Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-7 από 7.

• ευχαριστώ πάρα πολύ! Με βοήθησες! Καλή συνέχεια σε όλους!

• Geanto, είσαι σωστός, ευχαριστώ, μόλις πέρασε με αυτήν που πρότεινες. Τώρα βάζω την hennessy xtrv stable 9.2.2.0. Απλά φοβήθηκα να κάνω wipe data και format την προηγούμενη που είχα γιατί τo rom file φοβήθηκα μη το χάσω. Έκανα καλά ή να το ξανακάνω από την αρχή;

• Είναι το xiaomi redmi note 3 MTK, το είχα πάρει από έξω. Μάλλον Κίνα.

• δε φορτώνει η twrp Redmi Note 3

ensgr - - RedMi Note 3 (Hennessy)

Μήνυμα

Ευχαριστώ, έχω δοκιμάσει τις twrp_rolex_3.2.1-0_arwma.img twrp_hennessy_3.1.1.0_miui-hellas twrp_land_3.2.1_X_arwma Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ σαν δικό μου λάθος στη διαδικασία είναι που όταν την πέρασα την πρώτη φορά την twrp (μου είπε όλα καλά) αλλά δεν έδωσα την εντολή reboot από το cmd.

Μήνυμα

μάλιστα, ορίστε το output C:\adb>fastboot flash recovery twrp_hennessy_3.1.1.0_miui-hellas.img target reported max download size of 134217728 bytes sending 'recovery' (12728 KB)... OKAY [ 0.580s] writing 'recovery'... OKAY [ 0.228s] finished. total time: 0.809s Μήπως δεν είναι το σωστό twrp version? Ευχαριστώ

Μήνυμα

Καλημέρα σας! Καταρχάς συγγνώμη γιατί δεν κατάλαβα ακριβώς τι σημαίνει το "άνοιγμα νήματος" , ελπίζω να είναι το σωστό. Θέλω λίγη βοήθεια, Έχω το Redmi note 3 (MTK). -Του έβαλα official dev και με το miui unlock tool το ξεκλείδωσα. -Έβαλα την xtrv greek rom που ήθελα στη συσκευή, το adb, το twrp και έτρεξα τις εντολές. Έπειτα του έδωσα το fastboot reboot με το vol+. Όμως, βγαίνω πάντα στην οθόνη που δείχνει το καλώδιο usb να συνδεθεί στο κινητό. Είναι Συνημμένο. Μπορείτε να με βοηθήσετε; Κάνω κά…

• Ποιο Mi4 να επιλέξω;

ensgr - - Mi-4 (Cancro)

Μήνυμα

Καλησπέρα, δε ξέρω αν βρήκες απαντήσεις σε αυτά τα ερωτήματα. Θα σου πω τι αγόρασα για εμένα χωρίς να δώσω πολλά χρήματα. To mi4 3G, 3Gb Ram. Αυτό το μοντέλο είναι value for money, η μνήμη του χρειάζεται και του δίνει αέρα. Το 3G κρατάει περισσότερη μπαταρία από το 4G και επιπλέον φτάνει περίπου τα 16Mbit download. Τι να τα κάνεις τα παραπάνω; Το ότι θα φορτώνει το youtube 2sec πιο γρήγορα ή μία σελίδα 0.5, δεν μου κάνει διαφορά. Ούτε σπίτι μου με την aDSL δεν έχω τόσα