Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.

• Το κακό είναι οτι δέν έχω άλλον υπολογιστή. Αν συνεχίσω και δεν έχει γίνει απενεργοποίηση ψηφιακών υπογραφών???

• Εννοείται......

• Καλησπέρα σε όλους. Εχω και καλά νέα και κακά..... Αρχίζω απο τα καλά.... 1------------------------------------------------------------------------------------ 1. Βάλε το κινητό σου σε fastboot mode (Volume- και Power) 5. Πληκτρολόγησε αυτή την εντολή στο CMD παράθυρο που θα ανοίξει: fastboot devices C:\Program Files (x86)\Minimal ADB and Fastboot>fastboot devices 181ed8967d03 fastboot 2------------------------------------------------------------------------------------ 7. Πληκτρολόγησε: fastboo…

• Για αποφυγή λαθών. Ακολουθώ αυτά τα βήματα που αναφέρεται… 1. Βάλε το κινητό σου σε fastboot mode (Volume- και Power) 2. Εγκατέστησε στον υπολογιστή σου αυτό το Tool: εδώ 3. Σύνδεσε το κινητό στον υπολογιστή 4. Τρέξε το εργαλείο που μόλις εγκατέστησες 5. Πληκτρολόγησε αυτή την εντολή στο CMD παράθυρο που θα ανοίξει: fastboot devices 6. Αν δεις αριθμούς από κάτω αυτό σημαίνει ότι το κινητό είναι συνδεδεμένο σωστά στον υπολογιστή 7. Πληκτρολόγησε: fastboot reboot , όμως μην πατήσεις enter 8. Κράτα…

• Δεν το κρύβω ότι διαβάζοντας όλα αυτά ένα δάκρυ βγήκε από τα μάτια μου. Με γυρίσατε πολύ πίσω στον χρόνο!!!! Με την σειρά μου να πω και εγώ για το mirc και από παιχνίδια το Heroes Quest 1 Δυστυχώς το 8086 μου δεν λειτουργεί πια (το νοικοκύρεψαν τα παιδιά μου) αλλά έχω ακόμα τις boot δισκέτες και original τα windows 3.1

• Και πάλι ευχαριστώ. Θα ξεκινήσω με αυτά και αν αντιμετωπίσω κάποιο πρόβλημα ενημερώνω.

• Πρώτα από όλα ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση. Το λειτουργικό μου είναι win 7 64bit με SP1 Είδα και έναν οδηγό που έχετε στο forum σχετικά : Ελληνικός οδηγός Flash Rom/Unbrick για το Redmi 3s (Land) (καμία σχέση με αυτά που μου είπαν να κάνω) και λέω να τον δοκιμάσω το βράδυ που θα πάω σπίτι αφού του κάνω μια καλή φόρτιση πρώτα.

• Καλημέρα σε όλους και καλώς σας βρήκα. Πρόσφατα αγόρασα ένα Xiaomi Redmi 3S από το internet για μία φίλη. Εντυπώσεις δεν μπορώ να πω γιατί η απογοήτευση ήταν πολύ μεγάλη αφού με το άνοιγμα είδα ότι δεν έχει Ελληνικά. Ήρθα σε επικοινωνία με το μαγαζί που το αγόρασα και μου πρότειναν να του βάλω άλλο firmware. Εχθές κατά την διάρκεια εγκατάστασης του καινούργιου firmware έγινε μια πολύ μικρή διακοπή στο ρεύμα με αποτέλεσμα να κλείσει το PC. Τώρα το κινητό δεν ανοίγει με τίποτα. Κρατώντας παρατεταμ…