Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 181-200 από 234.

• Οποτε το αφηνω και δοκιμαζω αυριο να του περασω?

• εκανα καθαρή εγκατάσταση και μου έβγαλε τόσο χωρίς να βάλω το radon forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17389/

• Άμα σβήσω το system δεν θα σβήστουν όλα τα αρχεία ακόμα και το zip αρχείο με το miui; Αν σβηστεί πως το περναω; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πες μου μία ποια διαγραφω Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Διαγραφω όλα και κάνω install το miui ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Είχα βάλει το 6.7.28 με καθαρή εγκαταστη όπως λέει στις οδηγίες ,όταν πέρασα twrp και μετά το 6.8.4 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ναι μάλλον έκανα λάθος στην επιλογή ,το redmi note 3 pro έχω με τα 16gb και με το radon μου βγάζει 48 χιλιάδες στο antutu και κολλάει και πολύ για κάποιο λόγο Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δοκιμασα blaze kernel και βλέπω δουλεύει καλύτερα στο κινητό από το Radon e4fabf4b003fa83104bd00b54a1fa171.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Δεν είχα backup και απλά φλασαρα την ρομ και άνοιξε όπως ήταν πριν αλλάξω το kernel Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Πέρασα το παλιό,φαίνοταν πολύ προβληματικό δεν ξέρω γιατί Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Βλέπω ότι κολλαει πιο πολύ από πριν,μήπως να περάσω καποια άλλη εκδοση Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έβαλα το radon και έκανα τις ρυθμίσεις στο kernel adiutor αλλά βλέπω κολλάει πιο πολύ και χαλαει και την μπαταρία, τι πρέπει να κάνω για να δουλέψει καλά; 88634b98da9e34f28545865aa241184b.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Να περάσω το V2.1 η κάποιο αλλο; Για να το περάσω μπαίνω στο twrp και κάνω flash το zip ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Αξίζει να βάλω radon kernel; Και αν κάνω update μου περνάει το stock και πρέπει να περάσω το radon; Από διαχείρηση μπαταρίας πως πάει ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Για όσους έχουν πρόβλημα με το μικρόφωνο και δεν τους ακούν καλά ,η λύση είναι : 1.πρέπει να έχετε root στο κινητό. 2.κατεβαζετε το root browser 3.Στο root browser πάτε στον φάκελο /system 4.Ανοίγεται το build.prop με το RB text editor 5.Ψαχνετε το persist.audio.fluence.voicecall και το αλλαζετε από true σε false 6.Κάντε αποθήκευση το αρχείο και επανεκκίνηση το κινητό . Ελπιζω να βοηθήσει κάποιους που έχουν πρόβλημα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• RE:

xristo2121 - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Παράθεση από nikostrex: “Παράθεση από xristo2121: “Άμα έχει κάποιος πρόβλημα με το μικρόφωνο και δεν τον ακουν καλά έχω βρει μια λυση ,αν θέλει κάποιος να το ποσταρω να πει εδώ και θα το ποσταρω ,και αν έχουν αρκετοί πρόβλημα τότε να το βάλουν οι developers στην GTV. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Χρήστο Μαλλον ξεχαστηκες.. Η κατι αλλο συμβαίνει.. "Ουδεν γνωρίζει" :D” Για ποιο πράγμα Νικό; Θα το ποσταρω όταν πάω σπίτι Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας …

• Άμα έχει κάποιος πρόβλημα με το μικρόφωνο και δεν τον ακουν καλά έχω βρει μια λυση ,αν θέλει κάποιος να το ποσταρω να πει εδώ και θα το ποσταρω ,και αν έχουν αρκετοί πρόβλημα τότε να το βάλουν οι developers στην GTV. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Το βίντεο μπορείτε να το δείτε εδώ vimeo.com/177895276/Snapdagon%20camera Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Έβαλα την 6.8.4 και βλέπω ότι έχει καλύτερη αυτονομία από την 6.7.28 και μπαίνει σε deep sleep το κινητό ,οπότε βαλτε την αφοβα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Ενεργοποιησε developer options,και εκεί ενεργοποιησε oem unlock και usb debugging και δοκίμασε πάλι,άμα δεν δουλέψει κάνε επαναφορά και συνδεσου με τον λογαριασμό που έχεις την αδεια Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk