Αποτελέσματα αναζήτησης
Αποτελέσματα αναζήτησης 21-32 από 32.
-
Οδηγός Εγκατάστασης Chinese Developer ROM με Test Point για το Redmi 5 Plus
simosthe - - HowTo/Οδηγοί
ΜήνυμαΝαι Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΌταν μπαίνω fastboot μετά από λίγο σβήνει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΤου ζήτησα να κάνει και lock μήπως φταίει αυτό? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΞεκλειδωσε unlock έβγαλε και φένονταν και μέσα από την συσκευή Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΌπως πέρασα την κινεζική με fast oot με το miflash Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΝαι είχα την κινεζική από τον οδηγό και έβαλα την global 9.5.12.0 negmifa Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΒοήθεια μετά το ξεκλείδωμα του bootloader κάτι έκανα λάθος και μου βγάζει αυτο αν μπορεί κάποιος να βοηθήσειe972a58680ff76e61386814270d54a5a.jpg Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ξεκλείδωμα του Bootloader.
ΜήνυμαΕυχαριστώ!! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΕρώτηση , αφού ξεκλειδώσει απλά βάζω την global μεσω flashing ή χρειάζεται κάποιο άλλο βήμα πρώτα; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλημέρα ! Πραγματικά έτσι είναι μόλις κατέβασα την καινούργια και το βλέπει κανονικά 189 ώρες Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλησπέρα στην δικιά μου περίπτωση ενώ κατάφερα να μου βγάλει 360 ώρες μέχρι το ξεκλείδωμα, όταν ξαναμπήκα μετά τρεις ώρες έβγαλε 257ωρες. Σήμερα 2 μέρες μετά μου βγάζει να κατεβάσω το tool. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
ΜήνυμαΚαλώς σας βρήκα πρώτο ποστ στο φόρουμ και ξεκινάω με ένα ευχαριστώ για τον συγκεκριμένο οδηγό που με βοήθησε να αλλάξω την ψεύτικη Ρομ στο mee7 . Συμβουλή σε όποιον τον χρησιμοποιήσει να έχει και τον νου του στο καλώδιο γιατί μου έβγαζε error κατά την διάρκεια του flashing το οποίο έτρεξε κανονικά όταν αλλαξα καλώδιο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk