Έκανα αναβάθμιση στο 7.5 και από τότε μου δείχνει στο facebook στα σχόλια τα ονόματα με μεγάλο κενό ανάμεσα τους και δεν δειχνει καν τα γράμματα που εχουν τόνους ,ξέρει κανείς πώς μπορώ να το φτιαξω ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Αφού την ρομ την περνάς στο κινητό και το φλασαρεις από το twrp. Έκανα αίτηση το σαββατο αίτηση για unlock και μου ήρθε σήμερα ,αξίζει να περάσω την ελληνική ; Από θέμα μπαταρίας πως είναι ή ελληνική ; Βλέπω πολλούς που λένε οτι τους τρώει πολύ μπαταρία Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Παράθεση από NasDriver: “εχει τύχει σε windows X32 να γίνει hard brick... οπότε καλύτερα Χ64 ννα είσαι σίγουρος.” Με την καινούργια μέθοδο unlock; Να ρωτησω ή GTV εκτός από ελληνικά έχει τίποτα παραπάνω από μία stable έκδοση ; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Δεν είναι πρόβλημα της ram νομίζω αλλά του firmware μάλλον. Ξέρω ότι χρειαζόταν 64 για το mi flash αλλά δεν νομίζω το adb να θέλει 64 εκτός αν το unlock tool θέλει Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Ότι μπορεί να είναι στο YouTube και να παίζει και μετά να κλείνει τελείως το πρόγραμμα και το κάνει και σε αλλα προγράμματα . Να ρωτησω αφού ξεκλειδωσω το bootloader ,χρειάζεται να έχω 64 bit ή μπορώ να με 32 bit για να το φλασαρω; Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
ειχε το 7.1.9.0 οταν το πηρα και του εβαλα την κινεζικη την stable και το ιδιο κανει νομιζω αλλα η κινεζικη εχει bugs γιατι μου κλεινει τα προγραμματα στο ακυρο .Η Ελληνικη εχει κατι καλυτερο; κανει καλυτερη χρηση της μπαταριας και τι παραπανω εχει απο την κανονικη; Θα βαλω και κατι φωτο απο την χρηση της μπαταριας να μου πεις αν βλεπεις τιποτα περιεργο. Screenshot_2016_06_10_19_59_21_com_gsamlabs_bbm.pngScreenshot_2016_06_10_19_59_31_com_gsamlabs_bbm.pngScreenshot_2016_06_10_19_59_41_com_miui_s…
Γεια σας πηρα το redmi note 3 pro πριν 3-4 μερες και βλεπω οτι η μπαταρια πεφτει 1% καθε 5 λεπτα περιπου με πολυ απλη χρηση(browsing,fb,messenger),ειναι νορμαλ αυτο η ειναι προβληματικη η μπαταρια?