Διαφήμιση

Αποτελέσματα αναζήτησης

Αποτελέσματα αναζήτησης 81-100 από 142.

• εχω συμετάσχει στην ψηφοφορία ως gtok34

• Παράθεση από GnF: “Μια χαρά δείχνει σε mi4c. Από .12 πριν νοιώθω λες και είναι όλα ποιο γρήγορα; Στάλθηκε από το Mi-4c μου Το λήψη mi push στις ρυθμίσεις του video είναι από default ενεργό με αποτέλεσμα να βγάζει notification για αναβάθμιση της εφαρμογής με κινέζικο version. Το notification είναι στα κινέζικα. ” εχουμε καποια καλύτερη εικονα στα notifications??Μεχρι την προηγούμενη ρομ Υπηρχε προβλημα στο Mi4c...Τωρα βλεπεις να λύθηκε??? πχ ερχονταν οι ειδοποιήσεις μετα απο μεγάλη καθυστέρηση ει…

• Καλησπέρα και παλι ευχαριστούμε για ολα....Εμενα μου ήρθε σήμερα ΟΤΑ Update ενω εχω περασμένη την GTV 5.11.5 απο την προηγούμενη βδομαδα...Τι θα μου βαλει αν το κανω??? ειναι δυνατον να μπει η GTV 5.11.12 ή θα μπει η εργοστασιακή 5.11.12??? Γιατί δεν μου εχει ξαναρθει ποτε ΟΤΑ απο τοτε που εβαλα την GTV...Λίγο κουφό μου φάνηκε. Δεν εκανα τιποτα αφου πρωτα ήθελα να ρωτήσω εδω...

• Δεν βρίσκω ουτε σε αυτην την εκδοση 5.11.5 στο MI4C την εφαρμογή για τις υπέρυθρες...Μήπως την περνάμε απο play store??? και ποια ειναι???

• Οταν περναω απο τον οδηγο με adb στο mi4c την twrp αν και στην εγκατάσταση δεν ειδα ποτε το ποσοστο που γραφετε οτι υπαρχει μονο την μπαρα...Τελος παντων αφου περασει η ρομ μετα παω να κανω dalvik cach και wipe αλλα μου βγαζει παλι την twrp recovery. Δεν ειπαμε οτι ειναι προσωρινή κανονικα δεν επρεπε να βγουμε σε mi recovery???και απο εκει να κανουμε wipe και dalvik??? Και κατι αλλο τι ειναι καλο να κανουμε format data ή advance wipe και ποια πεδία να διαλεξουμε απο εκεί??? dalvik cache system d…

• Ο τροπος ειναι για το Mi4c και παλι με τον οδηγό μέσ adb (απο stable) ή αλλαξε τίποτα και μπορούμε με τον κλασικό μεσα απο την εφαρμογή updater??

• για το Mi4C να ακουλουθήσουμε τον οδηγό με adb ή με flashify???γιατι γραφονται και οι δυο τροποι...με το flashify υπαρχει κατι που πρεπει να προσέξουμε???καποιες ρυθμίσεις??? Θελει root απ οτι γραφει....root πως κανουμε???στο mi4c???

• καλησπέρα Ir υπερυθρες εχουν και τα δυο μοντέλα και το 2/16 και το 2/32 prime??? Γιατι δεν εχω καταλαβει αν αναφέρεστε αποκλειστικα στο prime μοντέλο εδω. Ευχαριστω

• Παράθεση από kostakislarisa: “Παράθεση από geotok: “για να παμε σε mi4i απο stable 6.3.0 σε dev 5.9.1 με ποιον τροπο κανουμε την αναβάθμιση??? Απλα πεταμε την νεα rom μεσα στο τηλέφωνο και μεσω ενημέρωσης??? Twrp εχω ως recovery...Χρειάζεται wipe cash και data????” Ναι θελεις full wipes.” To εκανα χωρίς wipes αλλα νομίζω ότι αν τα κανω και τωρα μετα την εγκατασταση θα τρεχει ποιο σωστα η ρομ ετσι δεν ειναι??? η αδικος κοπος τωρα???

• για να παμε σε mi4i απο stable 6.3.0 σε dev 5.9.1 με ποιον τροπο κανουμε την αναβάθμιση??? Απλα πεταμε την νεα rom μεσα στο τηλέφωνο και μεσω ενημέρωσης??? Twrp εχω ως recovery...Χρειάζεται wipe cash και data????

• Παράθεση από sideris20250: “τελικα το τηλεφωνο κολησε στο αρχικο σημα MI mi.com γιατι δεν πρωχοραει να ανοιξει?” αστο θα ανοιξει κανει πολυ ωρα.....

