)Λεει στον οδηγο οτι πρεπει να βαλεις πρωτα την 6.10.20 για να μην υπαρξουν προβληματα την οποια κατεβασα και μετα λεει να περασεις την update η οποια ποια ειναι ομως? γιατι η τελευταια ειναι η 7.1.12.
οκ φιλε μου με ενημερωσαν τελικα αντι για αυτο πηρα το xiaomi redmi note 3 pro απο ενα παιδι και ειχε βαλει την GTV 7.3 STABLE.Θα χρειαστω την βοηθεια σου και παλι να βαλουμε την τελευταια ελληνικη 6.12.29.Απλα πρεπει να δω ποιος ειναι ο οδηγος γιατι ειναι stable αυτη που εχει τωρα και η αλλη ειναι developer.
Παιδια καλησπερα ξερει κανεις για την συγκεκριμενη συσκευη αν υπαρχει προβλημα υπεθερμανσης και γρηγορο drain της μπαταριας?Επειδη ειδα σε πολλα forum για τετοια προβληματα και θελω να το παρω σαν δευτερη συσκευη θα μου ηταν χρησιμες οι γνωμες σας.Ευχαριστω.
Να σαι καλα.Κατι αλλο τελευταιο που ηθελα να ρωτησω που διαβασα στον οδηγο σχετικα με το SUPER SU.πρεπει να κανω αναβαθμιση σε 2.78 μεσω TWRP οπως λεει η να αφησω αυτο που ειναι στη ρομ?Η ρομ ειναι roοte ετσι?
ΣΕ FASTBOOT MODE TO βαλα οπως ειπες αλλα και δινω τις εντολες του οδηγου αλλα δεν αναγνωριζει τη συσκευη λεει list of devices attach.To βγαλα απο το usb ΤΟ ξαναβαλα σε fastboot και παλι το ιδιο τι κανω τωρα?
Το κανα reboot to recovery και περιμενω να ανοιξει ειναι στο λογοτυπο ΜΙ ακομα =============== Ιαν 7th 2017, 4:06pm =============== Εχει κολλησει στο ΜΙ ΤΩΡΑ?
Ναι απο που θα κανω τα wipe που λεει? =============== Ιαν 7th 2017, 3:57pm =============== ΑΥΤΟ λες ετσι? =============== Ιαν 7th 2017, 3:59pm =============== 1) Wipe->format->yes 2) Back->Back 3) Reboot-Recovery 4) Wipe->advanced wipe->dalvik/data/cache 5) Back->Back 6) Install rom αν την έχεις σε sd card αλλιώς πας στο 7 7) advanced->adb sideload->Ελληνικός οδηγός Flash την GTV Rom μέσω εντολών adb (adb sideload method)
Ακολουθωντας τωρα τον οδηγο ειμαι στο σημειο που λεει να βαλω το TWRP 3.0.2 και το περασα μεσα στο φακελο του adb στο C:/ADB.Επισης περασα και την ελληνικη 6.12.22 και στο internal και στην sd για καθε ενδεχομενο.
Ωραια φιλε μου ξεκλειδωσε μια χαρα τωρα διαβασα στον οδηγο για την ελληνικη ρομ οτι καποιοι ειχαν προβληματα με το ΤWRP ελπιζω να μην μου κανει τιποτα.Αυριο θα προσπαθησω να την περασω να εχω χρονο.Αν υπαρξει προβλημα θα σου στειλω εδω ΟΚ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ και παλι για την βοηθεια σου καλο βραδυ!!
την china 6.7.7 για να μπορεσω να ξκλειδωσω οπως λεει και να περασω την ελληνικη 6.12.22 =============== Ιαν 6th 2017, 9:44pm =============== οκ μπηκε αλλα εχει κινεζικα τωρα για το ξεκλειδωμα?