Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 1-9 από 9.

• τελικά εντόπισα το πρόβλημα τυχαία, ήταν το καλώδιο της κεραίας. Είχα πάει να αφαιρέσω την μπαταρία και καταλάθος το ξεκούμπωσα απ την μητρική και δεν το είχα πάρει χαμπάρι. τέλος καλό όλα καλά και έβαλα και την σωστή ρομ που βαριόμουν να ασχοληθώ πριν. Ευχαριστώ την ομάδα!

• μόλις διαπίστωσα ότι μόλις βγω σε εξωτερικό χώρο το κινητό δουλέυει κανονικά, σαν να μην είναι δυνατό το σήμα εντός κτιρίων. το οποίο δεν οφείλεται σε έλλειψη σήματος αλλά στο κινητό. μπορεί να βοηθήσει στην αναγνώριση του προβλήματος αυτό?

• ευχαριστώ πολύ, θα πάω απο κει!

• Λάρισα/θεσσαλονίκη βρίσκομαι. υπάρχει τρόπος να κάνω κάποιο check για να διαπιστώσω που οφείλεται το πρόβλημα?

• ναι μέσα στο κινητό έχω μία ελληνική και μία αγγλική κάρτα. και όταν δουλεψαν χθες δούλεψαν μαζί. μόλις πέρασα την hennessy_images_V9.6.1.0.LHNCNFD_20180620.0000.00_5.0_cn η οποία είναι official cn stable και πάλι δεν έχω σήμα. λες να είναι θέμα κεραίας? και αν ναι κατά πόσο εύκολο είναι να αντικατασταθεί είτε από μένα είτε από τεχνικό? αξίζει ή καλύτερα καινούργιο κινητό?

• επειδή οι γνώσεις μου σταματάνε κάπου εδώ, αν υπήρχε θέμα hardware θα αναγνώριζε τις κάρτες? γιατί εμένα τις αναγνωρίζει απλά δεν κάνει σύνδεση με δίκτυο

• το δοκίμασα και όταν βάλω επιλέξω στο "preferred network type" -> "prefer LTE" εντομίζει τα 4G δίκτυα της cosmote kai vodafone στα οποία αν επιλέξω να κάνει register βγάζει μήνυμα "can't connect to this network at the moment. try again later" . όταν πάλι επιλέγω "preferred network type" -> "prefer 3G" δεν εντοπίζει τίποτα. σκέφτομαι να περάσω την official stable rom για hennessy αλλά δεν ξέρω που θα την βρω. υπάρχει λινκ? πιστευεις θα βοηθήσει?

• δεν δοκίμασα αλλά θα το κάνω. το περίεργο είναι ότι σήμερα το απόγευμα, βγήκα απ το σπίτι και ξαφνικά έπιασε σήμα, αλλά όταν ξαναμπήκα σε κλειστό χώρο το σήμα χάθηκε. δείχνει δηλαδή σαν ασθενές σήμα και υποθέτω να οφείλεται σε ασθενές σήμα λόγω κάποιων ρυθμίσεων. μήπως ξέρει κάποιος να βοηθήσει σε αυτήν την περίπτωση??

• Γεια χαρά στην παρέα, έχω εδώ και μερικές μέρες πρόβλημα με το κινητό μου (xiaomi redmi note 3 mtk) και προσπαθώ να το λύσω. έχω κάνει αρκετές φορές flash την συσκευή αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε. λοιπόν να αναφέρω τι έχω κάνει: επιτυχές ξεκλείδωμα bootloader flash με την έκδοση developer chinese έκδοση hennessy_images_8.4.26_20180426.0000.00_5.0_cn εγκατάσταση της ελληνικής έκδοσης xiaomi-miui-hellas-5.0_hennessy_V9_XTRV_8.4.19.zip ωστόσο ενώ το κινητό αναγνωρίζει την sim card καθώς και τον αριθ…