Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-10 από 10.

• Xiaomi Redmi Note3 Pro - Help

barka - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

πριν απο λίγο ηρθε το κινητο στα χέρια μου, το πάτησα να ανοιξει, φόρτισε ετρεξε το logo και κάτω που γράφει power by android, και στην συνέχεια εκλεισε και αναβόσβηνε πάνω κόκκινο λαμπάκι, σε δευτερη προσπάθεια να το ανοιξω δεν έκανε κάτι, τωρα το έχω σε φόρτιση κανα 15λεπτο και δεν δειχνει κάν οτι φορτίζει ωστε να αναβοσβήνει το κοκκινο λαμπάκι...

• Xiaomi Redmi Note3 Pro - Help

barka - - RedMi Note 3 PRO (Kenzo)

Μήνυμα

Καλησπέρα στο forum, φιλαράκι μου μέχρι και πριν 3-4 μήνες χρησιμοποιούσε το xiaomi redmi note3 pro, αγορασμένο απο Ελλάδα, την περιοδο που του χάλασε ήταν φαντάρος οπότε και δεν το κοίταξε και το άφησε, και επειδή εγώ χρειάζομαι ένα δεύτερο τηλέφωνο είπα να δω τι μπορώ να κάνω με το δικό του [πολύ μεγάλη εισαγωγή έκανα] το κινητό του, μου είχε πει ότι είχε κλατάρει απο μπαταριά και δεν κράταγε καθόλου την τελευταία περιοδο πριν του κλείσει εντελώς, και πως επίσης δεν φόρτιζε, πριν που το δοκίμα…

• Μάλλον είμαι για άλλη μπαταρία

• Καλημερα. Μόλις ξύπνησα και είδα ότι από χθες το βράδυ κόλλησε στο 92% μέσα σε δύο λεπτά έπεσε από 92% στο 60% χωρίς να τρέχει τίποτα....

• Χαιρετώ όλο το forum, πριν ένα μήνα το κινητό μου πέθανε (διαλύθηκε εντελώς η οθόνη καιι το σασί της συσκευής στραβωσε)...οπότε εκατσα έψαξα οθόνη και πλαίσιο μαζί και τα παράγγειλα.... Μετά από ένα μήνα ήρθαν και προχθές βλεπωντας κάτι βίντεο ακόλουθωντας πιστά τα βήματα η μεταμόσχευση πέτυχε... Το πρόβλημα είναι ότι εδώ και δύο μέρες παρουσιάστηκε το εξής θεμα με την μπαταρία..αρχικά να αναφέρω ότι το κινητό κλείνει σχεδόν δύο χρόνια οπότε η επίδοση της μπαταρίας είχε πέσει αλλά όχι τραγικά δη…

• Μικρό εγκεφαλικό

barka - - RedMi Note 4/4X (Nikel)

Μήνυμα

Οπότε παλικάρια για να στρώσει τι να κάνω? Reset ή να περάσω άλλη ROM?

• Μικρό εγκεφαλικό

Μήνυμα

• Μικρό εγκεφαλικό

Μήνυμα

Καλησπέρα σε ολη την κοινότητα, χρήστης xiaomi redmi note 4 (10πυρηνο, 3GB RAM, 32 αποθηκευτικό χώρο) αγορασμενο από εξωτερικό και συγκεκριμένα από τον Μάιο του 2017 όλα καλά τους πρώτους μήνες χωρίς κάποιο θέμα πίστευα ότι είχα κάνει μια σωστή αγορά αλλά πλέον αρχίζω και απογοητεύομαι γιατί οι επιδόσεις του κινητού μέσα σε 1.5 χρόνο πέσαν ραγδαία. Το συγκεκριμένο κινητο οι χρήσεις του είναι Facebook, Instagram , YouTube και κάνα Clash Royale. Το θέμα είναι ότι πλέον κολλάει το κινητό του θανατα…

• καλησπέρα σε όλο το forum..χθες το βράδυ παρατήρησα ότι ξαφνικά μου ερχόταν οι ειδοποιήσεις του messenger σε μορφή bubble χωρίς να χω πειράξει κάτι εγώ μιας και δεν πειραματίζομαι πολύ με το redminote 4... έτσι σήμερα διέγραψα το messenger αλλα οταν πήγα να το εγκαταστήσω μόλις το άνοιξα είδα οτι δεν είναι η version που είχα....μήπως γνωρίζει κανείς πως μπορω να κάνω install την μαμά εκδοση του messenger για το redmi note 4 που ειχα οταν πρωτοανοιξα το τηλέφωνο και αν μπορω να την βρω στο play s…

• καλησπέρα σε όλους καινούριος στο φόρουμ, είναι το πρώτο μου android κινητό μιας και αρκετά χρόνια ήμουν χρήστης του iphone 4s. χθες παράγγειλα το Xiaomi Redmi Note 4 4G Phablet - INTERNATIONAL VERSION 3GB RAM 32GB ROM BLACK τι πρέπει να προσέξω μόλις παραλάβω το κινητό στα χέρια μου ?? και κάτι ακόμη τι διαφορά έχει η global από την international?? αν υπάρχει ήδη υπάρχων θέμα παρακαλώ να μου δώσετε κάποιο link. Καλό απόγευμα