• Παράθεση από MIUI_ART: “Το Mi4i θέλει ειδικό τρόπο για να περαστεί ή rom την πρώτη φορά. => xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9390” Ευχαριστώ το έκανα...το θεμα ειναι οτι ειχα λιγο lag και αναγκαστηκα να κανω ενα wipe και τωρα ολα καλα, αλλα χαθηκαν καποιες εφαρμογες πχ το fix number και καποια ακομα. Επισης παρατήρησα οτι δεν ειναι μονο με 3 γλώσσες η εκδοση αυτή ch en gr αλλα με αρκετες μεσα σαν μια multi...Επειδή ειχα και στο παρελθόν xiaomi παντα οι GTV ειχαν τις τρεις γλώσσες πιθανό…

• παιδια λιγο μπερδευτηκα με τις εκδόσεις....για το redmi 2 το οποιο εχει 2gb ραμ αλλα ειναι Wcdma....ποια ειναι η σωστή εκδοση που πρεπει να βαλουμε??? το λεω αυτο γιατι γραφετε στο redmi 2 TD/2GB το TD σημαίνει οχι συμβατό με τα δικτυα τα δικα μας??? οχι Wcdma δηλαδή ή είναι ασχετο??? Να ρωτήσω και ενα αλλο....σε xiaomi mi4i φιλου....περασα την νεα stable 6.3.0 αλλα στις γλώσσες μου βγαλε σαν ενα multi ....παρα πολλές....παραξενευτηκα καθως παντα στις GTV εκδόσεις....ειχε μονο Αγγλικα Κινέζικα κ…

• Σε Mi4i μe ρομ η οποια ήρθε χωρίς ελληνικα καποιες γλωσσες αλλα δεν περιέχει ελληνικα...προσπαθησα να βαλω και με τους δυο τροπους την ελληνική την stable την τελευταία 6.3.0 αλλα τιποτα σταματαει στο ποσοστο στα 10% και μου βγαζει μήνυμα install update zip failed. Εκανα πριν και wipe cash και wipe all...αλλα τιποτα...Γιατί τι γινετε????καμια λύση??? ξανακατεβαζω την rom μηπως δεν κατεβηκε σωστα....Λεω....

• Λεει Τd /2gb αλλα το δικο μου ειναι wcdma οχι td... Καλησπέρα θελω να περασω την τελευταία stable rom Καθώς μόλις μου ήρθε το redmi 2 των 2gb εκδοσης για το οποιο δεν εχω καταλαβει ποια ειναι η καταλληλη ρομ . Βρήκα 2 εδω redmi 2/2A και Redmi 2 TD/2gb....Αλλα με μπερδευει λιγο το TD καθώς γνωρίζω ότι δεν ειναι συμβατό με τα δικά μας δίκτυα καθως το δικο μας ειναι Wdcma...λιγο ξεκαθαρίστε μου ποια να κατεβασω....ευχαριστώ. Προσπαθησα στο info να βρω ποιοα ειναι η δική μου έκδοση και δεν βρηκα...…

• xiaomi mi3

geotok - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

Οταν εβαλα ομως το battery calibration του Nema μου διαβαζε σωστα την ταση σε milivolt αυξανόνταν όταν το φόρτιζα και σταματούσε καπου στο 4250. Αρα αυτο σημαίνει οτι διαβαζει σωστα την ταση αλλα η ενδειξη ήταν παντα στο 100% είτε στα 3100mv είτε στα 4250 mv. Αρα ο sensor διαβαζει σωστα ετσι δεν ειναι???

• xiaomi mi3

geotok - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

και τι σημαίνει αυτο? Λυνεται με καποιο τρόπο?? πχ αλλη rom wipe cashe data...??? η εστω αν υπαρχει καποια εξωτερική εφαρμογή που να δείχνει την σωστή μπαταρία??? Να μην λαμβάνω υποψιν το δεικτη πανω αλλα με ενα witget να βλεπω το ποσοστό???

• xiaomi mi3

geotok - - Mi-3 (Cancro)

Μήνυμα

εχω ένα θέμα με την ένδειξη της μπαταρίας...Απο το 100% που ειναι φορτισμένο μπορει πχ μετα απο ωρα ανοιχτό να παραμένει εκει. Αν το κλείσω πχ το βράδυ θα εχει παλι 100% και οταν το ανοίξω το πρωι παλι 100%. Ενω σίγουρα είναι λιγότερο εφόσον δουλευε όλη την προηγούμενη μέρα. Εχω την stable 3.3.0 δεν ξέρω τι μπορεί να φταίει για την λάθος ενδειξη. Δοκίμασα και με καποιες εφαρμογές να κανω calibration την μπαταρία αλλα τιποτα μια απο τα ίδια. Είμαι και root. δοκίμασα και το app calibration του Nem…

• Συγχαρητήρια παιδιά. το αξίζει η κοινότητα...Χρονια πολλά και καλή δύναμη σε σας που μας υποστηρίζετε....

• καλη επιτυχία και ευχαριστούμε για τα δώρα...