Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 124.
-
Χίλια συγγνωμη, που ποστάρω εδω αλλα δεν ξερω που να το στείλω (και το thread της ROM που έχω, κλείδωσε). Πως κάνω exclude μόνο το SuperSU απο τα αυτόματα update? Δηλ. θελω να γινονται ολα update εκτος απο αυτό. Μαρκαρα στο Play Store SuperSU να μην κάνει αυτόματη ενημέρωση και οταν ξαναζητησα "Οι εφαρμογές μου" το εμφάνιζε! Χθες εκανα update ενα-ενα για να μην γινει πατάτα...
-
Παράθεση από sideris20250: “oi ασπρες γραμμες δειχνουν οτι το σημα ειναι φουλ αν δεν ειχε σημα θα ηταν στο μαυρο χρωμα ” To ότι εχεις full σημα, δεν σημαίνει οτι δεν παιδέυεται να το πιάσει. Αν lockαρεις σε κεραια που ειναι πχ 2 Km αντι στα 500μ, το κινητό: 1 .Θα εκπέμψει στα μεγιστα mW για να πιάσει την κεραία 2. Λογω του (1) η μπαταρία θα εξαφανίζεται. Δοκίμασε να το γυρίσεις σε 2G να δεις αν και τότε τρωει την μπαταρία πχ.
-
Παράθεση από Thracia: “Με 2 σιμ όμως και με δύσκολο σημα δικτύου ” Ακριβώς αυτό θα έλεγα!
-
Να ξεκαθαρίσω κάτι. Δεν έγραψα αυτα που εγραψα γιατι διαμαρτύρομαι για τις Developer. Οι Developer είναι για testing τελεία και παύλα. Ο ορισμός στην ανάπτυξη λογισμικού αυτό ακριβώς σημαίνει. Και μάλιστα θα έλεγα ότι για Developer ειναι τοσο πετυχημένες που μπορει να θεωρηθουν και σχεδόν stable!. Απλά μια σκεψη έκανα για βελτίωση οδικού χάρτη
-
Τροφή για σκέψη: Παρατηρω τα τελυταία updates της Xiaomi και τις σχετικές ROM που παράγουν τα παιδιά εδω, τα συνδυάζω με τα σχόλια όλων αυτών που δοκιμάζουν της ROM και εχω συμπεράνει τα εξης: Εδω και 3 releases ουσιαστικά η Xiaomi δεν εχει αλλάξει και πολλά. Τα αντικρουόμενα που διαβάζω (εχω λιγη μνημη, τωρα εχει πολλη μνημη, αργει, δεν αργει, εχω μπαταρία, δεν εχω μπαταρία κλπ) θεωρω οτι δεν εχουν σχεση με τις ROM καθαυτό αλλά το πως "κάθονται" στο κινητό (εκτιμώ ότι με το που κάτσει όποια ROM…
-
Και στο μεταξυ ο συγχρονισμός αρχισε να δουλεύει....! Το μόνο που άλλαξε είναι ότι ακολούθησα το παρακάτω νήμα: Ασφαλή προς αφαίρεση system apps (Debloat mod) εχοντας εγκαταστήσει το ROM Toolbox Lite και απενεργοπoιώντας ενα σωρο εφαρμογές της Xiaomi!
-
Παράθεση από bzanios: “Παιδιά εγώ δεν μπορώ να πω το ίδιο. Στο Redmi Note 3 συνεχίζουν οι αποσυνδέσεις του Bluetooth και η κατανάλωση μπαταρίας συνεχίζει να είναι αυξημένη. Να φανταστείτε ότι με τις εκδόσεις πριν τον Αύγουστο το κινητό μπορούσε, με την χρήση που του κάνω, να βγάλει 4-5 ημέρες. Τώρα με το ζόρι 1-1,5. Το παράξενο στην όλη υπόθεση της κατανάλωσης είναι ότι ακόμα και σβηστό μπορεί να χάσει 4-5% ” Θεωρώ ότι αφού και σβηστό χάνει μπαταρία, δεν είναι θέμα ROM, αλλά ότι έχει χαλάσει η μ…
-
Τελικα μετα απο σχεδόν 2 εβδομάδες χρησης της 6.11.17 μπορω να πω οτι ειναι super, τόσο super που μπορεί να μην βάλω αλλη! Αν μου λέγατε πως να αφαιρέσω και τα κινεζικα "Βιντεο" και "Μουσική" θα ηταν τέλειο!
