Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 234.
-
Κανέναν τρόπο να μπορέσουμε να κλείσουμε τους ήχους από ολες τις εφαρμογές χωρίς να το βάλουμε στο αθόρυβο υπάρχει ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Στην 6.9.9.2 που είχες βγάλει δουλευε πολύ καλά χωρίς κολλήματα Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Η 6.9.15 κολλάει αρκετά σε kenzo ,ειδικά αμα εισαι σε brοwser και χρησιμοποιείς και messenger τότε κολλάει παρά πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Είναι σε κανέναν άλλον αργή η φόρτιση η μόνο σε εμένα; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έκανα καθαρή εγκατάσταση το μεσημέρι και δουλευε καλά,αλλά πριν με έπαιρναν τηλέφωνο και έλεγε τους ότι δεν είμαι διαθέσιμος και πηγα να μπω δεδομένα και δεν άνοιγαν και έπρεπε να κάνω επανεκκίνηση για να δουλέψει ,ξέρει κανείς γιατί έγινε αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Αμα είναι κλειδωμένος ο bootloader μπαίνει σε twrp; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από gkalen: “Παράθεση από xristo2121: “Αυτη είχα και είχε κρασαρισματα όταν ανοιγες μερικά προγραμματα και μετα μου έβγαζε ενα μήνυμα οτι δεν ανταποκρίνεται και μετα δούλευε κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” Μηπως την είχες περάσει πάνω από τη GTV ?? Αν όχι , μάλλον ήσουν από τους πολύ λίγους που κάτι δεν έκατσε καλά ... @alekos-ep91 Δε διαβαζεις μου φαίνεται ... Το'γραψα στο προηγούμενο ποστ , κοίτα λίγο στη προηγούμενη σελίδα. ..” Πανω απο την gtv τη…
-
Αυτη είχα και είχε κρασαρισματα όταν ανοιγες μερικά προγραμματα και μετα μου έβγαζε ενα μήνυμα οτι δεν ανταποκρίνεται και μετα δούλευε κανονικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Φαίνεται πιο γρήγορη ή 6αρα και χωρίς διάφορα προβληματα και κρασαρισματα που είχε ή 6.8.18 Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Κάτι έχει με το fg στην 6.9.9 ,μία το διαβάζει κανονικά,μια όταν ακουμπας ανοίγει απλά την οθόνη και μετά πρέπει πάλι να πατήσεις ή την ανοίγει και την κλείνει και λέει κάτι για τον αισθητήρα και μου λέει να πατήσω volume up και back.Παντως ανοίγει πιο γρήγορα. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έβαλα και εγω την ρομ και έκανα ότι είπαν οι προηγούμενοι στα βηματα 8153e940f2b37d3ec2331da5aa4eb74a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Την 6.9.9 δεν την βρίσκω,την έσβησε μήπως ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk