Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 101-120 από 124.
-
Παράθεση από sv7bzf: “Καλημερα,στο ρυζακι μου όλα τέλεια και το έχω τρελάνει ...είναι εργαλείο της καθημερινής χρήσης ....πάει πολύ καλύτερα από όλες της ROM που έχω βάλει μέχρι σήμερα πάνω από 100 (από το 2013 )Ευχαριστώ σ όλους.Θ επανελθω για της άλλες συσκευές είμαι στο στάδιο των δοκιμών. ” Θα συμφωνήσω και εγω... Το μόνο "κουφό" που εγινε ηταν μια επίμονη πονηρη ( ) διαφήμιση που πετάχτηκε μόλις έτρεξα το application του forum. Η διαφημιση lockare την εφαρμογή και έπρεπε να την κανω kill απ…
-
Καλημέρα, νομιζω εχει ξαναειπωθει..οταν βγει η κανονικη XTRV θα μπορέσουμε να κάνουμε uninstall της Κινέζικες εφαρμογές π.χ. Μουσική και Βιντεο? Παρεπιπτόντως τα κινεζικα στα Θεματα, μια χαρα αφαιρέθηκαν με το fix.
-
Μπήκε...Πρωτη άποψη:..Super...! Πολυ καλύτερη απο την 6.10.20..Ευγε......
-
Παράθεση από sioannis: “το επέτρεψε δουλεύει, πάντα δούλευε άπλα θέλει κόλπο την ωρα που σου πετάει το επέτρεψε γυρνάς το κινητό πλαγιαστά για να γυρίσει η οθόνη και όταν μεγαλώνει η εικόνα δουλεύει δεν ξέρω αν κατάλαβες. ” Και ομως δούλεψε..έλεος όμως... ετσι....? Σε ευχαριστώ φίλε!
-
Περασα και εγω την (σωστη ΒΕΤΑ) και οντως εμφανίστηκε το Power Menu, το XTRV στο About..., βλέπω Αλμπουμ κλπ Μεχρι τωρα δεν εχω δει πρόβλημα, δεν εχω δει και κάποια ιδιαίτερη διαφορά πλην ισως βελτίωση στην απόδοση..πχ δεν κανει πια refresh οταν κάνω Back στο Desktop. Οτι πρόβλημα όμως είχα, έχω ακόμα. Πχ στον FX explorer οταν τον ανοίγω (και σε άλλες εφαρμογές πχ Office), παλι μου ζητάει permission να δει την SD (που δεν εχω...). Tο "Επίτρεψε" δεν δουλεύει, δουλεύει μόνο το "Απέρριψε". Φυσικά δ…
-
Με την 2η προσπάθεια (οχι factory reset) πλεον εχω πρόσβαση στο Αλμπουμ και στο file explorer. Το "About" ειναι όπως και πριν. About.JPG
-
done.JPGinstalling.JPG
-
Ναι, αλλα παραπάνω ειπώθηκε οτι δεν χρειάζεται factory reset. Επίσης το ίδιο λέει και ο οδηγός σε αυτο το σημείο xiaomi-miui.gr/community/index…?postID=127359#post127359 οταν πας απο Dev --> Dev, οτι δεν χρειάζεται factory reset Επίσης οταν πατάω το Power, δεν μου εμφανίζει "Recovery" , οπότε μπηκα με Vol+ και Power
-
Παράθεση από MIUI_ART: “Στο σχετικά με το τηλέφωνο στην έκδοση MIUI τι σου λέει ” Γκρρ..δεν μπορω να μπω ουτε στο Αλμπουμ ουτε στο File Explorer γιατι δεν με αφηνει να δωσω δικαιώματα..μονο απορρίπτει (νομιζω ειναι γνωστό αυτο...) οποτε δεν μπορω να κανω upload screenshot. Εχουμε και λέμε: - Android 6.0.1 MMB29M (αναμενόμενο "λαθος" αυτό) - MIUI 8.1 xiaomi-miui.gr GTV-6.10.20 | Developer - kernel 3.10.84-perf-g33518d7
-
Μπηκε μια χαρα...πως φαινεται οτι ειναι η XTRVbeta1?
-
Ok..Φορτώνει τώρα και θα σας πω σε λίγες ωρες, αφού την δοκιμάσω λίγο.
-
Είμαστε σιγουροι οτι η νεα XTRV ΒΕΤA για KENZO είναι σωστή? Βλεπω ίδιο versioning και ιδιο μεγεθος με την GTV Dev EDIT: Στο mail, μου ηρθε το σωστο link, αλλα στην 1η σελίδα αυτο του νηματος, το "Αναβληθηκε" αντικαταστάθηκε με την υπάρχουσα GTV (non XTRV)
-
Καλησπέρα, εχω το RN3 Pro με GTV 6.10.20 Dev. Δεν εχω SD. Γενικά για την χρήση που κάνω είναι μια χαρά (2 SIM, κλήσεις, SMS και λίγο Internet) πχ. μπαταρία 3 μέρες! Υπάρχουν όμως και κατι ενοχλητικά (γνωρίζω οτι εχει θεματάκια αλλά δεν ξερω αν τα παρατήρησαν και οι υπόλοιποι): 1. Οταν είμαι πχ στις Ρυθμίσεις και πατάω Back (αλλα γενικα όταν πατάω back) το κινητό δείχνει το rotate δαχτυλίδι (σαν να κανει refresh) και μετα με πάει στο πχ. Desktop. Δηλ καθυστερεί για λίγο 2. Υπάρχουν ενα σωρο κινέζ…
-
Λοιπόν..τελικα..εκανα αν λαθος και παταγα Volume αντι για Volume- Εγκατέστησα τελικά την GTV-6.10.20 Dev και ομολογώ ότι ειμαι εντυπωσιασμένος. Μπηκε και στα δίκτυα κινητής και από τις 2 SIM, οπότε πριν που δεν μπορούσε εφταιγε η China Dev. Συγχαρητηρια για το πολυ γρηγορο support και την πολυ καλή δουλειά! Ερωτηση: ενημερώσεις GTV κλπ, γινονται απο το "Ενημερώσεις συστήματος" ή πρεπει να βαζω ROM κάθε φορά?
-
Γεια σας, ξεκίνησα την διαδικασία και ενω είδε το κινητο με adb devices, εδωσα adb reboot edl, και αναβοσβήνει το κόκκινο λαμπακι στο κινητό (μεχρι εδω καλα). Ομως το PC αρνείται να δει το κινητο και δεν εγκαθιστά τον Qualcomm driver. Θελω να κάνω restart το PC, αλλα πρωτα να βγω απο το mode που βρίσκεται το κινητό. Πως το βγαζω απο αυτό το mode?