Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-28 από 28.
-
Καλησπέρα παιδιά!! Πρόσφατα αγόρασα το Xiaomi Redmi note 8/ Global version. Μπήκα στο σάιτ της Xiaomi και είδα ότι στην Global version έχει την ενημέρωση 11.0.8.0 ενώ εγώ έχω την 11.0.4.0. Κατεβάζω το αρχείο στον υπολογιστή κανονικά και περνάω το αρχείο στο κινητό. Πατάω επιλογή πακέτου ενημερώσεις και μου βγάζει σφάλμα επαλήθευσης. Απ' ότι πρόσεξα έχω την ινδονησιακή rom και όχι την Global...πως μπορώ να το αλλάξω σε Global version ;; Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !!
-
- Καλησπέρα παιδιά ! Πρόσφατα αγόρασα το xiaomi redmi note 8. - Μπήκα σήμερα στο σάιτ της Xiaomi και είδα ότι στην global version υπάρχει η ενημέρωση 11.0.8.0 ενώ εγώ έχω την 11.0.4.0 - Κατέβασα το αρχείο κανονικά, το πέρασα στο κινητό αλλά μου βγάζει σφάλμα επαλήθευσης. - Παρατήρησα ότι έχω την ινδονησιακή rom και όχι την global. - Μπορώ να το αλλάξω ;; Αν ναι, πως ;; - Ευχαριστώ πολύ !!
-
MIUI 10 Global Beta Rkm
ΜήνυμαΌλα οκ..ξανά κατέβασα την ενημέρωση απο το site της xiaomi και τη πέρασα σοτ κινητό...όλα λειτουργούν άψογα για την ώρα...εάν ξανά προκύψει κάποιο πρόβλημα θα σας πω. Ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σας !
-
MIUI 10 Global Beta Rkm
ΜήνυμαΜου εμφανίζει αυτό εδώ το μήνυμά όταν πάω να κάνω την ενημέρωση...γιατί ;;
-
MIUI 10 Global Beta Rkm
ΜήνυμαΔεν βρίσκω κάπου τον οδηγό για να flashαρω τη ROM
-
MIUI 10 Global Beta Rkm
ΜήνυμαΑυτη τη ROM έχω
-
MIUI 10 Global Beta Rkm
ΜήνυμαΚαλησπέρα guys ! Ενδιαφέρομαι να κατεβάσω το MIUI 10 ( Beta/ Global version) , αλλά είμαι λιγάκι άσχετος από αυτά...μπορείτε να με βοηθήσετε ;! Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων !