Παράθεση από NasDriver: “Κατέβασε από εδώ τις δύο fastboot που υπάρχουν --> Xiaomi MIUI Official Forum Και δοκίμασε με τα αρχεία που έχουν μέσα ” Τις δοκίμασα. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δεν γίνεται τίποτα.
Παράθεση από theopan: “Παράθεση από nasosto: “Έφτασε... ” Άναψε το bluetooth και δες ξανά τι γράφει στην "Κατάσταση">"Διεύθυνση bluetooth". ” Δεν ανάβει δυστυχώς...
Παράθεση από NasDriver: “Έχεις modem κανονικά...ίσως εάν δοκίμαζες να περάσεις εκ νέου μόνο το modem, (NON-HLOS.bin) ” Ωραία, αλλά δεν έχω ιδέα πώς να το κάνω...
Παράθεση από makis1024: “[GUIDE] How to change MAC Address (mido/nike… | Xiaomi Redmi Note 4 ” Κι αυτό το δοκίμασα Μάκη, την πρώτη μέθοδο. Τη δεύτερη δεν την κατάλαβα...
Έχω φλασάρει καμιά εικοσαριά ρομ. Κινέζικες, Ελληνικές, Αφρικανικές, Global, διαστημικές, τίποτα. Η Mac address εκεί μουλαρωμένη. Wifi και bluetooth νεκρά...
Μετά την άοκνη βοήθεια του NasDriver, τον οποίο και δημόσια ευχαριστώ, συνδέθηκα στον λογαριασμό μου mi. Το πρόβλημα των mac addreess, blutooth και wifi όμως παραμένει. Η rom που φοράει η συσκευή μου είναι η 8.8.23 beta. Αν βάλω κάποια παλαιότερη κινέζικη fastboot, λέτε να διορθωθεί; Και ποια προτείνετε; Ευχαριστώ όλους σας.
Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από nasosto: “Τέτοιο πράγμα, ούτε στον εχθρό μου... Και η συσκευή είναι κλειδωμένη, και στο wifi δεν μπορώ να μπω, και στα data δεν προλαβαίνω, γιατί προλαβαίνει η xioami και μου πετάει το "This device is locked". ” Βγάλε φωτογραφία με άλλο κινητό το μήνυμα - ανέβασε το και μην πειράζεις την συσκευή μέχρι κάποιος να σε πει υπεύθυνα. ” Οι φωτογραφίες βρίσκονται σ' αυτό το ποστ. Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)
Τέτοιο πράγμα, ούτε στον εχθρό μου... Και η συσκευή είναι κλειδωμένη, και στο wifi δεν μπορώ να μπω, και στα data δεν προλαβαίνω, γιατί προλαβαίνει η xioami και μου πετάει το "This device is locked".
Παράθεση από makis1024: “Να κάνω και εγώ μια χαζή ερώτηση , σε miui πως γύρισες με mi flash , fastboot rom........ή με twrp με full wipe; Εάν το έκανες με τον δεύτερο τρόπο , καλό είναι να δοκιμάσεις με τον πρώτο και China dev fastboot rom, fastboot mode και mi flash. ” Όλα όσα λες τα έκανα Μάκη.
Παράθεση από spideman3: “@nasosto Δοκίμασε αυτό που σε προτείνει ο @takisfrag εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ” Ενώ το miui unlock tool λειτούργησε σωστά, μαντέψτε... "This device is locked". Η συσκευή παραμένει κλειδωμένη.
Παράθεση από spideman3: “Τώρα μπορείς να φωνάξεις δυνατά ΒΟΗΘΕΙΑ - HELP ME, όλα τα βαριά χαρτιά του forum είναι έτοιμα να σε βοηθήσουν. ” ΒΟΗΘΕΙΑ - HELP ME, φωνάζω δυνατά!
Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από nasosto: “Για "το παιδί", χρωστάω κέρασμα. Κατά τα άλλα, αλλού είναι το πρόβλημα, όπως γράφεις. Πού όμως; ” Όταν ξεκινάς το MIUI και πας να συνδεθείς μέσω Wi-Fi, σου βρίσκει κάποιο δίκτυο ή απλά δεν κάνει τίποτα ” Κανένα δίκτυο wifi. Δεν κάνει τίποτα.