Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-40 από 83.
-
Ααα μάλιστα. Βασικά τώρα είδα ότι υπάρχει ήδη. Ρώτησα για να το εγκαταστήσω, δεν εννοούσα ότι είναι άχρηστο
-
Η οθόνη γενικά είναι πολύ ευαίσθητη, σαν τσόφλι αυγού. 'Ίσως κάπου είχε μία μικρή ασυνέχεια το τζάμι και είχε δημιουργηθεί κάποιο σημείο πίεσης και έγινε αυτό.
-
Άσχετο αλλά το busybox είναι απαραίτητο; Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Και μένα για hardware θέμα μου φαίνεται. Πάντως θα μπορούσες να flashaρεις επίσημη MIUI να βεβαιωθείς ότι δεν είναι θέμα της rom..
-
Την πέρασα στο mido, όλα μια χαρά. Ότι επέλεξα από το aroma έγινε σωστά και γενικότερα κανένα πρόβλημα στη λειτουργία της rom. Χίλια μπράβο στην ομάδα!!
-
Καλημέρα guys!! Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε custom aosp (aospentended) και θέλω να flashαρω πρώτα επίσημη miui να καθαρίσει το κινητό για να προχωρήσω μετά σε εγκατάταση της ελληνικής. Ποια miui να flashαρω; official stable ή official developer? Η συσκευή μου είναι mido.
-
Ναι όντως κάπου είδα ότι όλα τα features θα ενσωματωθούν σίγα σιγά. Βασικά οι ειδοποιήσεις είναι ο μόνος λόγος που χρησιμοποιώ custom σε aosp.. Με τις fastboot images τι γίνεται; δεν έχουν ανέβει ακόμη..
-
Σε mido όλα κομπλέ. Αλλά που είναι οι ρυθμίσεις Google; δεν τις βλέπω στις ρυθμίσεις... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
TWRP 3.5.X.X για συσκευές XIAOMI
Yiannis P - - Recoveries
ΜήνυμαΒλέπω ότι για mido είναι παλιότερη η έκδοση του twrp. Αν κατεβάσω την τελευταια από την επίσημη σελίδα θα έχω πρόβλημα;
-
X IAOMI
ΜήνυμαΠότε πρόλαβες και το έσπασες;;; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από beerman63: “Έχει δοκιμάσει κανείς aosp rom η lineage?” Γενικά καλές είναι, σε όλες όμως ο φακός είναι κίτρινος και υπάρχουν μικρα θεματακια εδώ και εκεί αλλά όχι κάτι σημαντικό. Αλλά η miui είναι καλύτερη, έχει πιο πολλά features που εμένα προσωπικά με έχουν βολεψει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vaskef69: “Από 2.5 σου ήρθε ή από 2.7?” 2.5 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από vaskef69: “Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν έχουμε ακόμα αναβάθμιση σε 2.7 όταν έχουν δώσει την 2.10 σε αρκετές χώρες, μάλλον (?) σε beta (δεν μπορώ να βγάλω άκρη, ο καθένας λέει τα δικά του) και ένας δικός μας (Ελλάδα) που δήλωσε ότι την πήρε. Ξέρει κανείς τίποτα, δηλ. τι παίζει με την αναβάθμιση?” Beta είναι και πάει τυχαία σε οποιονδήποτε. Εμένα μου ήρθε η 2.10. Καμία διαφορά, ούτε προς το καλύτερο, ούτε προς το χειρότερο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Επειδή τρώγομαι με τα ρούχα μου να περάσω και εγώ την ελληνική αλλά βλέπω ότι δεν βγήκε η διορθωμένη aroma για την συσκευή μου (mido). Να βάλω λέτε την προηγούμενη ή να περιμένω καλύτερα μόλις βγει καινούργια aroma;
-
Λογικά nikel
-
Δεν έχει ραδιενέργεια το κινητό, δεν είναι πυρηνική βόμβα :p. Κύματα είναι και επειδή είναι υψηλής συχνότητας δεν διαπερνούν εύκολα τους ιστούς ώστε να κάνουν ιδιαίτερη ζημιά. Και πάλι και να το κλείσω το WiFi στο κινητό, κανονικά θα έπρεπε να κλείνω και το ρούτερ και να λέω και στους γείτονες να κλείνουν τα δικά τους :p. Αν ζεις σε πόλη δεν την γλιτώνεις την ακτινοβολία, είναι παντού... Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
RE: RE:
ΜήνυμαΠαράθεση από mula: “Παράθεση από Yiannis P: “Εγώ προσωπικά το wifi δεν το κλείνω ποτέ ούτε το βράδυ. Και έχω τα πάντα από τοποθεσία ανοιχτά, υψηλή ακρίβεια δηλαδή και συνέχεια σάρωση στο wifi. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk” Ετσι το λειτουργώ και εγω. Ποσο on screen time εχεις?” Αν δεν χρησιμοποιώ πολύ 4g περίπου 12 ώρες. Αν χρησιμοποιώ 4g 8-9. Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk