Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 41-60 από 142.

• Screenshot by Lightshot μου τα στειλε φιλος απο την Κινα που δουλευει εκει. και επαναλαμβάνω στο ενα απο τα δυο μου το κανει.το αλλο ειναι ολα οκ και εδω Screenshot by Lightshot στο μενου screen lock (χωρις να γραφει πουθενα fingerprint) και οπως βλεπετε στην εικονα αν μπω μεσα δεν εχει την επιλογη add fingeprint Το περιέργο ειναι οτι σημερα που ηρθε η 6.10.13 global με OTA update περνώντας την παραμένει το προβλημα. τωρα αν χρειαζεται ισως καποιο wipe cash and data αν πατησω vol + kai power μου…

• Λοιπον μετα απο αρκετη ωρα το εκανα αλλα τιποτα παλι μια απο τα ιδια. Παραμενει το ιδιο προβλημα

• Το κανω τωρα ξανα ευχαριστώ. Παντως δεν θυμαμαι να εκανα κατι οτι εκανε το ενα τηλεφωνο εκανε και το αλλο. Και εχει τα ιδια στοιχεια στο about phone. Τα παντα ιδια Kernel εκδοσεις λογισμικου, baseband version, build number...Για να δουμε την κατεβαζει. Το καλο με την νεα εκδοση ειναι οτι το εκανε πληρως ελληνικο ολο το μενου ενω ηρθε με μια προηγουμενη global rom που δεν ηταν ολα ελληνικα.

• καλησπερα σημερα παρελαβα 2 redmi 3s 2/16 για εναν φιλο και μενα με την oficial global rom και αμεσως μου προτεινε να κανω αναβαθμιση την miui 8 6.9.29 οποτε και το εκανα και στα δυο. Μετα προσπαθωντας να μπω μεσα στο μενουν να δω αν δουλευει το αποτυπωμα ειδα οτι το ενα απο τα δυο δεν εχει μενου για το fingerprint ...εκει που στο ενα γραφει στο μενου lock srceen and password sthn πρωτη γραφμμη Sceen lock and fingerprint sto allo γραφει μονο screen lock και αν μπω μεσα εκει δεν εχει να βαλω fing…

• RE:

geotok - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από sideris20250: “Παράθεση από geotok: “παιδιά σε mi4c 3/32 έχω θέμα με την κατανάλωση μπαταρίας και Μ αυτή την εκδοση . Όπως και με τις προηγούμενες.... Από το πρωί με πάει έως το απόγευμα έως τις 7 το πολύ 8. Χωρίς πολλές κλήσεις με facebook λογικό και browsing.... Έχω ανοιχτά πάντα Wi-Fi data Bluetooth και καμιά φορα και gps που ζητά να ανοίξει μόνο του..... Κάποιος άλλος με σχετικό πρόβλημα. Κάποια άλλη Ρομ που προτείνετε? ” βαλε καλυτερα μια miui 6 να εισαι πληρες” Ε όχι και τόσο …

• παιδιά σε mi4c 3/32 έχω θέμα με την κατανάλωση μπαταρίας και Μ αυτή την εκδοση . Όπως και με τις προηγούμενες.... Από το πρωί με πάει έως το απόγευμα έως τις 7 το πολύ 8. Χωρίς πολλές κλήσεις με facebook λογικό και browsing.... Έχω ανοιχτά πάντα Wi-Fi data Bluetooth και καμιά φορα και gps που ζητά να ανοίξει μόνο του..... Κάποιος άλλος με σχετικό πρόβλημα. Κάποια άλλη Ρομ που προτείνετε?

• Παράθεση από mixaliscy: “Παράθεση από geotok: “Παιδια επειδή εχω παραγγειλει για εναν φιλο. Αυτη η διαδικασία σε ποια απο τις 3 rom που κυκλοφορούν γινεται??? Official Dev Global ROM(OTA update&Greek Language) Official Stable Global Rom(OTA update&No Greek Language) Official Dev CN Rom(Only Chinese&English language) επίσης πρεπει να γίνει αίτηση οπως ειπατε απο τωρα για τον bootloader για να ειμαστε ετοιμοι οταν ερθει...Αλλα θα πρεπει να γινει και ενας καινουριος mi account ετσι?? και απο που γι…

• Παιδια επειδή εχω παραγγειλει για εναν φιλο το redmi 3s 2/16. Αυτη η διαδικασία σε ποια απο τις 3 rom που κυκλοφορούν γινεται??? - Official Dev Global ROM(OTA update&Greek Language) - Official Stable Global Rom(OTA update&No Greek Language) - Official Dev CN Rom(Only Chinese&English language) επίσης πρεπει να γίνει αίτηση οπως ειπατε απο τωρα για τον bootloader για να ειμαστε ετοιμοι οταν ερθει...Αλλα θα πρεπει να γινει και ενας καινουριος mi account ετσι?? και απο που γινεται αυτο??? απο το sit…

• σε Mi4C ειχα σημερα το πρωι ξαφνικα ενα σβήσιμο του τηλεφωνου μετα απο κλήση δεν προλαβα να απαντήσω....Απο τοτε δεν ανοιγει πουθενα...Ουτε σε twrp ουτε σε fastboot. Νεκρό τελείως τι κανω??? Καμια ιδέα?

• Μετά απο 4 μέρες χρησης... σε Mi4C 3gb/32gb παει μια χαρα δεν εχω αυξημένες θερμοκρασίες...Ολα καλα Δεν ειδα και τρελες διαφορες με την προηγούμενη εκτος της εμφάνισης....Η μπαταρία θα πρεπει να την δω λιγο περισσότερο γιατι δεν εβγαλα ακομα συμπεράσματα.....Παντως νομιζω μια απο τα ιδια με την προηγουμενη η μπαταρία μεχρι τωρα στο τελος της ημερας μου αφηνει 20% περιπου αλλες φορες 30 αναλογα την χρηση. Παντως καθε μερα θελω φορτιση το βραδυ....Απο reboot τιποτα....Μεχρι τωρα οκ....

• RE:

geotok - - Ελληνικές Developer MIUI ROMs

Μήνυμα

Παράθεση από mixaliscy: “Ένα άλλο που μου κάνει εμένα (εκτός ότι κρασάρουν οι σημειώσεις) είναι πως όταν πάρω κλήση και πατήσω το power για να κλείσει η οθόνη, μου κλείνει την κλήση” Η Οθονη κλεινει αυτόματα όταν φέρεις το τηλεφωνο στο αυτί σου. Δεν χρειάζεται να την κλείσεις εσύ. Στάλθηκε από το U65GT μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Παράθεση από gheorghe32: “Παράθεση από geotok: “Παράθεση από NasDriver: “@geotok στο redmi note 2 ακόμα εκεί είναι, κάτω αριστερά στο Ξ ” Κατω αριστερα ενοεις το ενα απο τα τρια home button? Με αυτο βλεπεις ποιες εφαρμογές τρέχουν αυτο βγαζει σε μενα τουλαχιστον.....Ας μας πει καποιος αλλος αν το εχει βρει. Μιλαμε για τις ρυθμίσεις των επαφών αλλαγή δηλαδη απο αναγνωση sim επαφών σε google σε τηλεφώνου αλλα και πολλες ακομα ρυθμίσεις...που υπηρχαν εκει. Εξαφανίστηκαν ξαφνικα με την 8 miui. Ειναι…

• Παράθεση από NasDriver: “@geotok στο redmi note 2 ακόμα εκεί είναι, κάτω αριστερά στο Ξ ” Κατω αριστερα ενοεις το ενα απο τα τρια home button? Με αυτο βλεπεις ποιες εφαρμογές τρέχουν αυτο βγαζει σε μενα τουλαχιστον.....Ας μας πει καποιος αλλος αν το εχει βρει. Μιλαμε για τις ρυθμίσεις των επαφών αλλαγή δηλαδη απο αναγνωση sim επαφών σε google σε τηλεφώνου αλλα και πολλες ακομα ρυθμίσεις...που υπηρχαν εκει. Εξαφανίστηκαν ξαφνικα με την 8 miui. Ειναι δυνατόν???

• Παιδιά ψάχνω να βρω τις ρυθμίσεις μέσα στις επαφές...πχ ειχε πριν νομιζω πανω δεξια 3 παυλες και απο εκει εβγαιναν οι ρυθμίσεις για να επιλέξεις ποιες επαφες θελεις sim google τηλεφωνου αλλα και αλλες ρυθμίσεις πχ ρυθμίσεις κλήσεων, ειδοποιήσεις κλήσεων. Απο εκει επελεγα πχ να βαζω να αναβοσβηνει το φλασ σε καθε κληση.....Που πηγε τωρα αυτο? Μηπως το ξεχασανε να το περασουν????

• Σήμερα έφυγε πίσω το δικό μου..... Μετα από 3 ξενύχτια...... Δεν έγινε τιποτα Στάλθηκε από το U65GT μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

• Κανονικα το υποστηρίζει εδω το υποστηρίζει το παλιο xiaomi hongmi 1s....Εγω δεν μπορω να σου πω καθως δεν εχω καταφερει να το κανει να δουλεψει.

• Παράθεση από gianniscfa: “Παράθεση από geotok: “εγω καταλαβα οτι ηταν λαθος που παρηγγειλαμε με snapdragon Πλεον αν το στειλω πισω θα πω να μου στειλουν το αλλο μοντέλο με το Mtk helios 10....Εχω καει πλεον....τετοιο κολλημα σε τηλεφωνο δεν εχω ξαναφαει.... ” τι προβλημα σου παρουσιαζει εσενα; ” Το προσπαθω να το ξεμπρικαρω εδω και 4 μερες και τιποτα...Οτι και αν δοκιμασα δεν κανει τιποτα. Δοκιμασα ισα με 6 οδηγους....διαφορετικους...Εχω κανει τα παντα το bootloop συνεχιζετε τωρα οταν το τηλεφων…

• εγω καταλαβα οτι ηταν λαθος που παρηγγειλαμε με snapdragon Πλεον αν το στειλω πισω θα πω να μου στειλουν το αλλο μοντέλο με το Mtk helios 10....Εχω καει πλεον....τετοιο κολλημα σε τηλεφωνο δεν εχω ξαναφαει....

• Παράθεση από lallasgr: “Αν δεν του πεις εσύ να κλειδώσει δεν κλειδώνει έτσι απλά.. Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ” τωρα εχω φτασει σε ενα σημείο οποια rom ειτε ελληνική ειτε oficial dev η stable να δουλευει αλλα οταν ειναι το καλωδιο usb πανω του συνδεμένο. Μολις το βγαλω κολαει το λειτουργικο και μετα κανει boot. Ειτε μετα με wipe ειτε οχι παλι αν δεν εχει το καλωδιο κολλαει.....Τι κολπο ειναι και παλι τουτο δεν ξερω. χθες τουλαχιστον σε καποια φαση με αυτή που ειχαμ…

• μετα τις τοσες προσπαθειες ειπα μηπως κλειδωσε ο bootloader αλλα ετρεξα την εντολη και πηρα αυτο το αποτέλεσμα αρα τουλαχιστον ξερω οτι ειναι ξεκλειδωτος...ακομα.