Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 1-20 από 79.
-
φιλε μου George Kaggelaris το τηλ το πηρα με ξεκληδοτο μπουλναντερ και δεν εχω κωδικο μηπως μπορεις να με βοηθησεις πως το κανω ?
-
πως το ξεκλειδωνο φιλεμου?
-
παιδια σε kenzo την περασα με factory reset και κολησε ολο το τηλ ουτε ο υπολογυστης δεν το διαβαζει ενω οταν το βαζω στο ρευμα αναβοσβηνη κο κοκκινο λαμπακι συνεχεια παρολο που το ειχα φορτησμενο
-
καλη τύχη σε ολους
-
κατεβηκε περαστικε και όλα δουλεύουν τέλεια σε redmi note 3 pro
-
δωστε βοηθεια στους γερους μπηκα στο mi acount παταω στην εικονα για να ψηφισω?
-
2 φορες μου κολησε το κινητο ενα mi3 και εχτες το redmi note3 pro και τις 2 φορες η ομαδαρα με βοηθησε και τα εφερα παλι σε λειτουργια εχω να πω ενα μεγαλο ευχαριστω και αυτος ειναι ο λογος που δεν θα παρω αλλο τηλ, εκτος xiaomi EXOYME THN ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ
-
ευχαριστω και παλι πολυ παω για υπνο τωρα γιατι το αστερι πρεπει να λαμψει στις 4και 45
-
ΤΟ ΞΕΡΩ γιαυτο εδω και 3 χρονια πεδευομαι καθε βδομαδα και μην με παρεξηγεις αλλα δεν τα κατεχω και καλα
-
μπηκα beta χιλια ευχαριστω εισαι θεος Τωρα περναω απο πανω την καινουρια η θα εχω παλι προβληματα?
-
και μετα instal ?χωρις τιποτα αλλο?
-
για πες μου τωρα την κατεβαζω την rom ston ypologisth πως την περναω στο τηλ?
-
οκ το βλεπω τωρα ευχαριστω
-
και πως την περναμε αυτη αφου δεν διαβαζει ο υπολογιστης το τηλ?
-
κολησε στο mi πηγα να την περασω με τον οδηγο Ελληνικός οδηγός αναβάθμισης από Android 5.1.1 σε Marshmallow 6.0.0 για το redni note 3 pro και τελος Αν υπαρχει καποιος να βοηθησει εχει καλος γιατι ειμαι και σε κρισιμη ηλικια των 45 που δεν εχω και υπομονη
-
λοιπον παιδια τα καταφερα το κινιτο κολισε στο mi πηγα να περασω την νεα rom και τελος Εχω το redmi note 3 pro υπαρχει καποιος απο περιστερι να βρεθουμε να με βοηθησει?
-
οκ σας ευχαριστώ πολυ
-
το βρήκα θέλει λέει να βάλω αγγλικά να το φτιαξω και μετά πάλι ελληνικά .Πιάσε το αυγό και κουρευτο .