-
Παράθεση από linuxilakis: “Είναι το optimization της miui που το κάνει αυτό αλλά και η μαγεία του διότι δεν αφήνει τίποτα σχεδόν να λειτουργήσει αυτόματα... Μπόρεις να απενεργοποιήσεις το miui optimization απο τα develepor options στα settings αλλά μετά μπορεί να έχεις θέματα σταθερότητας και μεγαλύτερης κατανάλωσης της μπαταριας. Όσο για τον nova που τον έχω λειτουργεί άψογα με μοναδική εξαίρεση ότι για να αλλάξεις wallpaper και να τον πάρει σωστά θα πρέπει να μπεις στο miui launcher να το περά…
-
Κατανοητό! Αυτο που δεν καταλαβαίνω ειναι αν η αδυναμία συγχρονισμού (εκανα reboot και τα δειχνει κανονικα, αλλα δεν ειναι λυση κάθε 1-2 μερες ενα reboot...) είναι θεμα MIUI ή υλοποίησης Android 6.0 από την Xiaomi.
-
Παράθεση από Obiwan: “Εκανα σημερα το πρωι update, Play store και δεν ξερω..θα το παρακολουθήσω 2-3 μερες (κατι παντα βγαινει σε αυτο το διαστημα) και θα σου πω ” Καλημέρα, το Play Store ακόμα αρνείται να συγχρονίσει απο μόνο του είτε σε wifi είτε σε δεδομένα κινητής. Επίσης για κάποιο μαγικό λόγο ο συγχρονισμός άλλων εφαρμογών πάλι πρέπει να γινει απο τις εφαρμογές....καταντάει λιγο σπαστικό. Υπόψη οτι δεν ειμαι συνδεδεμένος με το Mi Account (και ουτε πρόκειται...) Ερωτηση: υποθέτω μπορώ να βάλ…
-
Παράθεση από maelko: “Φίλε τώρα που απενεργοποιησες τη βελτιστοποίηση MIUI είδες να διορθώνεται το πρόβλημα με τις ειδοποιήσεις ενημερώσεων του playstore; Έρχονται κανονικά τώρα; Σε ρωταω επειδή εμένα δουλεύει ο αυτόματος συγχρονισμός αλλά δεν μπορώ να λάβω ειδοποιήσεις ενημερώσεων του playstore. Τώρα απενεργοποιησα κι εγώ τη βελτιστοποίηση MIUI αλλά δεν έχω λάβει ακόμα ειδοποιήσεις. Ή μόνη διαφορά που είδα είναι στους λογαριασμους. Τώρα πλέον εμφανίζονται όλοι οι λογαριασμοί εφαρμογων: Facebook…
-
H μπαταρία κρατάει καλύτερα από τις προηγούμενες εκδόσεις, αν συνυπολογίσουμε ότι φόρτισα Δευτερα πρωί, είναι ακόμα στο 43%, έχοντας κάνει ένα update, 4 reboot, ανενεργή (από χθες) η εξοικονόμηση και πειράζοντας λίγο τα developer options ώστε να κρατάει παραπάνω διεργασίες παρασκηνίου! Επίσης επιτέλους συγχρονίζει σωστά και μόνο του. Έφταιγε η βελτιστοποίηση MIUI. Εύγε λοιπόν στους developers
-
Παράθεση από apostolisni: “στις ρυθμισεις του playstore το auto-update apps τι επιλογη το χεις; ” Μονο μεσω Wifi. Σημερα όμως ημουνα μονο με Wifi στην δουλειά!
-
@apostolisni Εχει γουστο....να φταιει αυτο που δεν κάνει sync. Εψαξα λίγο και βρηκα το παρακάτω: [GUIDE] [MIUI7] [MIUI8] Battery & Multi-… | Xiaomi Redmi Note 3 Κα κάπου λέει "....Background apps cannot sync data." οταν έχεις "MIUI Optimization Enabled" σε v7. Επειδη κάτι μου λέει οτι η 8 το εχει κληρονομήσει, το απενεργοποίησα. Συγχρονισμός on demand εγινε! Θα το παρακολουθώ και θα σας πω!
-
Παράθεση από knight666: “@gkalen Καλημέρα φίλε μου. Γνωρίζεις γιατί απενεργοποιείται ο αυτόματος συγχρονισμός από τις ρυθμίσεις στο kenzo; ” Ουτε εμενα δουλεύει ο αυτόματος συγχρονισμός, παρόλο που ο σχετικός διακόπτης ειναι ΟΝ. Κα το Google Play δεν μου προτείνει update και ας υπάρχουν ενα σωρό. Τα ιδια και στο 6.11.3 Επίσης παρατηρησα ότι παρόλο που μπροστα απο εναν λογαριασμό εχει τα 2 κυκλικα βελάκια του συγχρονισμού, οταν τα πατάω δεν κανει τιποτα και με βαζει στις λεπτομέρειες όπoυ πάλι τα…