Πήγαινε settings ,about phone και ανέβασε φωτογραφία απο εκει.Το να καίει όσο φορτίζει είναι λογικό. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θα βάλω την global dev που έχει ελληνικά Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αξίζει το redmi 3s; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Θέλω μια βοήθεια ,θέλει ένας που ξερω να πάρει ενα κινητό στην κόρη του ,ποιο xiaomi να του προτείνω γύρω στα 130-140 ευρώ Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από venioni: “Μολις σημερα πηρα το κινητο μου redmi note 3 pro με dev global + updates αλλα εχει τα μισα σε ελληνικα, θα ηθελα να ρωτησω ειναι καλυτερα να το αφησω ετσι το κινητο μου η να κανω αιτηση για να το ξεκλειδωσω και να περασω την ελληνικη ρομ;” Άμα είναι ή official ρομ και δεν έχεις προβλήματα δεν χρειάζεται να αλλαξεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Έχεις unofficial rom και θα σου δημιουργήσει προβλήματα .Ακολούθησε τον οδηγό εδω Aλλαγή από unofficial σε official ρομ ή Ελληνική.(redmi note 3 pro) Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από demakhs: “πως μπορώ να αλλάξω και το nickname μου @osalonikios, εκτός από το avatar μου?? :rofl:” Θες να το αλλαξεις για να μην σε καταλαβαίνουμε; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Συνήθως τον βάζεις και σου λέει είναι λάθος και πρέπει να βάλεις και το captcha για να στο παρει Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόνο άμα θες να έχεις 4g από την wind πάρε το kate,αυτο με το 4g της wind δεν δουλεύει γενικά ή μόνο στην επαρχία έχει προβλημα ; Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk