Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 61-80 από 127.

• Παράθεση από NasDriver: “Κατέβασε από εδώ τις δύο fastboot που υπάρχουν --> Xiaomi MIUI Official Forum Και δοκίμασε με τα αρχεία που έχουν μέσα ” Τις δοκίμασα. Το αποτέλεσμα είναι το ίδιο. Δεν γίνεται τίποτα.

• Παράθεση από makis1024: “[Mido] Modem for RN4 SD Mido | Xiaomi Redmi Note 4 Μέσα από fastboot και cmd. ” Το έκανα. Δεν πέτυχε.

• Παράθεση από NasDriver: “τα αρχεία NON-HLOS.bin ” Αυτά βρίσκονται στο φάκελο images. Υποθέτω πως φλασάρονται μαζί με τη ρομ.

• Ευχαριστώ. Τι εννοείς με τα αρχεία που έχουν μέσα;

• Όχι. Βρήκα ένα τέτοιο αρχείο στο διαδίκτυο και το φλάσαρα.

• Δεν θα το πιστέψεις, αλλά ΚΑΙ αυτό το έκανα...

• Ευχαριστώ όλους για τη συμμετοχή στο νήμα. Ας το δούμε θετικά... Τουλάχιστον έχω τηλέφωνο!

• Παράθεση από theopan: “Παράθεση από nasosto: “Έφτασε... ” Άναψε το bluetooth και δες ξανά τι γράφει στην "Κατάσταση">"Διεύθυνση bluetooth". ” Δεν ανάβει δυστυχώς...

• Παράθεση από NasDriver: “Έχεις modem κανονικά...ίσως εάν δοκίμαζες να περάσεις εκ νέου μόνο το modem, (NON-HLOS.bin) ” Ωραία, αλλά δεν έχω ιδέα πώς να το κάνω...

• Έφτασε...

• Παράθεση από makis1024: “[GUIDE] How to change MAC Address (mido/nike… | Xiaomi Redmi Note 4 ” Κι αυτό το δοκίμασα Μάκη, την πρώτη μέθοδο. Τη δεύτερη δεν την κατάλαβα...

• Έχω φλασάρει καμιά εικοσαριά ρομ. Κινέζικες, Ελληνικές, Αφρικανικές, Global, διαστημικές, τίποτα. Η Mac address εκεί μουλαρωμένη. Wifi και bluetooth νεκρά...

• Μετά την άοκνη βοήθεια του NasDriver, τον οποίο και δημόσια ευχαριστώ, συνδέθηκα στον λογαριασμό μου mi. Το πρόβλημα των mac addreess, blutooth και wifi όμως παραμένει. Η rom που φοράει η συσκευή μου είναι η 8.8.23 beta. Αν βάλω κάποια παλαιότερη κινέζικη fastboot, λέτε να διορθωθεί; Και ποια προτείνετε; Ευχαριστώ όλους σας.

• Παράθεση από spideman3: “Παράθεση από nasosto: “Τέτοιο πράγμα, ούτε στον εχθρό μου... Και η συσκευή είναι κλειδωμένη, και στο wifi δεν μπορώ να μπω, και στα data δεν προλαβαίνω, γιατί προλαβαίνει η xioami και μου πετάει το "This device is locked". ” Βγάλε φωτογραφία με άλλο κινητό το μήνυμα - ανέβασε το και μην πειράζεις την συσκευή μέχρι κάποιος να σε πει υπεύθυνα. ” Οι φωτογραφίες βρίσκονται σ' αυτό το ποστ. Γενική Συζήτηση για το Redmi Note 4/4x (Mido)

• Τέτοιο πράγμα, ούτε στον εχθρό μου... Και η συσκευή είναι κλειδωμένη, και στο wifi δεν μπορώ να μπω, και στα data δεν προλαβαίνω, γιατί προλαβαίνει η xioami και μου πετάει το "This device is locked".

• Παράθεση από makis1024: “Να κάνω και εγώ μια χαζή ερώτηση , σε miui πως γύρισες με mi flash , fastboot rom........ή με twrp με full wipe; Εάν το έκανες με τον δεύτερο τρόπο , καλό είναι να δοκιμάσεις με τον πρώτο και China dev fastboot rom, fastboot mode και mi flash. ” Όλα όσα λες τα έκανα Μάκη.

• Παράθεση από spideman3: “@nasosto Δοκίμασε αυτό που σε προτείνει ο @takisfrag εδώ TWRP 3.2.X.X για συσκευές XIAOMI ” Ενώ το miui unlock tool λειτούργησε σωστά, μαντέψτε... "This device is locked". Η συσκευή παραμένει κλειδωμένη.

• Παράθεση από geoanto555: “Βρε αν κάνει disable την συσκευή με το ρεσετ δεν θα το ξανά ζητήσει. ” Μου το ζητάει και πάλι...

• Παράθεση από spideman3: “Τώρα μπορείς να φωνάξεις δυνατά ΒΟΗΘΕΙΑ - HELP ME, όλα τα βαριά χαρτιά του forum είναι έτοιμα να σε βοηθήσουν. ” ΒΟΗΘΕΙΑ - HELP ME, φωνάζω δυνατά!

• Παράθεση από BanditGR: “Παράθεση από nasosto: “Για "το παιδί", χρωστάω κέρασμα. Κατά τα άλλα, αλλού είναι το πρόβλημα, όπως γράφεις. Πού όμως; ” Όταν ξεκινάς το MIUI και πας να συνδεθείς μέσω Wi-Fi, σου βρίσκει κάποιο δίκτυο ή απλά δεν κάνει τίποτα ” Κανένα δίκτυο wifi. Δεν κάνει τίποτα.