Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 126.
-
Εχω κατεβάσει την stable για redmi note 2, πάω να κάνω factory reset και μου βγάζει στο τέλος unable to mount storage. Μπορώ να προχωρησω να κάνω install το zip ή υπάρχει κάποιο πρόβλημα;;
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Octaviastikos: “Παράθεση από Stavrostsik: “Έχω την τελευταία dev του @gkalen, γίνεται να περάσω από πάνω χωρίς clean install την stable του gkalen? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” οχι δεν γινεται...” Κλ.. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Έχω την τελευταία dev του @gkalen, γίνεται να περάσω από πάνω χωρίς clean install την stable του gkalen? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από takis1976: “Τα κολλήματα - επανεκκινήσεις σε RN2 όταν παίζεις με τα θέματα δεν επιβεβαιώνονται από τη δική μου μεριά, μία χαρα αλλάζει θέμα, προσαρμόζεται το θεμα κτλ. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Και εμένα μία χαρά αλλάζουν Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από sideris20250: “καλησπερα μια ερωτηση ποιο απο τα 2 μοντελα να αγορασω το redmi 3s η to redmi 3 pro και ποιο θα παρει την ωουγκατ σορρι που εγραψα εδω” Και τα δύο θα πάρουν nougat για το θέμα συσκευής δεν ξερω, οποία θες Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ok Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από K.Papaefthymiou: “Μα καλά θα πάρει το redmi 2 prime και δεν θα πάρει το redmi Note 2 prime...? Γιατί έτσι στην επ`έξω εμείς...” Εμείς δεν έχουμε πάρει ακόμα ούτε android 6, θα πάρουμε 7?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ειδοποιήσεις
Μήνυμα@MIUI_ART Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα (συγκεκριμένα στο viber) και έχω ενεργοποιήσει το autostart από την ασφάλεια αλλά και πάλι, πρέπει να είναι ανοιχτή ή εφαρμογή για να μου έρχονται οι ειδοποιήσεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@gkalen , την stable rom v8 για redmi note 2 που είχες πει ότι θα κάνεις κάποιες αλλαγές πότε θα την ανεβάσεις? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρετε πότε θα είναι έτοιμη η xtrv rom που είχε αναφερθεί σε κάποια άρθρα πριν λίγο καιρό;;
-
6.8.25 σε rn2 θα έχουμε σήμερα?? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από linuxilakis: “Επειδή διάβασα όλο το νήμα με την official cm13 τα προβλήματα είναι τεράστια.Το να την κάνεις την αυτονομία? Πας για κάνα μισάωρο Αλλά χάνεις Βασικές λειτουργίες Αλλά και ευκολίες... tapatalk & redmi note 3 pro” Ισχυει Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από Stavrostsik: “Ξέρετε αν γίνεται να κάνεις search ένα τραγούδι στο app της μουσικής? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” ??? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξέρετε αν γίνεται να κάνεις search ένα τραγούδι στο app της μουσικής? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από amalag: “Να κάνω μία ερώτηση: Αν διαγράψω την αναβάθμιση, Λήψεις, Σχόλια, θα υπάρχει πρόβλημα στην συσκευή; Στο κάτω-κάτω δεν βλέπω να χρειάζονται και πουθενά, μόνο χώρο καταλαμβάνουν. ” Το ειχα δοκιμασει αυτο που λες και είχα σβήσει κάποιες "άχρηστες" για εμένα εφαρμογες μέσω titanium backup. Τις είχα πάρει όμως ένα αντίγραφο. Το κακό είναι οτι μου έβγαζε μήνυμα κάθε τρεις και λίγο ότι η τάδε εφαρμογή π είχα σβήσει σταμάτησε: cf7697d1fa5703c090056302b2d4b6d4.jpg Στάλθηκε από το Red…
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mol: “θα περιμένω την αυριανη για το note 2 Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk” Και εγω Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ή 6.8.11 ποτέ βγαίνει? Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από dimitris: “axaxaxaxaxa O μάγειράς μας εθεάθη παρέα με έναν μεγάλο Chef, και σίγουρα κάτι μαγειρεύουν οι δυο τους. forums.xiaomi-miui.gr/index.php/Attachment/17149/” Χαχα Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Τέλεια ή miui 8 Στάλθηκε από το Redmi Note 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
[GTV-6.6.8 V8] H νέα έκδοση της Ελληνικής MIUI V8 (Alpha) ROM. (τελευτ. ενημέρωση 13/6 18:34)
ΜήνυμαΓια xiaomi redmi note 2;